Jauno kroketa sporta bāzi atklās viens no labākajiem kroketistiem pasaulē

Latvijas Universitātes atpūtas kompleksā Ratnieki, Līgatnes novadā 3. un 4. septembrī tiks atklāti divi speciālie kroketa laukumi. Sākums 3. septembrī plkst.: 10:00. Atklāšanas laikā Ratniekos viesosies viens no pasaules atzītākajiem kroketa sportistiem un treneriem Stīvens Maliners (Stephen Mulliner), lai sniegtu kroketa spēles paraugdemonstrējumus un vadītu meistarklases apmācības.

Jaunais sporta centrs tika izveidots speciāli kroketa spēlei profesionālā līmenī ar Eiropas finansēto Līderu programmas atbalstu. Apsaimniekotāji, Kroketa klubs SIG-LIG, kura dalībnieki ir no Siguldas un Līgatnes novadiem, turpmāk varēs apgūt un papildināt kroketa spēles iemaņas, kā arī organizēt turnīrus kroketā gan Latvijas, gan ārvalstu dalībniekiem visiem interesentiem.

Latvijas Kroketa federācija par godu jauno laukumu atklāšanai sadarbībā ar Pasaules Kroketa federāciju organizē divu dienu meistarklasi Stīvena Malinera vadībā visiem Latvijas kroketistiem un interesentiem. S. Maliners ir viens no pasaules atzītākajiem sportistiem un treneriem pasaulē, kas kroketu spēlē jau 36 gadus. Treneris ir 28 major turnīru uzvarētājs un vienīgais kroketists, kurš ir uzvarējis visos četros pasaules nozīmīgākajos turnīros: British Open, Australian Open, New Zealand Open un US Open. S. Maliners ir arī 2011. gada British Open uzvarētājs golfa kroketā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Klasiskās indiešu dejas koncerts Valmieras TIC
6.aprīlī plkst. 18.00 Līga Saukante aicina uz klasiskās indiešu dejas solokoncertu “Samvadita – Harmonija” Kocēnu Kultūras namā. | Skatīt vairāk
10 EUR
Pavasara tirgus Lietuvā Ignalinos rajono TIC
20.aprīlī no plkst.8. Ignalinas Laisves laukumā notiks pavasara gadatirgus! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 04.04.2024 Aktuālās izstādes Liepājā Liepājas reģiona TIB
Iepazīsties ar šī brīža aktuālajām izstādēm Liepājā – ieplāno un iedvesmojies! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienu brīvdienas Liepājā Liepājas reģiona TIB
Gaidot pavasari, Liepāja priecēs ar Lieldienu rotājumiem – svētku olām un čivinošiem putniem, kā arī lielus un mazus aicinās uz svētku pasākumiem. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.24806499sec.