Notiks Rīgas skolu čempionāts ekstrēmajos sporta veidos «Antigravitāte 2011»

Pirmo reizi ekstrēmo sportu kultūras dzīvē Latvijā, notiks Rīgas skolu čempionāts ekstrēmajos sporta veidos - "Antigravitāte 2011". Pieteikšanās sacensībām sākās ar 28. martu. Sacensības notiks skeitborda, inline un BMX Freestyle disciplīnās un norisināsies vairākās kārtās: no 5.aprīļa līdz 6.maijam jaunajā aktīvās atpūtas un brīvā laika centrā "Superparks", skolu pieteiktajām komandām tiks piedāvāti treniņbraucieni un veikta skolas atlase. Katrā disciplīnā, divās vecuma grupās tiks noteikti labākie, kuri pārstāvēs savu skolu nākamajās sacensību kārtās no 9.maija līdz 14.maijam.
Čempionāts noslēgsies ar finālsacensībām 21.maijā, pēc kurām sekos vērienīgs afterparty. Labākie braucēji cīnīsies par galveno balvu - braucienu uz ekstrēmajām sacīkstēm "Balticgames 2011" Polijā, Gdaņskā, š.g. augustā.
Skola ir ikdienas vide lielai daļai jauniešu, taču paši mācībspēki bieži pat nenojauš, ka, iespējams, tieši pie viņiem mācās jaunieši, kas varētu nest Latvijas vārdu pasaulē pateicoties savam talantam kādā no ekstrēmajiem sporta veidiem. Sacensības ir iespēja beidzot parādīt savas prasmes un talantu, kā arī - nest savas skolas vārdu Latvijā.
Sacensības "Antigravitāte 2011"organizē: biedrība "SIBU" un "Sniegklubs". Rīgas skolu čempionāta mērķis ir popularizēt skolēnu vidū BMX freestyle, skeitborda un inline sporta veidus, starp esošajiem braucējiem noskaidrot labākos un mudināt skolēnus uz sportiski aktīvu un veselīgu dzīves veidu.
Dalībniekiem būs iespējas demonstrēt savas prasmes ne tikai saviem draugiem un domubiedriem, kas ir ierastā atbalstītāju daļa šāda veida sacensībās, bet arī skolasbiedriem, skolotājiem un vecākiem, kā arī parādīt, kā sportiski, aktīvi un veselīgi pavadīt brīvo laiku.
Seko tālākai informācijai par priekšatlasēm, treniņbraucieniem, un afterparty pasākumiem!
Skolu pieteikšanās noslēguma datums ir 8.aprīlis, pieteikšanās anketu jautā skolotājam! Atbildes uz jautājumiem meklē www.vefsuperparks.lv vai [email protected].

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 05.04.2024 - 21.04.2024 Balle ar grupu “Džentlmeņu špagats” Valmieras TIC
20.aprīlī pl.21.00 aicinām piedzīvot pavasara izjūtas un ļauties dejām Pavasara ballē kopā ar grupu “Džentlmeņu špagats” Kocēnu Kultūras | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.04.2024 - 22.04.2024 Itālijas ezeru burvība Latvia Tours
Itālijas ezeru reģiona skaistums, brīnišķīgs klimats, svētvietu noslēpumainība iespaidīgās vietās, ir tikai daži no šī neaizmirstamā maršruta | Skatīt vairāk
no 1299 EUR
Ierobežots piedāvājuma - Hotel Jūrmala SPA Estravel Latvia
Esiet vieni no pirmajiem, kas bauda atpūtu Renovētajā Hotel Jūrmala SPA numurā un saņemiet dāvanu - neierobežotu Wellness Oasis apmeklējumju// līdz | Skatīt vairāk
no 94 EUR
Ekskursija Valmieras novadā Valmieras TIC
5.maijā aicinām atklāt Valmieras novada stāstus pirmajā no Lielās Valmieras novada autobusu ekskursijām - "Uz saldējuma galvaspilsētu" Rūjienas pusē! | Skatīt vairāk
35 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.15818095sec.