Laiks gatavoties masu ekstrēmajam skrējienam «Stipro skrējiens Cinevilā»

Laiks sākt gatavoties nu jau tradicionālajam masu ekstrēmajam skrējienam „Stipro skrējiens Cinevilā”, kas turpmāk norisināsies jaunā vietā – kinopilsētiņā Cinevilla Tukuma rajonā 4.maijā. Organizatori iecerējuši izveidot pasākumu, kas turpmāk katru gadu notiktu Latvijas Neatkarības atjaunošanas gadadienā. Atzīmēsim kopā šo mums nozīmīgo datumu ar saukli – par stipru Latviju!

Biedrības mērķis ir veidot „Stipro skrējienu” kā piedzīvojumu pasākumu, kurā dalībniekiem pašiem ir iespēja noteikt savu spēju robežu. Sacensību dalībnieki jau tradicionāli tiks iedalīti trijās grupās:

-individuālo dalībnieku grupa (atsevišķi sieviešu un vīriešu ieskaitē)

- komandu grupa ar 4 dalībniekiem

Uz šodienu jau pieteikušies vairāk kā 250 dalībnieku, tādejādi izmantojot ierasto praksi – jo ātrāk piesakies, jo lētāka dalības maksa. Šogad “Stipro Skrējiens” ieguvis starptautisku perspektīvu un pieteikušās arī komandas no ārvalstīm. Rīkotāji cer, ka šogad tiks pārspēts pagājušā gada dalībnieku skaita rekords, kur piedalījās ap 1000 skrējēju. Pieteikuma anketas un sīkāka informācija pieejama organizatoru mājas lapā www.parstipru.lv.

“Mums ir liels gandarījums, ka esam vienojušies ar LNT un Cinevilla par sadarbību Stipro skrējiena organizēšanā. Turpmākos gadus skrējiens norisināsies Cinevillā, trases izveidē tiks izmantota kinopilsētiņas infrastruktūra un filmas „Rīgas sargi” tēmas, turklāt arī pēc skrējiena visu vasaru ikviens kinopilsētiņas apmeklētājs varēs iemēģināt savus spēkus izveidotajā šķēršļu trasē. Tāpat skrējiena popularizēšanā turpmāk sadarbosimies ar LNT.” atzīmēja biedrības “Par stipru Latviju” valdes priekšsēdētājs Juris Kokainis.

Kompānijas LNT ģenerāldirektors Andrejs Ēķis: “4.maijs ir Latvijai īpaša diena. Tā ir diena, kad Latvija parādīja cik stipra tā spēj būt. Līdzarto esmu priecīgs, ka varu atbalstīt Stipro Skrējienu Cinevilā, kurā katrs latvietis var pierādīt sev un citiem savu spēku šajā mūsu valstij nozīmīgajā datumā.”

Izmantojot Cinevilla dotās iespējas, īpaša uzmanība būs pievērsta arī līdzjutējiem. Speciāli konkursi, atrakcijas, filmēšanās un dejas filmēšanās paviljonā. Tās ir tikai dažas līdzjutējiem paredzētās izklaides iespējas pasākuma laikā.

„Stipro skrējienu”, kā ierasts, vadīs atraktīvais Raimonds Bergmanis, kas gan uzmundrinās dalībniekus ar saviem jokiem, gan palīdzēs ar praktiskiem padomiem.

Ir uzsākta komunikācija „Stipro skrējiena” mājas lapas interaktīvajā daļā www.stiproskrejiens.lv/forums, kur katrs var uzdot jautājumus par skrējienu tā organizatoriem. Šogad skrējiena dalībniekiem būs iespēja, piedaloties dažādos konkursos un balsošanās, ietekmēt atsevišķu šķēršļu konfigurāciju un nosaukumus.

Piesakies ātrāk – būs lētāk!

Tiekamies 2011.gada 4.maijā kinopilsētiņas Cinevilla speciāli izveidotajā trasē, Tukuma rajona Smārdes pagastā.

Sacensības organizē biedrība „Par stipru Latviju”, kas agrāk ir organizējusi 24h stafeti Daugavas stadionā, kur visi kopā sasniedzām Ginesa rekordu. 2010.gadā skrējēju kalendārā parādījās jauns ieraksts – Stipro skrējiens, kas ir vienīgais šāda veida masu skrējiens Austrumeiropā.

Stipro skrējienu atbalsta Latvijas Valsts Meži, LNT un Radio SWH

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.04.2024 - 21.04.2024 Satiec savu meistaru Tukuma pusē Tukuma TIC
Tukuma pusē no 13.aprīļa līdz 21.aprīlim varēs iepazīt 12 meistaru stāstus tuvplānā! | Skatīt vairāk
Īpašs piedāvājums ģimenēm  Gulbenes novada TIC
Izglītojošais un interaktīvais centrs “Dzelzceļš un Tvaiks” Gulbenē iepriecinās apmeklētājus, dāvājot iespēju piedalīties brīnišķīgā | Skatīt vairāk
Iedvesmojies laivot Bauskas novadā! Bauskas TIC
Ieskaties, kādas ir laivošanas iespējas Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Baltic Beach Hotel & SPA
,


Jurmala Golf Club & Hotel
,


Hercogs Mārupe
,


Bellevue Park Hotel Riga
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.55462289sec.