Pļaviņu novadā turpinās azartiskā xRace sacensību sezona

Sestdien, 2015. gada 6.jūnijā, Pļaviņu novadā norisināsies otrais xRace piedzīvojumu sacensību posms šajā sezonā. Starts tiks dots pie atpūtas kompleksa "Mežezers", bet distance vedīs pa dažādām interesantām vietām Pļaviņu novadā, kas iekļaus orientēšanos, braukšanu ar velosipēdu un laivām, kā arī speciālos uzdevumus. Sacensībām var reģistrēties mājas lapā www.xrace.lv.

Pārējie šīs sezonas posmi notiks ievērojamās un interesantās vietās Latvijā – 11.jūlijā Smiltenē, 15.augustā Rīgā un 19.septembrī Kuldīgā. Sezonas laikā komandas cīnīsies arī par kopvērtējumu un katrā posmā izcīnīs punktus par iegūtajām vietām. Pēc pēdējā posma tiks noskaidroti sezonas uzvarētāji, kopā skaitot iegūtos punktus 4 posmos. Jaunas sajūtas šī gada sacensībās dalībniekiem radīja komandas sastāva maiņa no trim uz diviem dalībniekiem, kā arī bezkontakta čipu izmantošana rezultātu fiksēšanai un rezultāta vērtēšana pēc savāktajiem punktiem, nevis laika.

Sezonā sacensībās piedalās vairāk kā 2500 dalībnieki no Latvijas un ārvalstīm. Sacensības piedāvā vienas dienas laikā izbaudīt tādus sporta veidus kā orientēšanos, skriešanu, braukšanu ar kalnu velosipēdu, virvju uzdevumus un citus speciālos prāta vai spēka uzdevumus.

Šī sezona iesākusies ar veiksmīgi aizvadīto posmu Carnikavā, kur dalībnieki iepazina Gaujas tuvumā esošo pilsētu no dažādiem skatu punktiem un pusēm. Nākamais posms dalībniekus aizvedīs pie citas no Latvijas lielākajām upēm – Daugavas, kuras krastos mitinās Pļaviņu novads.

xRace ir populārākās piedzīvojumu sporta sacensības Latvijā. Šo sacensību pamatā ir skriešana, orientēšanās, braukšana ar kalnu velosipēdu, braukšana ar laivu un stratēģiskā plānošana,  kā arī citi aizraujoši un nedaudz ekstrēmi speciālie uzdevumi. xRace dalībnieki varēs sacensties gan Sporta klasē, gan Tautas klasē, gan Ģimenes klasē. Atsevišķās kategorijās sacentīsies uzņēmumu komandas.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 31.03.2024 Gaismas apsolījums koku stāstos Madonā Madonas TIC
1.aprīlī, LVM Kalsnavas arborētums aicina uz pasākumu “Koku stāsti gaismai”, ar tradicionālo dziedāšanas grupu “Saucējas” un krāsainām | Skatīt vairāk
Latvija
Skolēnu pavasara ceļvedis Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
Noderīgs materiāls skolēniem un ģimenēn plānojot pavasara atpūtu Jelgavas pusē. | Skatīt vairāk
Brauc ar skolēniem uz Bauskas novadu! Bauskas TIC
Izzini Bauskas novadu, brauc pavasara ekskursijā kopā ar klasi! | Skatīt vairāk
Grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” koncerts Valmieras TIC
12.aprīlī plkst.19.00 Valmieras Kultūras centrā norisināsies grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” akustiskais jubilejas koncerts kopā ar filmas | Skatīt vairāk
no 18 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.55780506sec.