Tūrisma rallijs «Piedzīvojums Latgalē» arī Līvānos

30. jūlijā tūrisma portāls www.atputasbazes.lv rīko kārtējo lielo pasākumu – tūrisma ralliju „Piedzīvojums Latgalē”. Pērn līdzīgi iepazinām Kurzemi, šogad ziemā – Vidzemi. Šovasar viesosimies Latgalē un arī Līvānu novadā, Ne velti Līvāni tiek dēvēti par atslēgu Latgales vārtos, jo Latgales novada dzīvesziņa, dižākās vēstures lappuses, seno arodu godā celšana un saglabāšana sākas tieši Līvānos un ar Līvāniem sākas Latgales iepazīšana.

Portāla rīkoties tūrisma ralliji nav sporta sacensības, kur lielākā nozīme ir ātrumam un braucēju meistarībai. Gluži otrādi – šajā tūrisma rallijā jeb ceļojumā mēs aicinām nesteigties, piestāt, paskatīties, izzināt un atpūsties. Kā pieradījuši iepriekšējie pasākumi, galvenā tūrisma rallija mērķauditorija ir ģimenes un draugu un domubiedru grupas, kuriem patiešām interesē tās iespējas, kādas dod sagatavots un rūpīgi izstrādāts maršruts, kuriem patīk mūsu piedāvātās spēles un prāta uzdevumi jeb punktu krāšana, kuri patiešām vēlas pēc iespējas vairāk apskatīt un uzzināt ko jaunu.

Skaistajā Līvānu novadā tūrisma rallija dalībniekiem būs iespējams pabūt Latgales mākslas un amatniecības centrā un izmēģināt roku kādā no senajiem Latgales arodiem. Protams, apskatīt arī eksponātus un kaut aptaustīt vai ap vidu aplikt garāko jostu, kāda vien Latvijā noausta. Aicināsim apskatīt viesu namu „Krasti”, kas viesus īpaši iepriecina ar rāmo Dubnas plūdumu, zivju plunkšķiem (īsta makšķernieku paradīze) un mīlīgo un jau no attāluma pēc smaržas atpazīstamo melno pirtiņu.

Maršruta apskates objektos iekļauts arī slavenais Jersikas pilskalns – kādreiz dižās latgaļu karaļvalsts centrs, un īpašā dzelzs baznīca, vienīgā Latvijā - Jersikas Kristus Apskaidrošanās baznīcu. Par šīs baznīcas ceļojumiem ir atsevišķs stāsts, un to tūrisma rallija dalībnieki arī uzzinās.

Par idejām, palīdzību, sadarbību un atbalstu pasākuma norisei Līvānos un novadā ļoti pateicamies Latgales mākslas un amatniecības centram un Līvānu TIC.

Tiksimies 30. jūlijā portāla www.atputasbazes.lv rīkotajā vasaras tūrisma rallijā „Piedzīvojums Latgalē”, tiksimies Līvānu novadā! Aicinām piedalīties ikvienu, protams, arī jūs, līvāniešus! Sīkāka informācija www.turismarallijs.lv.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 01.04.2024 - 30.04.2024 Svini kāzas Jaunpils pilī!  Tukuma TIC
Jaunpils pils ir lieliska vieta kāzu svinēšanai. Senie pils mūri un brīnišķīgā apkārtne padarīs jums tik svarīgos brīžus patiešām | Skatīt vairāk
Latvija
MOSTIES DABĀ Cēsu novadā! Cēsu TIC
Brīvdienu ceļevdis līdz ar pavasara ienākšanu dabā palīdzēs arī Tev mosties no ziemas miega un baudpilni tvert neskaitāmās iespējas, ko piedāvā | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 26.04.2024 UFO stāstīs jokus Tukumā Tukuma TIC
Ja meklē iespēju aizmirst ikdienas rūpes, nāc 26.aprīlī pulksten 19:00 uz Tukuma pilsētas Kultūras namu! | Skatīt vairāk
Iedvesmojies laivot Bauskas novadā! Bauskas TIC
Ieskaties, kādas ir laivošanas iespējas Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Avis
,


Želesa
,


Daugavkrasti
,


Riga Islande Hotel
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.60705304sec.