Piedzīvojumu sacensības xRace ir izaicinājums jebkuram

Piecās Latvijas pilsētās – Bauskā, Cēsīs, Dobelē, Rīgā un Siguldā – no 30.04.2011 līdz 17.09.2011 otro gadu pēc kārtas norisināsies Latvijā populārāko piedzīvojuma sacensību seriāls «xRace». Šīs sacensības ir izaicinošas gan profesionāliem sportistiem, gan iesācējiem, gan biroja darbiniekiem vai vienkārši ģimenēm un draugiem, kam patīk atraktīvi pavadīt nedēļas nogali.

Šogad tiek plānots pārsteigt un iepriecināt dalībniekus ar vairākiem jaunumiem - nakts posmu Rīgā un Biznesa klasi, kuras ietvaros 25 uzņēmumiem būs iespēja cīnīties par atsevišķo balvu.

«Vēlamies saglābāt pagājušā gada sacensību augsto kvalitāti un sniegt vēl nebijušās un neaizmirstamās emocijas dalībniekiem, kā arī turpināt būt par labākajām piedzīvojumu sacensībām Latvijā! Lai to visu sasniegtu, sacensībām esam sākuši gatavoties un distances plānojuši jau no pagājušā gada novembra, kā arī komandā esam iesaistījuši jaunus dalībniekus ar jaunām idejām un pieredzi. Pagājušajā gadā sacensībās piedalījās daudzu Latvijas uzņēmumu pārstāvji un arī uzņēmumu komandas, tāpēc šogad esam izveidojuši Biznesa klasi. Šīs komandas veiks sporta klases distanci un cīnīsies par labākā titulu starp uzņēmumiem un par atsevišķām balvām,» atzīst sacensību organizators Jānis Vanags.

Reģistrācija un pilns sacensības nolikums no 15.februāra būs pieejams atjaunotajā mājas lapā www.xrace.lv. Pirmās 10 reģistrētās komandas, kas pieteiksies vismaz uz 4 posmiem, saņems pārsteiguma balvu LVL 40 vērtībā no Isostar.

Sacensības atklāšana norisināsies 30.aprīlī Bauskā. Nākamais sacensību posms būs 11.jūnijā Cēsīs, tad sekos 9.jūlijā Dobelē, 20.augustā Rīgā un 17.septembrī Siguldā, kur būs sacensību noslēgums un kopvērtējuma apbalvošana.

Šogad sacensību naudas balvu fonds ir 10 000 eiro. Katrā posmā balvas saņems visu grupu labākās trīs komandas. Sacensību galvenā balva tiks pasniegta sacensību noslēgumā katras klases uzvārētāju komandām pēc 4 posmu labākajiem rezultātiem.

«xRace» mērķauditoriju var iedalīt divās kategorijās – sportisti (sporta klase) un amatieri (tautas klase). Sporta klase, kur dalībnieku pavadītais ilgums trasē ir no 6-8h, paredzēts pieredzējušiem sportistiem un profesionāļiem, kuri vēlas izmēģināt savus spēkus citos sporta veidos un pārbaudīt savu izturību. Savukārt piedzīvojumu un vēl nebijušu izjūtu meklētājiem – ģimenēm, draugiem, kolēģiem vai vienkārši dabas draugiem, kuri vēlas aizraujoši pavadīt brīvdienas, ir plānota tautas klase, kur pavadītais laiks distancē ir no 4-6h stundām. Sacensību pamatā ir orientēšanās, braukšana ar kalnu velosipēdu, airēšana un peldēšana, kā arī citi aizraujoši, ekstrēmi uzdevumi, kas prasīs dalībnieku drosmi, attapību un sadarbību kopējās stratēģijas veidošanā.

Piedzīvojuma sacensību seriālu «xRace» organizē SIA «Kalna iela».

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Golfa diena Madonā Madonas TIC
Pļavu golfa laukums "Kalnozoli" atklāj jauno sezonu ar Vislatvijas golfa dienu. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 27.04.2024 27. aprīlī - lielais Stādu tirgus Madonā Madonas TIC
Stādu tirgus Madonā jau ir kļuvis par nozīmīgu pavasara tradīciju plašā apkārtnē. Tas ir īstais starts uzsākt praktiskus pavasara darbus dārzos un | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.04.2024 - 29.04.2024 Biznesa pusdienu piedāvājums Hercogs Mārupe
Restorāns Hercogs Mārupē, Vītiņu ielā 4A aicina jūs uz biznesa pusdienām darba dienās no plkst. 11:30-15:00! | Skatīt vairāk
Pavasara stādu tirgus Šlokenbekas muižā Tukuma TIC
4. maijā plkst. 10.00–15.00 Šlokenbekas muižā Stādu, amatnieku un mājražotāju gadatirgus. | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Kaļķu vārti
,


Biznesa augstskola Turība
,


Radisson Blu Latvija Conference & Spa Hotel
,


Nikos Travel
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.50841403sec.