Noteikts Baltijas valstu profesionālo izglītības iestāžu sporta spēļu logotips

Ventspilī norisinājās Baltijas valstu profesionālo izglītības iestāžu 19. sporta spēļu Rīcības komitejas sanāksme, kā arī tikšanās ar Latvijas, Lietuvas un Igaunijas sporta spēļu delegāciju pārstāvjiem. Tikšanās laikā sporta spēļu delegāciju vadītāji un organizatori apsprieda ar pasākuma norisi saistītos jautājumus.

Sanāksmes dalībnieki apstiprināja arī Sporta spēļu medaļu skices, bet plašāku diskusiju izraisīja Sporta spēļu logotipa izvēle. Darba dienas izskaņā Rīcības komitejas locekļi un kaimiņvalstu viesi vienojās par logotipu, kurā uz gaiši zilas krāsas fona attēlots Ventspils pilsētas logotips un trīs Baltijas valstu karogi. Logotipa apakšējā daļā lasāms Sporta spēļu nosaukums angļu valodā un pasākuma norises datums.

Kā jau iepriekš informējām, LR Izglītības un zinātnes ministrija konkursa kārtībā Olimpiskajam centram «Ventspils» ir uzticējusi Baltijas valstu profesionālo izglītības iestāžu 19. sporta spēļu organizēšanu. Sporta spēles notiks Olimpiskā centra «Ventspils» sporta bāzēs no š.g. 11. līdz 14.maijam. Paredzams, ka uz šo pasākumu Ventspilī ieradīsies aptuveni 240 sportisti, profesionālo izglītības iestāžu skolēni un mācībspēki no Latvijas, Lietuvas un Igaunijas.

Sporta spēļu ietvaros profesionālo izglītības iestāžu audzēkņi sacentīsies basketbolā, volejbolā un galda tenisā, bet skolu darbinieki sacentīsies volejbolā, direktoru trīscīņās, šautriņu mešanā, novusā un soda metienos. Sporta spēļu dalībniekiemm paredzēti arī izklaidējošie kultūras pasākumi un Ventspils pilsētas apskate.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Tornī gleznu izstāde “Gaismas frekvences” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 23. aprīļa līdz 26. maijam Jelgavas Sv. Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma gleznu izstāde “Gaismas frekvences”. | Skatīt vairāk
Latvija
Pavasara stādu tirgus Šlokenbekas muižā Tukuma TIC
4. maijā plkst. 10.00–15.00 Šlokenbekas muižā Stādu, amatnieku un mājražotāju gadatirgus. | Skatīt vairāk
Golfa diena Madonā Madonas TIC
Pļavu golfa laukums "Kalnozoli" atklāj jauno sezonu ar Vislatvijas golfa dienu. | Skatīt vairāk
MOSTIES DABĀ Cēsu novadā! Cēsu TIC
Brīvdienu ceļevdis līdz ar pavasara ienākšanu dabā palīdzēs arī Tev mosties no ziemas miega un baudpilni tvert neskaitāmās iespējas, ko piedāvā | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Ventspils TIC
,


Valmieras novada Tūrisma pārvalde
,


Ventspils Olimpiskais centrs
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.46233797sec.