Pirmās «Bērnu rallija KURZEME 2011» sacensības jau svētdien

Šogad jau astoto gadu Mārketinga Projektu aģentūra Fortius un Ceļu satiksmes drošības direkcija rīko „Bērnu ralliju KURZEME”, lai audzinātu bērnus un jauniešus drošai braukšanai uz ielas.

Pirmās „Bērnu rallijs KURZEME 2011” atlases kārtas starts tiks dots 31. jūlijā plkst. 12.00 - Liepājā, stāvlaukumā pie t.c. “Rietumu centrs” (Jaunā ostmala 3/5). Atšķirībā no autorallija, kad ātrumposms jāveic pēc iespējas ātrāk, “Bērnu rallijā” svarīgākais ir būt precīzam. Jo vairāk šķēršļu trasē tiks pareizi apbraukti, jo augstāk tas tiks novērtēts. Kā zināms, liela daļa avāriju uz ielām notiek tieši pārāk liela ātruma dēļ, tāpēc sacensību mērķis ir nākotnes autovadītājiem veicināt būtisku ceļu satiksmes prasmju izkopšanu – būt iejūtīgam, atbildīgam un paškritiskam.

Uz “Bērnu ralliju” Kurzemes pilsētās – 31. jūlijā Liepājā, 6. augustā Saldū, 7. augustā Talsos, 13. augusts Kuldīgā un 14. augusts Ventspilī - aicināti bērni un jaunieši vecumā no 6 līdz 14 gadiem. Dalībnieki varēs pārbaudīt savas spējas un sacensties ar saviem vienaudžiem, atbildot uz jautājumiem par ceļu satiksmes noteikumiem un drošas braukšanas principiem kā arī veicot velosipēdu un radiovadāmo modeļu veiklības trases.

Sacensības notiek trīs vecumu grupās – 6 līdz 7 gadi (A), 8 – 10 gadi (B) un 11 – 14 gadi (C). Trīs katras vecuma grupas veiksmīgākie dalībnieki no katras atlases kārtas tiks aicināti uz superfinālu, kas 28. augustā notiks Liepājā.

Pasākumā piedalīsies “Sarkanā krusta” Liepājas komitejas jaunieši, kas rādīs paraugdemonstrējumus un bērniem saprotamā veidā mācīs sniegt neatliekamo palīdzību.

“Bērnu rallija Kurzeme 2011” organizatori ir Mārketinga Projektu aģentūra Fortius sadarbībā ar Ceļu satiksmes drošības direkciju, sacensības apdrošina Ergo. Organizatori sarūpējuši balviņas ikvienam dalībniekam, kā arī būs sagaidāms balonu salūts un dažādi pārsteigumi.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.04.2024 - 21.04.2024 Satiec savu meistaru Tukuma pusē Tukuma TIC
Tukuma pusē no 13.aprīļa līdz 21.aprīlim varēs iepazīt 12 meistaru stāstus tuvplānā! | Skatīt vairāk
Latvija
Svini kāzas Jaunpils pilī!  Tukuma TIC
Jaunpils pils ir lieliska vieta kāzu svinēšanai. Senie pils mūri un brīnišķīgā apkārtne padarīs jums tik svarīgos brīžus patiešām | Skatīt vairāk
Laivojiens pa Gauju 25.maijā Gulbenes novada TIC
25.maijā norisināsies jau otrais aktīvās atpūtas pasākumu cikla “Normāls notikums” posms – laivojiens pa Gauju no Lejasciema līdz Pukstiem. | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Motormuzejs
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.53823781sec.