Papes dabas parkā notiks «Pūķaraga amatieru minigolfa turnīrs»

Turpinot iepriekšējo gadu tradīciju, 21.maijā atpūtas kompleksā „Pūķarags” notiks sacensības „Pūķaraga amatieru minigolfa turnīrs”, kurās var piedalīties ikviens interesents. Turnīra norises vieta atrodas Rietumlatvijas jūras piekrastē, Papes dabas parka teritorijā.

Šogad turnīrs izaudzis no ierastā vienas dienas sacensību formāta un notiks trijās kārtās. Turnīra otrais posms paredzēts 19. jūnijā, bet noslēgums – 10. septembrī. Katrā no posmiem tiks noteikts savs uzvarētājs, bet labākais spēlētājs no visiem trijiem posmiem septembrī tiks pasludināts par Minigolfa Kausa ieguvēju.

Tāpat kā iepriekšējos gados, arī šogad turnīra galvenā tiesneša pienākumus pildīs Latvijas minigolfa izlases treneris Verners Kiršs. Iespējams, ka arī jau titulētie minigolfa meistari kuplinās sacensību dalībnieku pulku.

„Pagājušajā gadā „Pūķaraga turnīrs” izraisīja lielu interesi un to apmeklēja daudz atpūtas dabā mīlētāju, pārsvarā kopā ar visu ģimeni. Cilvēkiem patīk brīvdienās izbraukt no piesārņotās pilsētas un aktīvā veidā atpūsties skaistā, ekoloģiski tīrā dabas parkā. Pērn mēs saņēmām daudz pozitīvu atsauksmju, tāpēc nolēmām rīkot šo pasākumu katru gadu”, stāsta „Pūķaraga” īpašnieks un turnīra idejas autors Guntars Vītols.

Sacensību sākums paredzēts plkst. 11.00. Turnīrs notiks trijās dalībnieku grupās – bērnu (līdz 15 gadu vecumam), dāmu un kungu (no 16 gadu vecuma) konkurencē. Visās grupās dalībnieki izspēlēs 2 apļus, pēc kuriem tiks saskaitīti punkti un noteikti uzvarētāji. Dalības maksa turnīrā: bērniem - 0,50 Ls, pieaugušajiem – 1 Ls. Cenā iekļautas arī iespējas izmantot citus „Pūķaraga” labumus – vērot skaisto dabu un dzīvniekus, uzspēlēt volejbolu vai basketbolu, uzcept šašlikus grilmājā, palēkāt uz batuta u.c. Pateicoties pašvaldības atbalstam, 21.maijā kursēs arī autobuss starp Rucavas centru un atpūtas kompleksu „Pūķarags”.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Brauc ar skolēniem uz Bauskas novadu! Bauskas TIC
Izzini Bauskas novadu, brauc pavasara ekskursijā kopā ar klasi! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 01.04.2024 Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpilī!  Jēkabpils novada TIC
Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpils novadā! Esi aktīvs, dodies dabā, apmeklē pasākumus! | Skatīt vairāk
"Baroka mūzikas ģēniji" Rundāles pilī Bauskas TIC
Esi aicināts uz Liepājas Simfoniskā orķestra koncertprogrammu Rundāles pilī! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 03.04.2024 “Mājas kafejnīcu dienas 2024”. Piesakies! Tukuma TIC
Aicinām Tukuma novada aktīvos ļaudis, kam patīk gatavot un uzņemt viesus iesaistīties arī šogad akcijā "Mājas kafejnīcu dienas 2024"! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.40918112sec.