Šīs vasaras izaicinājums – triatlons un skrējiens apkārt Vaidavas ezeram

Kā jau katru gadu, arī šovasar visā Latvijā, tiek piedāvāti daudz un dažādi interesanti sporta pasākumi. Taču bieži vien grūti izvēlēties par labu kādam sporta veidam – peldēšanai, riteņbraukšanai, skriešanai. Bet ir iespēja tos visus apvienot vienā, piedaloties triatlona sacensībās, kas norisināsies 9. jūlijā Vaidavā (20km no Valmieras).

Tiem, kas paliek uzticīgi vienam sporta veidam – skriešanai, tiek piedāvāts piedalītie 10. Jūlijā tradīcijām bagātajā skrējienā - Apkārt Vaidavas ezeram, kam šogad starts tiks dots jau 30. reizi!

Turklāt dalībniekiem, sestdienas vakarā Vaidavas ezera krastā sagaida atpūta lieliskā peldvietā, dzīvošana teltīs, sacensību bilžu skatīšanās un ēdiena gatavošana uz ugunskura. Jestrāk noskaņotiem dalībniekiem, būs iespēja izbaudīt vasarīgu nakts ballīti estrādē, Vaidavas ezera krastā.


VAIDAVAS TRIATLONS, 9. Jūlijā, iesaka sporta pārtika HIGH5
Triatlona distances veidotas tā, lai būtu pa spēkam jebkuram interesentam, kurš jau ir iepazinis, vai vēlas izmēģināt šo aizraujošo sporta veidu.
Dalībnieki tiek aicināti arī sacensties par Vaidavas triatlona ceļojošo kausu, kurš pērnajā gadā aizceļoja uz Daugavpili.

Dalībnieku drošībai 80m - 700m (atkarībā no izvēlētās distances) peldēšanas distancē blakus tiks novietota drošības virve ar ik pēc 10m savstarpēji savienotiem glābšanas riņķiem. Arī riteņbraukšanas 5-27km un skriešanas 1-6km distances ir veidotas, lai gūtu gan prieku, gan sportisko gandarījumu. Starts un finišs Vaidavas ezera krastā.


SKRĒJIENS apkārt Vaidavas ezeram, 10. Jūlijā

Starts tradīcijām bagātajam tautas skrējienam „Apkārt Vaidavas ezeram” tiks dots jau 30. reizi. Skrējējiem un nūjotājiem starts un finišs tiek dots Vaidavas centrā (Kocēnu novads, 20 km no Valmieras). Trase būs 11,7 km garumā gar skaisto un dzidro Vaidavas ezeru, kas atrodas Gaujas nacionālā parka dabas liegumā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
,,Higiēna renesansē” Bauskas pilī Bauskas TIC
Bauskas pils rīkotā Senā dzīvesveida skolas nodarbība piedāvā uzzināt, kāda bija higiēnas kultūra renesansē. | Skatīt vairāk
Latvija
Skolēnu pavasara ceļvedis Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
Noderīgs materiāls skolēniem un ģimenēn plānojot pavasara atpūtu Jelgavas pusē. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.03.2024 - 01.04.2024 Kokmuižā “Kocēnu pavasaris 2024” Valmieras TIC
31. martā no plkst.10.00-15.00 Kokmuižā “Kocēnu pavasaris 2024”. No plkst.11.00 svētku koncerts kopā ar pašdarbības kolektīviem. | Skatīt vairāk
Medus nokrāsās Bauskas novadā Bauskas TIC
Iepazīsti medu un atklāj tā daudzveidīgās īpašības radošajās meistarklasēs! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.55990005sec.