Reiņa trasē notiks sacensības gan lielajiem, gan mazajiem

12.03.2011 Reiņa trasē notiks snovborda un slaloma sacensības «Lielais Trakais Reinis» dažādās kategorijās. Sacensības notiks Lielā kalna nogāzē un Sniega parkā no plkst. 13:00 līdz 21:00. Pasākuma laikā īpaši padomāts arī par skatītāju iespējām atpūsties un izklaidēties.

Sacensības iesāks bezbailīgie slēpotāji un snovbordisti ar galvu reibinošiem trikiem uz lielā tramplīna sniega parkā «AERODIUM» balvu izcīņā Big Air disciplīnā. Pasākums paredzēts visiem braucējiem, kas vēlas paskatīties ko citi ir iemācījušies un pārbaudīt savas spējas. Pēc pirmā cēliena sāksies spraiga cīņa Dinastar un Palmer slēpju un sniega dēļu slalomā. Skatītājiem interesantākā pasākuma daļa sāksies plkst. 19:00, kad notiks sacensību fināli.

Šogad sezonas noslēgumā skatītājiem būs vairākas atpūtas iespējas un aktivitātes – notiks nebijis skrējiens «Antiņš Stikla Kalnā», kur varēs piedalīties jebkurš interesents bez maksas un balvā labākais puisis un meitene saņems īpašas balvas! Kā arī notiks citas aktivitātes, lai nenosaltu un jautrība sistu augstu vilni! Gaismas spēles pa kalnu nogāzi un skaņas nodrošinās DJ Zans & RedBull. Ap plkst. 21:00 notiks dalībnieku apbalvošana, pēc kuras notiks krāšņa uguņošana, gaismu spēles un mūzika no RedBull mašīnas.

Reiņa trases pasākumā darbosies inventāra noma, būs pieejama sēpošanas un snovošanas apmācība, kā arī būs atvērta kafejnīca «Reiņa cafe».

Iepriekšēja pieteikšanās http://www.reinatrase.lv

Mazais Reinis 2011 gaida mazos slēpotājus 13.03.2011 «AXA bērnu parkā» Reiņa trasē Siguldā notiks mini slaloma sacensību «Mazais Reinis 2011» ceturtais noslēguma posms, informē pasākuma organizatori. Pirmajos trīs AXA kalnu slēpošanas sacensību posmos kopumā piedalījās aptuveni 150 bērni, kas mērojās spēkiem kalnu slēpošanas prasmēs. Jautrības un atrakcijas mazajiem sacensību dalībniekiem nodrošinās jauki Burvju lācis un Puķu meitene no «Pasaku nams», kā arī neiztikt bez mūzikas un saldumiem!

Balvas un diplomi visiem dalībniekiem! Šajā posmā tiks apbalvoti kopvērtējuma labākie braucēji ar Mazā Reiņa kausu!

Iepriekšēja pieteikšanās - http://www.reinatrase.lv

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Iedvesmojies laivot Bauskas novadā! Bauskas TIC
Ieskaties, kādas ir laivošanas iespējas Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Latvija
MOSTIES DABĀ Cēsu novadā! Cēsu TIC
Brīvdienu ceļevdis līdz ar pavasara ienākšanu dabā palīdzēs arī Tev mosties no ziemas miega un baudpilni tvert neskaitāmās iespējas, ko piedāvā | Skatīt vairāk
Svini kāzas Jaunpils pilī!  Tukuma TIC
Jaunpils pils ir lieliska vieta kāzu svinēšanai. Senie pils mūri un brīnišķīgā apkārtne padarīs jums tik svarīgos brīžus patiešām | Skatīt vairāk
Laivojiens pa Gauju 25.maijā Gulbenes novada TIC
25.maijā norisināsies jau otrais aktīvās atpūtas pasākumu cikla “Normāls notikums” posms – laivojiens pa Gauju no Lejasciema līdz Pukstiem. | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Siguldas novada TIC
,


Jūrmalas TIC
,


Valmieras TIC
,


Rixwell Segevold Hotel
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.64824414sec.