Rīgā norisināsies piedzīvojumu sacensības pilsētvidē CityGames

Kolektīvās iepirkšanās portāls CityLife.lv sāk piedāvāt jaunu pakalpojumu aktīvās atpūtas cienītājiem CityGames, kas būs atraktīva pilsētas iepazīšanas spēle, kurā četru dalībnieku komanda apmeklēs kontrolpunktus un krās uzvaras punktus. Pēc spēles notiks arī dalībnieku pasākums Kalnciema ielas kvartālā ar DJ Švāns un pārsteiguma grupu.

Pirmā piedzīvojumu sacensība CityGames pilsētvidē notiks š.g. 27.augustā Rīgā.

CityGames būs jautra piedzīvojumu sacensība pilsētvidē, kurā komandas apmeklēs dažādus kontrolpunktus un veiks īpašus uzdevumus, pārvietojoties ar kājām, velosipēdiem, sabiedrisko transportu vai personīgo auto. Šī spēle būs kā izaicinājums ikvienam rīdziniekam un pilsētas viesim, jo tās gaitā dalībniekiem būs ne tikai jāorientējas pilsētvidē, bet arī jāmeklē, jādegustē un jāfotografējas gan vēsturiskās, gan skaistās, gan arī vienkārši neparastās Rīgas vietās.

CityLife.lv valdes loceklis Māris Strods: “Vērojot situāciju Latvijā, kad aizvien vairāk pilsētas iedzīvotāju vēlas iesaistīties dažādās piedzīvojumu sacensībās un labprāt pilda fiziskas aktivitātes, mēs nolēmām, ka jāorganizē piedzīvojumu spēle CityGames. Mūsu aktivitātes notiks pilsētvidē, piedāvājot dalībniekiem pārbaudījumus un uzdevumus, kas būs pa spēkam ikvienam. Šī spēle būs arī labs veids, kā interesanti pavadīt laiku kopā ar ģimeni un draugiem vai darba biedriem, turklāt nebūs jādodas tālu ārpus Rīgas. CityGames būs iespēja labāk iepazīt mūsu galvaspilsētas vēsturi un ģeogrāfiju, kā arī ieraudzīt skaistas vietas, par kurām varbūt nezinājām vai arī ikdienas steigā nebijām pamanījuši.”

Lai piedalītos CityGames, nav nepieciešama iepriekšēja sagatavošanās, ikviens droši var veidot komandu, kas sastāvēs no četriem dalībniekiem, piemēram, draugiem, ģimenes locekļiem, kolēģiem vai seniem skolas/ studiju biedriem. Piedzīvojumu sacensību formāts garantē ne tikai pārbaudījumus, bet patīkamu atpūtu un jautrību pēcspēles pasākumā Kalnciema ielas kvartālā. Pasākumā tiks apbalvotas ātrākās un atraktīvākās komandas un par jautrību gādās DJ Švāns un pārsteiguma grupa. „Šīs aktivitātes mērķis, tāpat kā mūsu portāla mērķis ir ļaut cilvēkiem iepazīt savu pilsētu un neparastās vietas tajā. Mēs kā CityLife.lv ikdienā to cenšamies darīt, bet tagad esam atraduši jaunu, inovatīvu veidu aizraujošam un nebijušam piedzīvojumam pilsētvidē,” turpina M.Strods. „Ar CityGames palīdzību mēs vēlamies veicināt aktīvu dzīvesveidu un dot iespēju ikvienam rīdziniekam un pilsētas viesim stiprināt savas attiecības ar draugiem, ģimenes locekļiem vai kolēģiem, kuri būs nolēmuši piedalīties ar uzņēmumu komandām.”

Pieteikšanās piedzīvojumu spēlei CityGames sākusies jau š.g. 9.augustā un ilgs līdz pat 26.augustam interneta mājas lapā www.citygames.lv. Paredzams, ka sacensībās piedalīsies ap 400 dalībniekiem gan no Rīgas, gan arī no Latvijas reģioniem. Sacensību galvenais tiesnesis būs Edgars Bomiks no Icelo.lv, kuram ir plaša pieredze piedzīvojumu spēļu organizēšanā. Sākotnējā dalības maksa vienai komandai ir Ls 25. Dalības maksā iekļauti visi īpašie uzdevumi, ieskaitot ieejas maksas vēsturiskos objektos un degustācijas, kā arī pēcspēles ballīte Kalnciema ielas kvartālā. Par īpašiem pārsteigumiem un balvām gādās vairāk kā 20 dažādu uzņēmumu. Papildu informācija par sacensībām pieejama mājas lapā www.citygames.lv.

CityLife.lv ir vadošais kolektīvās iepirkšanās interneta portāls Latvijā, kas piedāvā iegādāties aktuālākās preces un pakalpojumus ar ļoti lielām atlaidēm. Portāls izveidots 2010.gada novembrī un līdz šim savu akciju rezultātā Latvijas iedzīvotājiem ietaupījis 1,5 miljonus latu, piesaistījis 120000 reģistrēto lietotāju, kā arī pārdevis visvairāk Latvijas uzņēmumu preču un pakalpojumu.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Svini kāzas Jaunpils pilī!  Tukuma TIC
Jaunpils pils ir lieliska vieta kāzu svinēšanai. Senie pils mūri un brīnišķīgā apkārtne padarīs jums tik svarīgos brīžus patiešām | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 02.04.2024 - 20.03.2024 Māra Upmane – Holšteine un Goran Gora Valmieras TIC
19. aprīlī, 19:00 "Akustika" ielūdz uz unikālu un sirsnīgu tikšanos mūzikā ar Astro’n’out solisti Māru Upmani – Holšteini un viņas vīru, | Skatīt vairāk
20 EUR
27. aprīlī - lielais Stādu tirgus Madonā Madonas TIC
Stādu tirgus Madonā jau ir kļuvis par nozīmīgu pavasara tradīciju plašā apkārtnē. Tas ir īstais starts uzsākt praktiskus pavasara darbus dārzos un | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.59499502sec.