Līdz Sportlat Valmieras maratonam atlicis mazāk kā mēnesis

Jau pēc mēneša 18. septembrī tiks dots starts vērienīgākajam skriešanas sezonas noslēguma pasākumam – Sportlat VALMIERAS MARATONAM. Kā katru gadu, arī šogad dalībniekiem tiek piedāvātas dažādas distances: Maratons – 42, 195 km, Hanzas maiznīcas pusmaratons – 21, 097km, IKI satelītskrējiens - 6km, Nūjošanas pārgājiens, kā arī bērnu skrējieni - 200m, 400m un 600m.

Mēnesis pirms pasākuma ir laiks, kad norit aktīvākie organizēšanas darbi, tāpēc nemitīgi tiek domāts un strādāts, lai 18. septembris atmiņā paliktu kā skriešanas sezonas vērienīgākais noslēguma pasākums. Kā jau katru gadu, arī šogad Sportlat VALMIERAS MARATONS turpina iet savu attīstības gaitu, plānojot pulcēt rekordlielu dalībnieku skaitu un sniegt pozitīvas emocijas visiem pasākuma apmeklētājiem. Valmieras maratona sadarbības partneri arī aktīvi iesaistās un plāno dažādas aktivitātes, lai pārsteigtu pasākuma dalībniekus un līdzjutējus.

Sportlat Valmieras maratona ģenerālsponsors HANZAS MAIZNĪCA: „Būt kopā ar tuviem cilvēkiem ir svarīgi ikvienā pārbaudījumā – īpaši tādā, kas prasa labu fizisko sagatavotību, drosmi un apņēmību. Tāpēc arī šogad mūsu atbalsta komanda uzmundrinās ikvienu dalībnieku, kas skries Hanzas Maiznīcas pusmaratonu - 21,097 km. Lai atgūtu spēkus, visus maratona dalībniekus – lielus un mazus, ātrus un mazliet lēnākus mēs sagaidīsim finišā ar gardām un svaigām sviestmaizītēm. Zinot, ka šogad maratona organizētāji cer uz rekordlielu dalībnieku skaitu, arī mēs ceram uzstādīt jaunu Valmierā pagatavoto un pasniegto maizīšu skaita rekordu.”

Ilgadējais un uzticamais Sportlat Valmieras maratona atbalstītājs NORDEA banka: „Nordea jau piekto gadu pēc kārtas piedalās Valmieras maratonā gan kā aktīvs dalībnieks, gan uzticams pasākuma atbalstītājs. Mēs priecājamies, ka šis pasākums jau izvērties par gaidītu notikumu visā Vidzemē un, neskatoties uz arvien pieaugušo popularitāti un kvalitāti, organizatori pat nedomā apstāties pie sasniegtā. Tāpat arī mēs negulēsim uz lauriem par lielākās Valmieras maratona komandas titulu, bet pulcēsim darbiniekus un draugus, izaicinot arī citas komandas ar mums sacensties.” Una Bergsone, Nordea Valmieras Klientu apkalpošanas centra vadītāja.

Šajā gadā Sportlat Valmieras maratonam pievienojušies arī jauni atbalstītāji, kas rūpēsies par dalībnieku labsajūtu, nodrošinot gardus pārsteigumus enerģijas iegūšanai pirms un enerģijas atgūšanai pēs pasākuma. Sportlat Valmieras maratona atbalstītājs - veikalu tīkls IKI būs sabiedrotais visiem pasākuma dalībniekiem, īpaši godinot IKI satelītskrējiena uzvarētājus.

Savukārt KĀRUMS rūpēsies ne tikai par dalībniekiem pieaugušo distancēs, bet arī bērnu distaces jaunajiem maratonistiem: „Tieši jūs veidojat aktīvo Latvijas iedzīvotāju daļu, jo katrs trešais (29%) Latvijas iedzīvotājs nodarbojas ar fiziskajām aktivitātēm un ir aktīva dzīvesveida piekritējs. Lai jums nepietrūkst enerģijas noskrienot izvēlēto distanci mēs visiem dalībniekiem piedāvājam dabiskās enerģijas avotu - Kārums Active! Un mums ir liels prieks, ka Kārums Active varēs atjaunot ikviena dalībnieka enerģiju. Mazākajiem maratona dalībniekiem Kārums būs sarūpējis gardas balvas ilgākam laikam.”

Lai gan pasākuma organizatori balvu fondu plāno izsludināt tikai tuvākajās dienās, tomēr jau tagad zināms, ka izturīgākos un ātrākos skrējējus – kopvērtējuma uzvarētājus visās distancēs (maratonā, pusmaratonā un satelītksrējienā, apbalvos lielākais uzziņu portāls Latvijā 1188.lv

Organizatori informē, ka skriešanas trases ir palikušas nemainīgas, starta un finiša zona būs Valmieras pilsētas centrā, un distances gluži kā iepriekšējā gadā vīsies pa Valmieras pilsētas ielām. Tās ir interesantas gan profesionāliem sportistiem, gan iesācējiem, jo skrienot vienlaikus ir iespēja apskatīt Valmieras skaistākās vietas. Kartes ir apskatāmas mājas lapā valmieras-maratons.lv

Pērn 2010. gada 19. septembrī Valmieras pilsētā norisinājās Sportlat Valmieras maratons 2010, pulcējot rekordlielu apmeklētāju skaitu, kas bija atbraukuši, lai varētu sportot, labi atpūsties un piedalīties sacensībās. Kopējais sacensību dalībnieku skaits sasniedza 1 900. Vīru konkurencē uzvaras laurus plūca Māris Ābele (02:35:56.50), dāmām – Dace Lina (02:50:14.75). Lina arī laboja Valmieras maratona rekordu.

 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 27.04.2024 27. aprīlī - lielais Stādu tirgus Madonā Madonas TIC
Stādu tirgus Madonā jau ir kļuvis par nozīmīgu pavasara tradīciju plašā apkārtnē. Tas ir īstais starts uzsākt praktiskus pavasara darbus dārzos un | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 11.04.2024 - 30.04.2024 Īpašs piedāvājums ģimenēm  Gulbenes novada TIC
Izglītojošais un interaktīvais centrs “Dzelzceļš un Tvaiks” Gulbenē iepriecinās apmeklētājus, dāvājot iespēju piedalīties brīnišķīgā | Skatīt vairāk
Golfa diena Madonā Madonas TIC
Pļavu golfa laukums "Kalnozoli" atklāj jauno sezonu ar Vislatvijas golfa dienu. | Skatīt vairāk
Iepazīsti Bausku no skatu torņu augstumiem Bauskas TIC
Tūrisma Informācijas Centrs ir apkopojis apmeklētājiem pieejamos skatu torņus Bauskas novadā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.07311416sec.