Notiks Tautas skrējiens «Noskrien Bānīti» Ventspilī

Domājam, ka Ventspilī būs jauna tradīcija, katru gadu sestdienā, pirms Rīgas Maratona, Ventspils vasaras tūrisma sezonas atklāšanas svētku ietvaros, notiks Tautas skrējiens „Noskrien Bānīti”.

Bānītis jānoskrien tiešā nozīmē, jo Mazbānīša ātrums ir ap 12km/h. Starts tiks dots sestdien, 14.maijā, plkst.11.30 Enkuru parkā, pie bānīša pieturas. Reģistrācija no plkst.10.30 tai pašā vietā, dalība bezmaksas.

Distances garums 2,4 km, kas dažam var likties visai īsa, taču gribam atgādināt, ka skriešanas treniņi ir visdažādākie, var skriet 15 km lēni, bet arī 2,4 km skrējiens, jau ātri, būs ļoti labs skriešanas treniņš, līdz ar to nevajag „smīkņāt” par īso distanci.

Trase būs Bānīša pievad jeb serviss ceļš, kas nav asfalts, bet blietēta grants, kas ir perfekts segums skriešanai. Paralēli skrējējiem brauks Bānītis, kurš uzmundrinās skrējējus ar saviem skaņas signāliem. Finišs būs Piedzīvojuma Parka bānīša gala pieturā. Atbalstītājiem īstā vieta būtu Bānītī vai pirms finiša, lai uzmundrinātu savējos.

Būs arī balvas un medaļas labākajiem, tiks apbalvoti trīs ātrākie vīrieši, trīs ātrākās sievietes un arī trīs ātrākās ģimene. Ģimenes komanda skaitās, divi pieaugušie + viens vai vairāki bērni līdz 12 gadu vecumam ieskaitot. Ģimenes sacensību uzvarētāji tiks noteikti pēc pēdējā ģimenes locekļa finišēšanas.

Vēl, visām ģimenēm, kuras finišēs, būs pārsteiguma balvas no OC Ventspils. Pēc finiša būs pieejami slāpju remdinošie dzērieni. Apbalvošana, pēc tam Piedzīvojuma Parkā, būs arī Lauris Reiniks ar „Es skrienu” un citiem hītiem. Pirms starta, Ventspils Maratona kluba pieredzējušākais biedrs, Aigars Matisons, informēs par kluba aktivitātēm, koptreniņiem, treniņu programmām, kā arī par lielā skrējiena, Piedzīvojumu Parka pusmaratona norisi.

Par labsajūtu skrējienā rūpēsies Jūsu Ventspils Maratona Klubs.

Pasākumu finansiāli atbalsta Ventspils pilsētas dome.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 02.04.2024 - 20.03.2024 Māra Upmane – Holšteine un Goran Gora Valmieras TIC
19. aprīlī, 19:00 "Akustika" ielūdz uz unikālu un sirsnīgu tikšanos mūzikā ar Astro’n’out solisti Māru Upmani – Holšteini un viņas vīru, | Skatīt vairāk
Latvija 20 EUR
MOSTIES DABĀ Cēsu novadā! Cēsu TIC
Brīvdienu ceļevdis līdz ar pavasara ienākšanu dabā palīdzēs arī Tev mosties no ziemas miega un baudpilni tvert neskaitāmās iespējas, ko piedāvā | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 27.04.2024 27. aprīlī - lielais Stādu tirgus Madonā Madonas TIC
Stādu tirgus Madonā jau ir kļuvis par nozīmīgu pavasara tradīciju plašā apkārtnē. Tas ir īstais starts uzsākt praktiskus pavasara darbus dārzos un | Skatīt vairāk
Rīko konferences un seminārus Bauskā! Bauskas TIC
Iepazīsties ar Bauskas novada konferenču un semināra telpu piedāvājumu! | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Ventspils TIC
,


Ventspils Olimpiskais centrs
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.82121897sec.