KONKURSS: Laimē 50,00 EUR dāvanu karti Sunny grila terasē Sunny Melody

Piedalies Travelnews.lv un Sunny Restorāni organizētajā konkursā un laimē 50.00 EUR dāvanu karti restorāna Sunny grila terasē Sunny Melody, Brīvības gatvē 199c, viesnīcas Days Hotel VEF 6. stāvā.

Kas jādara?

1. Seko Travelnews.lv (spied pogu zemāk)

 


2. Seko Sunny Melody mūzikas un grila bāram (spied pogu zemāk)

 


3. Dalies ar šo ziņu (spied pogu zemāk)




Konkursa uzvarētāja: Glorija Laptijeva


Īsi par Sunny Melody mūzikas un grila bāru:

Sunny Melody mūzikas un grila bārs atrodas viesnīcas Days Hotel Riga VEF 6.stāvā. Telpas ir lieliski piemērotas dažādiem privātiem un korporatīviem pasākumiem, kuros nodrošinām pilna servisa ēdināšanu un apkalpošanu. Vasaras sezonā Sunny Melody terasē var baudīt gardus, turpat uz terases gatavotus grila ēdienus, kā arī atspirdzinošus kokteiļus. Grila ēdienkarte tiek mainīta katru sezonu, piedāvājot gan jaunus, gan jau apmeklētāju iecienītus ēdienus. Rudens - pavasara sezonā tiek organizēti lielisku Latvijas mūziķu koncerti, kas notiek romantiskā atmosfērā ar apkalpošanu pie galdiņiem - gardiem ēdieniem, dzērieniem un īpaši someljē piemeklētiem un ieteiktiem vīniem.

www.sunny.lv

Konkursa noteikumi:

1. Konkursā var piedalīties ikviens Latvijas iedzīvotājs ar savu privāto Facebook.com profilu.
2. Konkursa laiks: 07.07.2014 - 15.07.2014.
3. Balva tiks izlozēta 15.07.2014 starp visiem Facebook.com lietotājiem, kuri ir izpildījuši visus konkursa nosacījumus.
4. Konkursa uzvarētājs tiks paziņots šajā rakstā (tūrisma ziņu portālā Travelnews.lv).
5. Lai saņemtu balvu, konkursa uzvarētājam ir jāsazinās ar Travelnews.lv, zvanot pa tālruni +371 26494647 un jāierodas pēc balvas līdz 22.07.2014 plkst. 17:00.
6. Ja uzvarētājs nesazinās ar Travelnews.lv noteiktajā laikā, Travelnews.lv patur tiesības izmantot balvu citam konkursam vai atgriezt to konkursa balvas sponsoram.
7. Balvas saņemšana notiek Travelnews.lv birojā: Graudu iela 68, Rīga.
8. Balvas pasniegšanas ceremonija tiek nobildēta. Uzvarētāja fotoattēls var būt publicēts portālā Travelnews.lv vai sociālajā tīklā Facebook.com.

 
 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
,,Higiēna renesansē” Bauskas pilī Bauskas TIC
Bauskas pils rīkotā Senā dzīvesveida skolas nodarbība piedāvā uzzināt, kāda bija higiēnas kultūra renesansē. | Skatīt vairāk
Latvija
Lubānas mitrāja putnu vērošanas pastaiga Madonas TIC
Lubāna mitrājs un tā apkārtne var lepoties ar dažādām putniem un citām pievilcīgām dzīvotnēm. Aicinām braucienā uz Īdeņas un Kvāpānu zivju | Skatīt vairāk
Heršela grupas izstāde “Ciano mistērijas” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 5. marta līdz 14. aprīlim Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma Heršela grupas darbu izstāde cianotipijas tehnikā. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 31.03.2024 Gaismas apsolījums koku stāstos Madonā Madonas TIC
1.aprīlī, LVM Kalsnavas arborētums aicina uz pasākumu “Koku stāsti gaismai”, ar tradicionālo dziedāšanas grupu “Saucējas” un krāsainām | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.34959602sec.