Orientēšanās braucienā aicina iepazīt Alūksnes novadu

2011.gada 13. augustā Alūksnes novadā notiks orientēšanās brauciens „Iepazīsti Alūksnes novadu”, kura dalībniekiem būs jāatrod kartē atzīmētie punkti un tie jānofotografē.

Orientēšanās brauciens sāksies ar dalībnieku reģistrāciju un auto tehnisko apskati no pulksten 9 līdz 10. Pulksten 10.30 notiks dalībnieku sapulce, bet pulksten 11 būs pirmās automašīnas starts administratīvās ēkas laukumā Dārza ielā 11, Alūksnē. Iecerēts, ka pirmā automašīna finišu varētu sasniegt apmēram pulksten 14 – 14.30.

Tūrisma maršruta aptuvenais garums ir 160 km. Brauciena nolikums paredz, ka dalībnieki startēs ar 1 minūtes intervālu. Iepazīšanās ar brauciena maršrutu nav paredzēta, kā arī nav noteikts brauciena maršruts vai kārtība, kādā kontrolpunkti jāatrod.

Sacensībās var piedalīties jebkura fiziska persona. Ekipāžā jābūt ne mazāk kā 2 cilvēkiem, un pilotam jāuzrāda atbilstošās kategorijas autovadītāja apliecība un attiecīgās automašīnas tehniskā pase. Noteikti jāņem vērā, ka ekipāžai jābūt līdzi digitālajam fotoaparātam darba kārtībā, kā arī rakstāmpiederumiem. Brauciena laikā ekipāža nedrīkst lietot GPS signālu uztverošas iekārtas, bet drīkst izmantot datoru un elektroniskās kartes bez GPS.

Pieteikumi, kuros uzrādīts ekipāžas sastāvs, automobiļa marka, kontakttālrunis u.c. nepieciešamā informācija, jāiesniedz līdz 12. augustam pulksten 12, sūtot uz e-pastu: [email protected].

Dalības ziedojums ir Ls 5,00 no vienas ekipāžas. Tas jāiemaksā ar bankas pārskaitījumu vai 13. augustā pie dalībnieku reģistrācijas skaidrā naudā.

Orientēšanās brauciena pirmo trīs vietu ieguvēji tiks apbalvoti ar diplomiem un noderīgām balvām, ja būs startējušas vismaz 10 ekipāžas. Organizatori var apbalvot ar diplomiem arī atsevišķu disciplīnu uzvarētājus.

Sīkāku informāciju par orientēšanās braucienu var iegūt Alūksnes novada pašvaldības mājas lapā www.aluksne.lv sadaļā „Sporta ziņas”, kur ir publicēts brauciena nolikums un pieteikuma veidlapa.

Pasākumu organizē biedrība „AUTOSPORTA KLUBS ALŪKSNE” sadarbībā ar Alūksnes novada pašvaldību.

 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” koncerts Valmieras TIC
12.aprīlī plkst.19.00 Valmieras Kultūras centrā norisināsies grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” akustiskais jubilejas koncerts kopā ar filmas | Skatīt vairāk
Latvija no 18 EUR
Aicina uz putnu vērošanas ekskursiju Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
7.aprīlī, pulksten 9.30 no Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa pagalma sāksies velo ekskursija “Braucam vērot putnus”. Pieteikšanās 63005447 | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 31.03.2024 Gaismas apsolījums koku stāstos Madonā Madonas TIC
1.aprīlī, LVM Kalsnavas arborētums aicina uz pasākumu “Koku stāsti gaismai”, ar tradicionālo dziedāšanas grupu “Saucējas” un krāsainām | Skatīt vairāk
6 populārākie brīvdienu galamērķi šogad airBaltic
Dodies neaizmirstamos piedzīvojumos un baudi Balkānu pasakainos skatus, vēsturiskās vietas un neskarto dabu. | Skatīt vairāk
79 EUR
Uzņēmumi


Gulbenes novada TIC
,


Alūksnes TIC
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.41554904sec.