Triatel xRace sāksies kopā ar Lielo talku Bauskā

Līdz Vislatvijas Lielajai talkai un piedzīvojumu sacensību „Triatel xRace” Bauskas posmam palikušas pāris dienas. Šogad piedzīvojumu sacensību organizatori sadarbībā ar Bauskas domi nodrošinās sacensību dalībniekiem iespēju kopā ar visu Latviju katram sniegt savu ieguldījumu vides sakopšanā.

„Tā kā dalība talkā rada saliedētību, pozitīvismu un labi padarīta darba sajūtu, tas ir labs sākums piedzīvojumu sacensību seriāla atklāšanai un starts pirmajam sacensību posmam,” saka sacensību organizators J.Vanags. Piedzīvojumu sacensību 1.posmam jau piereģistrējušies 200 dalībnieki, pierādot, ka interese par piedzīvojumu sacensībām Latvijā ir liela. Reģistrācija sacensībām noslēgsies tikai pēc divām nedēļām, 24.aprīlī. „Piedzīvojumu sacensību dalībnieki ir ne tikai sporta cienītāji, bet arī aktīvas atpūtas dabā mīļotāji, un tāpēc mums ir svarīgi, lai katrs no dalībniekiem varētu līdzēt Latvijai padarīt mūsu valsti par tīrāko un sakoptāko vietu pasaules kartē,” – turpina J.Vanags.

Sportošana, aktīvais dzīves veids un atpūta daba gūst ar vien lielāku popularitāti Latvijas iedzīvotāju vidū. Arī „Triatel xRace” sacensību mērķauditorijas robežas paplašinās. Šogad sacensībās dalībniekiem tiek piedāvāts izvēlēties sev piemērotāko sagatavotības līmeni – sporta (laiks distancē 7 stundas) vai tautas (5 stundas). Savukārt šī gada jaunums ir mini klase, kurā varēs startēt un „pagaršot” mazliet no „Triatel xRace” piedāvātā piedzīvojuma. Mini klasē distances ilgums ir tikai 1,5 stundas, tādēļ pa spēkam ir gan jauniešiem, gan vecākiem cilvēkiem un tika izveidota pēc dalībnieku izteiktās iniciatīvas, lai piedzīvojumu meklētāju ģimenes un draugi var izbaudīt piedzīvojuma garšu īsākā un vieglākā distancē.

Vēl viens sacensību jaunums ir Biznesa klase, kurā jau ir pieteikušās septiņas Latvijas uzņēmumu komandas – Aldaris, Accenture, Narvesen, Eko Investors, Silvanols, Triatel un SEB dzīvības apdrošināšana. Biznesa klases komandas cīnīsies ne tikai par atsevišķu balvu, bet komandām tiks veidotas atsevišķas foto reportāžas, mediju aktivitātes, atsevišķs pasākums. Iepazīties ar uzņēmumu komandu sastāviem, viņu moto un apskatīties bildes var www.xrace.lv mājas lapā. Latvijā uzņēmumiem šāda veida sacensības nav svešas, jo tā ir iespēja uzņēmumam ne tikai salīdzināt spēkus ar saviem partneriem vai konkurentiem, bet arī iesaistīt uzņēmuma darbiniekus.

Tiem kas vēl nezina, kas ir piedzīvojumu sacensībās un tiem, kas vēlas brīvdienās izbaudīt ko jaunu un atbrīvoties no ierastās darba rutīnas vai tieši pretēji - pierādīt sevi sportistu aprindās - tad šis piedzīvojumu sacensību seriāls ir pareiza izvēle! Piereģistrēties var mājas lapā www.xrace.lv.

Triatel xRace norisināsies piecos Latvijas novados: 30.aprīlī Bauskā, 11.jūnijā Cēsīs, 9.jūlijā Dobelē, 20.augustā Rīgā un 17.septembrī Siguldā, kur būs sacensību noslēgums un kopvērtējuma apbalvošana. Sacensību pamatā ir orientēšanās, braukšana ar velosipēdu, airēšana, stratēģiskā plānošana, kā arī citi aizraujoši prāta un nedaudz ekstrēmi speciālie uzdevumi. Distancē ir jāapmeklē 50 punkti un, atkarībā no izvēlētās distances, trasē pavadītais laiks ir no 1,5 līdz 8 stundām. Posmos iegūtie punkti nosaka kopējā seriāla uzvarētāju.

Sacensību ģenerālsponsors – Triatel. Sacensību seriāla galvenā balva EUR 1000 vērtībā no veikala Gandrs. Sacensības atbalsta – Isostar, Salomon, Delfi.lv, Dreamer, Ķeizarmežs, Silvanols, ūdens Lāsīte, Red Bull, Fazer, Garnier. Informē – Draugiem.lv, BadDog, City Fitness, TravelNews.lv, Parsportu.lv, Pilseta24.lv, Izkusties.lv, Bauskas novada dome.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 05.04.2024 - 30.04.2024 Maroka - Āfrikas eksotika  Estravel Latvia
Krāsu, aromātu un iespaidu pilna - eksotiskā Maroka. Piedzīvojumu ceļojums - no Kasablankas līdz Marakešai // -20% ekskursiju tūrei, rezervējot | Skatīt vairāk
no 559 EUR
Ekskursiju piedāvājums. Grieķija Estravel Latvia
Lidojums no Rīgas, transfēri, 7 naktis 2-3* viesnīcās, puspansija un ekskursiju programma // Kavala - Soloniki - Janica - Meteora - Joana - Delfi - | Skatīt vairāk
no 1099 EUR
Būsim pazīstami Latgale, Sēlija! TAKA
Skolēnu ekskursijas Augšdaugavas novadā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 23.04.2024 - 30.04.2024 ĒĢIPTE tikai no 339 EUR/personai! Latvia Tours
Kamēr ziema aiz loga vēl mēģina izspēlēt aprīļa jokus, aicinām siltā piedzīvojumā uz saulaino Hurgadu vai Šarmelšeihu! | Skatīt vairāk
no 339 EUR
Uzņēmumi


Jūrmalas TIC
,


Bauskas TIC
,


Rija Bauska Hotel
,


Atpūtas komplekss “Miķelis”
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.1785152sec.