Notiks ekstrēmo sportu festivāls Ventspilī

2011.gada 1. un 2. jūlijā Ventspilī norisināsies ekstrēmo sportu festivāls „Ventspils X-spēles 2011. A.Lemberga balvu izcīņa”, kurā par Aivara Lemberga naudas balvām 3000Ls kopsummā cīnīsies labākie ekstrēmo sporta veidu pārstāvji no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Anglijas, Norvēģijas, Somijas u.c. valstīm. Sacensību naudas balvu fonds ir lielākais Baltijas valstīs.

Festivāls, ko organizē sporta klubs „V.E.S.T” ar Aivara Lemberga atbalstu un sadarbībā ar Olimpisko centru „Ventspils”, sākies piektdien 1.jūlijā plkst.11.00 ar A.Lemberga balvu izcīņu skeitborda, brīvā stila BMX un inlaina parka disciplīnās, kā arī sacensībām Vert rampā. Pēc spraigās sacensību dienas un apbalvošanas, kas notiks plkst19.15, no plkst. 20.00 ikvienam būs iespēja atpūsties Ventspils sērfotāju pludmalē un kopā ar kafejnīcas „Surf Saulīte” instruktoriem apgūt pirmās iemaņas sērfošanā.

Sestdien, 2.jūlijā, galvenajā ekstrēmo sporta veidu festivāla dienā, visas ekstrēmās norises notiks Ventspils Piedzīvojumu parkā. Tur jau no plkst. 12:00 sacensību dalībnieki un viņu fani cīnīsies par „Užavas alus” sarūpētajām balvām minifutbola turnīrā „Zelta keda”. Savukārt no plkst. 16:00 asas izjūtas varēs baudīt, vērojot sacensības BMX un MTB nobraucienos no kalna. Sacensību dalībnieki cīnīsies par vērtīgām A.Lemberga naudas balvām. Plkst. 18.00 Piedzīvojumu parkā notiks ekstrēmo sporta veidu triku piepūšamā maisa „Airbag” atklāšana un paraugdemonstrējumi. Jaunais piepūšamais Airbag maiss iegādāts, lai nodrošinātu veiksmīgu triku apguvi un pasargātu sportistus no traumu gūšanas. Labākie paraugdemonstrējumi uz triku maisa sacensību dienā saņems apbalvojuma kausus.

Festivāls noslēgsies 2.jūlija vakarā plkst.22.00 kopā ar Tomu Grēviņu un Dj Dubra ballītē Piedzīvojumu parkā.

Lai braucējiem pietiktu spēka, par enerģijas lādiņu divu dienu garumā rūpēsies „Red Bull”.

Ekstrēmo sporta veidu sacensībās aicināts pieteikties ikviens, kuram ir vēlēšanās, atbilstošs inventārs un elementāras braukšanas prasmes. Plašāka informācija par sporta festivālu „Ventspils X-spēles 2011. A.Lemberga balvas izcīņa” un sacensību nolikumi pieejami www.draugiem.lv/ventspilsxspeles.

Sacensību informatīvie atbalstītāji laikraksts „Ventas Balss”.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Iedvesmojies laivot Bauskas novadā! Bauskas TIC
Ieskaties, kādas ir laivošanas iespējas Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Latvija
Brauc ar skolēniem uz Bauskas novadu! Bauskas TIC
Izzini Bauskas novadu, brauc pavasara ekskursijā kopā ar klasi! | Skatīt vairāk
Uz Tukumu pēc literatūras! Tukuma TIC
Pagājušajā gadā Tukums tika iekļauts UNESCO radošo pilsētu tīklā kā literatūras pilsēta. Esam lepni par iegūto statusu un aicinām uz pasākumiem. | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Ventspils TIC
,


Valmieras TIC
,


Ventspils Olimpiskais centrs
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.78371191sec.