Aicina uz Latvijas čempionātu bodibildingā, fitnesā, bodifitnesā un bikini fitnesā

2015. gada 3. maijā, svētdienā, Rīgas pilsētas centrā, elegantajā Studio 69 Koncerta zālē (Tērbatas ielā 73) norisināsies vērienīgs un krāšņš sporta pasākums – ikgadējais IFBB Latvijas čempionāts fitnesā, bodifitnesā, bikini fitnesā, bodibildingā un mens physique kategorijās, kā arī IFBB Latvija Projekta "Miss Bikini Fitness 2015" fināls. Pasākumu organizē Latvijas Bodibildinga, fitnesa un bodifitnesa federācija. Pasākuma informatīvais ģenerālsponsors Eastlabs - IFBB Starptautiskās bodibildinga un fitnesa federācijas oficiālais preses pārstāvis.

Sacensībās piedalīsies vairāk kā 160 sportistu no Latvijas, Igaunijas, Lietuvas, Krievijas, Polijas un Vācijas to skaitā arī Eiropas un Pasaules čempionātu godalgoto vietu ieguvēji un finālisti.

Sacensībās tiks noskaidrota labākā Latvijas sportiste fitnesa, bodifitnesa un bikini fitnesa kategorijās, bērnu un jauniešu fitnesa kategorijās, kā arī labākie vīriešu disciplīnu sportisti bodibildinga un mens physique kategorijās. Spēcīgākie Baltijas un Eiropas valstu sportisti, demonstrēs skatītājiem un tiesnešiem savu labāko formu, jo pēc divām nedēļām jau ieplānots nākamais starts, IFBB Eiropas čempionāts fitnesā, kas notiks Spānijā. Pasākuma pērle kā ierasts, būs bikini fitnesa kategorija, kur gandrīz 70 sportistes sešās kategorijās cīnīsies par augstākā kaluma medaļām. Balvas dalībniecēm ir sarūpējuši ilggadējie bikini fitnesa pasākumu atbalstītāji un federācijas partneri - profesionālais matu kopšanas zīmols "L'Oreal Professionnel" un lielākais sporta klubu tīkls "MyFitness".

Pasākuma ietvaros notiks IFBB Latvija "Miss Bikini Fitness 2015" Projekta fināls, kurš iesākās 18.februārī, kad 33 meitenes izaicināja sevi un pievienojās desmit nedēļu ilgai treniņu, diētas un bikini sacensību sagatavošanas programmai Latvijas Bodibildinga, fitnesa un bodifitnesa federācijas sporta speciālistu vadībā, lai 3.maijā izietu uz skatuves nominācijā "Miss Bikini Fitness 2015" divās auguma kategorijās. Dalībnieces šim pasākumam ir nopietni gatavojušās trenējoties projekta galvenā atbalstītāja "MyFitness" sporta klubos un piedaloties fotosesijās veļas zīmola Change dāvātajā sporta veļā.

Uz pasākumu 3.maijā tiek laipni gaidīti visi sporta un estētiski skaisti attīstīta ķermeņa cienītāji, kuri vēlas vienkopus redzēt stiprākos Eiropas valstu atlētus, skaistākās bikini fitnesa sporta pārstāves un 2015.gada Latvijas "Miss Bikini Fitness 2015" projekta dalībnieces!

Pasākumu atbalsta LSFP, Valsts Sportam, sporta klubu tīkls MyFitness, CHANGE Lingerie, L'Oreal Professionnel, Mangaļi, CIDO, Double Coffee, restorāns Riverside House, restorāns Talida, Latvijas Roze, Vingrošanas Olimpiskais Centrs, Royal Casino SPA&Hotel Resort, SWH, www.delfi.lv, fitnesa klubs F1.

Sacensību sākums: plkst.13:00. Biļetes varēs iegādāties no plkst.12:00 pasākuma vietā, Studio69.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” koncerts Valmieras TIC
12.aprīlī plkst.19.00 Valmieras Kultūras centrā norisināsies grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” akustiskais jubilejas koncerts kopā ar filmas | Skatīt vairāk
Latvija no 18 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.03.2024 - 30.03.2024 Lieldienas | Šokolādes muzejā Pūrē Tukuma TIC
30. martā, pulksten 12:00 Lieldienās Šokolādes muzejā Pūrē ir iespēja uzburt saldu, pārsteigumiem bagātu dienu! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 01.04.2024 Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpilī!  Jēkabpils novada TIC
Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpils novadā! Esi aktīvs, dodies dabā, apmeklē pasākumus! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienu brīvdienas Liepājā Liepājas reģiona TIB
Gaidot pavasari, Liepāja priecēs ar Lieldienu rotājumiem – svētku olām un čivinošiem putniem, kā arī lielus un mazus aicinās uz svētku pasākumiem. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.40577197sec.