Aicina Ventspils Piedzīvojumu parka pusmaratons!

Ventspils Piedzīvojumu parka pusmaratons tuvojas!

Šogad jau otro reizi pēc kārtas, tuvojoties Līgo svētkiem, skrējēji gatavojas Ventspils Piedzīvojumu parka pusmaratonam, kas norisināsies 18. un 19. jūnijā . Tāpat kā pērn gada lielākos skriešanas svētkus organizē Ventspils Maratona klubs sadarbībā ar Olimpisko centru ”Ventspils”.

Piedzīvojumu parka pusmaratons sāksies jau 18.jūnijā pl.15.00 ar bērnu startu un beigsies 19.jūnijā pl.16.00 ar apbalvošanas ceremoniju pusmaratona un satelītskrējiena uzvarētājiem.

Sacensību pirmajā dienā, 18. jūnijā, plānoti bērnu starti, kur savu dalību pieteikuši aptuveni 200 skrējēju, kuri sacentīsies 300m, 1000m un 2100m stafešu distancēs.

Otrajā dienā, 19. jūnijā, plkst. 12:00 tiks dots starts lielajam pusmaratonam. Dažādās distancēs dosies vairāk nekā tūkstotis skrējēju, būs arī nūjotāji. Pusmaratona distance ir 21,0975 km, savukārt satelītskrējiena dalībnieki un nūjotāji veiks 5,3 km. Pusmaratona trase būs sertificēta un to veidos 4 apļi pa pilsētas ielām no Piedzīvojumu parka līdz pilsētas centram un atpakaļ.

Dalību sacensībās šobrīd ir pieteikuši trīs pasaules ranga skrējēji no Etiopijas, ar kuriem konkurēs Latvijas rekordists pusmaratonā - Valērijs Žolnerovičs, kā arī Lietuvas ātrākie pusmaratona skrējēji un skrējējas. Pirmo reizi Latvijas pusmaratonu vēsturē trasē dosies sportisti - tempa turētāji, kuri palīdzēs dalībniekiem uzturēt nepieciešamo ātrumu distances laikā.

Pirms sacensībām Piedzīvojumu parkā būs iespēja ne tikai iznomāt, bet arī iegādāties nūjas. Savukārt skrējiena laikā trases malās, lai rūpētos par skrējēju un līdzjutēji labsajūtu, būs iekārtotas piecas „oāzes”, kur būs iespeējams vērot aerobikas priekšnesumus, klausīties pūtēju orķestri u.c. Skrējiena finišā dalībnieki saņems uzkodas un dzērienus, kā arī piemiņas medaļu.

Skriešanas pasākumā laipni aicināti piedalīties arī Ventspils uzņēmumi, kas varēs startēt komandu konkurencē. Uz doto brīdi ir pieteikušās vairāk kā desmit komandas. Ne tikai uzvarētājiem, bet arī uzņēmumiem ar viskuplāko dalībnieku skaitu tiks piešķirtas veicināšanas balvas.

Laipni aicināti līdzjutēji, jo arī viņiem būs iespēja savā īpašumā iegūt dažādas pārsteiguma balvas. Atgādinām, ka pagājušā gadā trasē devās 756 dalībnieki, līdz ar to varam pilnīgi droši paziņot, ka dalībnieku šogad būs vairāk nekā pirmajā pusmaratonā.

Reģistrācija un informācija www.pusmaratons.lv

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Iedvesmojies laivot Bauskas novadā! Bauskas TIC
Ieskaties, kādas ir laivošanas iespējas Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Latvija
Iepazīsti Bausku no skatu torņu augstumiem Bauskas TIC
Tūrisma Informācijas Centrs ir apkopojis apmeklētājiem pieejamos skatu torņus Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.04.2024 - 30.04.2024 Laivojiens pa Gauju 25.maijā Gulbenes novada TIC
25.maijā norisināsies jau otrais aktīvās atpūtas pasākumu cikla “Normāls notikums” posms – laivojiens pa Gauju no Lejasciema līdz Pukstiem. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.04.2024 - 29.04.2024 Biznesa pusdienu piedāvājums Hercogs Mārupe
Restorāns Hercogs Mārupē, Vītiņu ielā 4A aicina jūs uz biznesa pusdienām darba dienās no plkst. 11:30-15:00! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.81934595sec.