Notiek EST – LAT Orientēšanās līgas noslēgums

10. – 11. septembrī Grīviņos, Priekuļu novadā norisināsies priekšpēdējā, 11. EST – LAT Orientēšanās līgas sacensību kārta – Valmieras čempionāts, šoreiz FootO disciplīnā. Sacensību rīkotājs sadarbībā ar Latvijas Orientēšanās federāciju orientēšanās klubs „Ziemeļvidzemes orientēšanās centrs”.

Sestdien, (10.09.2011.) sacensības vidējā distancē, bet svētdien, (10.09.2011.) starts garajā distancē ar iedzīšanu.

EST – LAT Orientēšanās līga (turpmāk – līga) ir Latvijas un Igaunijas Orientēšanas federāciju sadarbības rezultātā izveidots jauns, starptautisks orientēšanās sacensību seriāls. Sacensību ietvaros starti vairākās disciplīnās: orientēšanās ar slēpēm, ar velo un orientēšanās, kad distance veicama kājām jeb FootO. Līgas sacensību uzvarētājus nosaka pēc kopvērtējuma katrā no disciplīnām atsevišķi.
Līdz šim norisinājušās divas sacensību kārtas orientēšanās ar slēpēm disciplīnā, divas velo orientēšanās kārtas un sešas FootO kārtas. Pēc sešām FootO sacensību kārtām elites grupā līderos Igaunijas sportisti no Veru orientēšanās kluba: sieviešu grupā Eleri Hirv, vīriešu – Timo Sild. Sezonas pēdējās sacensības un FootO disciplīnas uzvarētāji tiks noteikti pēc pēdējās sacensību kārtas - 24.-25. septembrī Igaunijā, Veru apgabalā.

Papildus līgas sacensībām projekta ietvaros jauno un esošo orientēšanās karšu zīmētāju apmācība, orientēšanās dienas Ziemeļlatvijas un Dienvidigaunijas skolās, iepazīstinot skolēnus ar orientēšanās pamatiem, arī apmācību semināri ziemas orientēšanās sacensību rīkotājiem Latvijā un taku orientēšanās sacensību rīkotājiem Igaunijā.

Vairāk informācijas par līgu http://lof.lv/liga un par projektu http://lof.lv/?p=lat_est_projekts

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 31.03.2024 - 20.04.2024 Kandavā tikšanās ar "Nelūgtajiem viesiem"  Tukuma TIC
Sarunu vakars ar Leldi Kovaļovu un Andri Daugaviņu - Kandavas vīna namā 20.aprīlī. | Skatīt vairāk
Latvija
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI - KARNEVĀLS Tukuma TIC
No 24. līdz 25. maijam tiekamies Kandavas pilsētas svētkos "Karnevāls Kandavā"! Būs gan pilsētas modināšana, gan svētku gājiens, amatnieku | Skatīt vairāk
Rīko konferences un seminārus Bauskā! Bauskas TIC
Iepazīsties ar Bauskas novada konferenču un semināra telpu piedāvājumu! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.04.2024 - 20.04.2024 Radi Tukku Magi TALKA TUKUMĀ Tukuma TIC
20. aprīlī aktīvie tukumnieki un viesi aicināti uz Tukku Magi pagalma sakopšanas talku no pulksten 9:00 Pasta ielā 26. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.47879004sec.