Ventspils sērfa pludmalē notiks Baltijas mērogā plašākais kaitbordistu pasākums

Jau šīs nedēļas nogalē, no 28. līdz 31. jūlijam, Ventspils pilsētas sērfa pludmalē četru dienu garumā norisināsies Baltijas mērogā plašākais kaitbordistu pasākums „Kite Party 2011”. Pasākuma programmā ietilpst semināri kaitborda iesācējiem, sacensības četrās disciplīnās pieredzējušiem kaitbordistiem, kā arī saulainu un pozitīvu vibrāciju piesātināti atpūtas pasākumi ikvienam „Kite Party” apmeklētājam.

Šī gada „Kite Party”, kas norisināsies jau septīto reizi, sāksies jau ceturtdien, 28. jūlijā, ar semināru kaitborda iesācējiem, kas vēlas gan teorētiski, gan praktiski apgūt ekstrēmā sporta veida pamatus. Turpretī lietpratēji un profesionāļi, kas vēlas pierādīt savas kaitborda prasmes, pludmalē būs sastopami sacensību laikā piektdien un sestdien.

Sacensības šogad norisināsies Freestyle, Wave, Coarse race un Fun race disciplīnās vīriešu un sieviešu konkurencē. Šobrīd dalībai sacensībās pieteikušies jau vairāk nekā 50 kaitbordisti un kaitbordistes no visām trim Baltijas valstīm un pat no Krievijas Federācijas, vecumā no 14 līdz 48 gadiem. Dalību apstiprinājuši arī iepriekšējo gadu godalgoto vietu ieguvēji. Jau tradicionāli lielākais sportistu skaits sacensībās būs no Latvijas, taču šogad īpaši sasparojušies Lietuvas kaitbordisti, kas savu valsti pārstāvēs plašā pulkā – sacensībām pieteikušies jau 14 Lietuvas sportisti. Arī jaunākā „Kite Party 2011” dalībnieka tituls pienākas lietuviešiem – to dala divi 14 gadus vecie kaitbordisti Germantas Juskaitis un Domantas Jusionis, savukārt gados jaunākais Latvijas pārstāvis sacensībās būs 16 gadus vecais Dāvis Čeže. Reģistrācija turpināsies arī pasākuma laikā, tāpēc prognozējams, ka sacensību dalībnieku skaits vēl pieaugs.

Gan sportisti, gan viņu atbalstītāji piektdienas un sestdienas vakarā tiek gaidīti vasarīgu ritmu caurstrāvotās pludmales ballītēs - „Kite Party” apmeklētāju kopā sanākšanās, lai dalītos iespaidos par sacensībām, satiktu dvēseles biedrus vai vienkārši baudītu pozitīvu gaisotni, kas piepilda pasākumu visu četru dienu garumā! Par muzikālo pavadījumu saulainās noskaņās rūpēsies Dj Chilayz, Mr. Šwan & Dj Dnipro, kā arī muzikālā apvienība S&T Syndicate.

„Esmu gandarīts, ka kaitborda mīļotāju skaits ik gadu palielinās, tāpēc arī Kite Party gaidām gan vairākkārt godalgotus braucējus, gan jaunos talantus, kā arī visus citus no vēja atkarīgos no Latvijas un tuvākajām kaimiņvalstīm, lai trīs dienu garumā baudītu jūru, saules starus, vēju un kopīgu kaitošanu Ventspils sērfa pludmalē!” stāsta ilggadējais „Kite Party” organizators un pasākuma idejas autors Larss Āboliņš.

ReģistrētiesKite Party 2011” sacensībām, semināriem un atpūtas pasākumiem, kā arī iegūt plašāku informāciju par pasākuma norisi ir iespējams mājas lapā http://www.kiteparty.lv/.

Uz “Kite Party 2011” aicina akvaparks “Ventspils”, atbalsta Ventspils dome un olimpiskais centrs “Ventspils”, Captain Morgan, Mynthon, Burusports, Surfpro, Extremesports, Aboards. Informē Radio 101, draugiem.lv un tvnet.lv.

„Kite Party 2011” programma

28. - 31. jūlijs, Ventspils sērfa pludmale

28.jūlijs, ceturtdiena

11:00 - kaitborda seminārs iesācējiem

21:00 - chill pie ūdenspīpes, kite video un foto skatīšanās

29.jūlijs, piektdiena

9:30 - kaitborda seminārs iesācējiem

14:30 - sacensības

21:00 - Sun Set Chill Out ar Dj Chilayz

30. jūlijs, sestdiena

11:30 - sacensības

21:00 - Beach Party ar Mr. Šwan, Dj Dnipro un grupu S&T Syndicate

22:00 - uzvarētāju apbalvošana

31. jūlijs, svētdiena

Rezerves diena sacensībām nepiemērotu laika apstākļu gadījumā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Gūsti pavasarīgu iedvesmu izstādēs Tukumā Tukuma TIC
Aprīlis uzņem apgriezienus. Mostas daba. Mostas krāsas. Atsprāgst pumpuri, un dzīvība zied. Ļauj iedvesmai ieplūst tevī caur mākslu Tukumā un | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.04.2024 - 27.04.2024 Latvijas Kapoeiras kauss 2024 Tukumā Tukuma TIC
Latvijas Kapoeiras kauss ir kapoeiras sacensības, kuras notiks Latvijā pirmo reizi. Tās notiks 27.aprīlī pulksten 11:00 Tukuma Raiņa Valsts ģimnāzijā. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 02.04.2024 - 20.03.2024 Māra Upmane – Holšteine un Goran Gora Valmieras TIC
19. aprīlī, 19:00 "Akustika" ielūdz uz unikālu un sirsnīgu tikšanos mūzikā ar Astro’n’out solisti Māru Upmani – Holšteini un viņas vīru, | Skatīt vairāk
20 EUR
Brauc ar skolēniem uz Bauskas novadu! Bauskas TIC
Izzini Bauskas novadu, brauc pavasara ekskursijā kopā ar klasi! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.65611291sec.