Spice skrituļmaratonā startēs pasaules līmeņa skrituļslidošanas zvaigznes

Spice skrituļmaratons Jūrmalā norisināsies 7. augustā. Jau tagad tajā dalību pieteikusi viena no spēcīgākajām skrituļslidošanas komandām pasaulē - Rollerblade World Team. Uz starta līnijas stāsies vēl 11 valstu sporta komandu pārstāvji.

Rollerblade World Team pārstāvēs tādi sportisti kā Nikolas Itens (Nicolas Iten), kas ir līderis Pasaules skrituļslidošanas Kausa 2011 (World Inline Cup 2011) kopvērtējumā, un Severīns Vidmers (Severin Widmer), kas attiecīgi ierindojas trešajā vietā.

Tāpat Spice skrituļmaratonā pieteikušies pārstāvji vēl no desmit valstīm - Igaunijas, Lietuvas, Čehijas, Somijas, Vācijas, Nīderlandes, Krievijas, Slovākijas, Zviedrijas un Ukrainas. Vislielākā atsaucība ir no Igaunijas un Ukrainas sportistiem – attiecīgi 31 un 22 sportisti.

Pērn pirmajā Spice skrituļmaratonā uzvaras laurus gan tautas, gan sporta distancē plūca igauņi, bet šogad mūsu kaimiņzemes pārstāvjiem būs sīva konkurence, tādēļ sacensības solās būt aizraujošas.

Ikvienam piemērota distance un iespēja laimēt vērtīgas balvas no t/c Spice

Spice skrituļmaratonā būs pieejams trīs distances - sporta jeb 42 km, tautas jeb 14 km un Maxima Favorit bērnu brauciens (1 km). Vispirms starts tiks dots sporta distancei – plkst. 10, pēc tam bērnu braucienam plkst. 12:00 un visbeidzot plkst. 13:00 14 km distancei.

Tiem, kas piedalīsies 14 km distancē, būs iespēja iegūt īpašas balvas no t/c Spice veikaliem. Balvas piešķirs šādās nominācijās: garākās bizes, raibākā ķivere, stilīgākās skrituļslidas, košākais krekls, raibākās zeķes, jaunākais dalībnieks, vecākais dalībnieks, kuplākā ģimene, garākās ūsas, sarkanākā tērpa īpašnieks/ce, košākās matu bantes, kuplāko svārku īpašniece, u.c. Tādēļ aicinām ikvienu, kas startēs šajā distancē, piedomāt pie sava ārējā tēla noformējuma.

Tāpat 14 km distancē katram kopvērtējuma 100.vietas (līdz 1000.vietai ieskaitot) ieguvējam balvā paredzēta dāvanu karte no t/c Spice 100 EUR apmērā.

Padomāts par dalībnieku ērtību

Savukārt tie, kuriem nav savu skrituļslidu, varēs tās iznomāt Spice skrituļmaratona norises vietā.

Tā kā ekipējuma skaits ir ierobežots, aicinām domāt šo jautājumu savlaicīgi.

Noma nodrošinās sešdesmit pieaugušo un piecpadsmit bērnu skrituļslidu pārus. Skrituļslidu un aizsargaprīkojuma noma izmaksās 3 Ls, tikai skrituļslidu – 2,50 Ls – vai tikai aizsargaprīkojuma – 1,50 Ls, bet ķiveres – 2 Ls.

Tāpat šogad katram Spice skrituļmaratona dalībniekiem būs unikāla iespēja vēlākais stundu pēc finiša saņemt savu rezultātu īsziņā. Pakalpojums tiek nodrošināts sadarbībā ar 1188. Tādēļ reģistrējoties lūdzam atcerēties norādīt sava mobilā tālruņa numuru.

Savukārt tie Spice skrituļmaratona dalībnieki, kas reģistrēsies līdz 31.jūlijam, saņems personalizētos starta numurus ar vārdu un uzvārdu, kas, atšķirībā no citiem līdzīga veida sporta pasākumiem, ir bez maksas.

Vēl var paspēt uz Spice skrituļmaratona bezmaksas iesildīšanās treniņiem

Lai sagatavotos skrituļmaratonam, ikviens var izmantot Spice-Rollerblade skrituļslidošanas skoliņas bezmaksas nodarbības. Tās vada sporta kluba ASI/Ski Box treneris Andris Krauja.

Treneris ikvienam interesentam pastāstīs un demonstrēs pareizās iesildīšanās un efektīvākās skrituļslidošanas tehnikas no pirmajiem soļiem līdz pat sportiskai skrituļslidošanai. Tāpat ikviens nodarbībās var izmēģināt jaunākās Rollerblade skrituļslidas.

Spice-Rollerblade skrituļslidošanas skola stāvvietā pie Spice Home vēl darbosies sestdienās 23. un 30.jūlijā no plkst.12 līdz plkst.15, savukārt piektdienās 22. un 29.jūlijā no plkst.16 līdz plkst.19.

Reģistrējies Spice skrituļmaratonam

Reģistrēties var mājaslapā www.maratoni.lv, no 7.jūlija līdz 4.augustam arī Jūrmalas maratonu informācijas stendā, kas atrodas t/c Spice (darba laiks katru dienu no plkst.10:00 līdz plkst.22) un Maxima XX un XXX tīkla veikalu informācijas nodaļās.

Tāpat, sākot no 7.jūlija līdz 4.augustam, ikviens, kurš iepirksies t/c Spice un Spice Home vismaz par 15 LVL un uzrādīs pirkuma čeku Jūrmalas maratonu informācijas centrā, saņems 50% atlaidi Spice skrituļmaratona reģistrācijas maksai

Iepriekšējā reģistrācija lētāka, savukārt bērniem līdz 12 gadu vecumam Maxima Favorit dalība braucienā, reģistrējoties iepriekš, ir bez maksas.

Pavisam drīz arī Panadol UCI MTB maratons

Savukārt ikviens kalnu riteņbraukšanas fans var jau reģistrēties Panadol UCI MTB maratonam, kas norisināsies 21.augustā. Tās ir šogad vienīgas starptautiskās MTB riteņbraukšanas sacensības Latvijā.

Šīs sacensības ir iekļautas Starptautiskās Riteņbraukšanas savienības (UCI) XCM starptautiskā kalendāra 2.klasē. Tas nozīmē, ka sportisti saņems UCI ranga punktus un katru posmu novēros UCI komisārs. Gaidāms, ka sacensībās piedalīsies labākie MTB riteņbraucēji no visas Eiropas.

Vairāk informācijas www.maratoni.lv

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Īpašs piedāvājums ģimenēm  Gulbenes novada TIC
Izglītojošais un interaktīvais centrs “Dzelzceļš un Tvaiks” Gulbenē iepriecinās apmeklētājus, dāvājot iespēju piedalīties brīnišķīgā | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 21.04.2024 Satiec savu meistaru Bauskā 20.un 21.04! Bauskas TIC
Ielūkojies, kādi pasākumi paredzēti Bauskā, pasākuma "Satiec savu meistaru" ietvaros! | Skatīt vairāk
MOSTIES DABĀ Cēsu novadā! Cēsu TIC
Brīvdienu ceļevdis līdz ar pavasara ienākšanu dabā palīdzēs arī Tev mosties no ziemas miega un baudpilni tvert neskaitāmās iespējas, ko piedāvā | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Hotel Jūrmala SPA
,


Jūrmalas TIC
,


Baltic Beach Hotel & SPA
,


Liepājas reģiona TIB
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.97612596sec.