Biķernieku trasē notiks "BIGBANK Skrien Latvija" otrais posms

2015. gada 26. aprīlī Rīgā, Latvijas autosporta šūpulī, ar Biķernieku pusmaratonu turpināsies Latvijas grandiozākais skriešanas seriāls "BIGBANK Skrien Latvija". Sezonas otrajā posmā dalībnieki varēs sacensties klasiskajā pusmaratona distancē, 10,6 km NIKE skrējienā, 5,3 km Tautas skrējienā un, kā ierasts, dažādu distanču Bērnu skrējienos.

Šobrīd Biķernieku trasē notiek rekonstrukcijas darbi, tomēr skrējējiem un līdzjutējiem būs unikāla iespēja aprīļa pēdējā svētdienā, iekļūt Biķernieku sporta kompleksā un novērtēt jau paveiktās izmaiņas. Līdz vasarai atlikušie darbi, kas jāpaveic trases labiekārtošanā, gan nekādi netraucēs Biķernieku pusmaratona norisei.

Kā ierasts "BIGBANK Skrien Latvija" posmos būs padomāts arī par izklaides programmu un dažādiem priekšnesumiem, kuros uzstāsies viens no pasākuma vēstnešiem Ēriks Loks, deju grupas un vokālie ansambļi. Biķernieku pusmaratona dalībnieki varēs izbaudīt arī Rīgas Motormuzeja tuvumu un aplūkot antīkās automašīnas, no kurām dažas sacentušās arī leģendārajā Biķernieku trasē.

Biķernieku pusmaratonam iespējams reģistrēties līdz pat pasākuma dienai, 26. aprīlim, un reģistrācija tiks slēgta 30 minūtes pirms konkrētās distances starta, tomēr, kā ierasts, pēdējās dienās dalības maksas būs augstākas. Visizdevīgāk reģistrēties var skrējiena interneta mājaslapā bigbankskrienlatvija.lv vai Sportland veikalos visā Latvijā.

Visi finišētāji saņems piemiņas medaļas, kā arī atbalstītāju sarūpētas balvas. Īpaša apbalvošana komandu cīņai, kur paralēli kopējai BIGBANK Skrien Latvija komandu cīņai kādā no trim distancēm (pusmaratona, NIKE vai Tautas skrējiens) norisināsies arī komandu ieskaite "Kolektīva kilometri". Īpaši Biķerniekos vērtīgas balvas tiks skolai ar lielāko dalībnieku skaitu, bet izlozē ar pārsteiguma balvām no organizatoriem piedalīsies visi dalībnieki. RĪGAS DOME un RĪGAS DOMES IZGLĪTĪBAS, KULTŪRAS UN SPORTA DEPARTAMENTS Biķernieku trasē īpaši atbalsta pašus mazākos – Bērnu skrējienu dalībniekus un tos, kuri izvēlēsies 5,3km Tautas skrējiena distanci.

Tiem, kuri reģistrējušies laicīgi, numuru izņemšana jeb EXPO norisināsies jau 25. aprīlī tirdzniecības parka "Alfa" Baltijas lielākajā sporta preču veikalā "Sportland" no 11:00 līdz 21:00.

Vairāk informācijas: mājas lapā www.bigbankskrienlatvija.lv vai www.bikerniekupusmaratons.lv.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 01.04.2024 Svini Lieldienas Bauskas novadā! Bauskas TIC
Esam apkopojuši Lieldienu svinību norises vietas Bauskas novadā! Foto:N.Veiss | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 31.03.2024 Gaismas apsolījums koku stāstos Madonā Madonas TIC
1.aprīlī, LVM Kalsnavas arborētums aicina uz pasākumu “Koku stāsti gaismai”, ar tradicionālo dziedāšanas grupu “Saucējas” un krāsainām | Skatīt vairāk
Aicina uz putnu vērošanas ekskursiju Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
7.aprīlī, pulksten 9.30 no Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa pagalma sāksies velo ekskursija “Braucam vērot putnus”. Pieteikšanās 63005447 | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.03.2024 - 05.04.2024 Pavasaris Lubānas mitrājā Madonas TIC
Aicinām sajust un sadzirdēt īstu pavasari 6. aprīļa putnu dienās pie Lubāna ezera | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.47484899sec.