Tobāgo apmaksā nedēļas ceļojumu 2 latviešiem

Travelnews.lv sadarbībā ar Tobāgo Tūrisma Ministriju ir nācis klājā ar jaunu konkursu, kura balva ir nedēļas ceļojums divām personām uz Tobāgo salu. Balva tiks izlozēta 02.12.2014.

Karību jūras pērle Tobāgo

Reiz Tobāgo iedvesmoja rakstnieku Danielu Defo sacerēt savu slavenāko romānu "Robinsons Kruzo", un ikviens, kurš pēcāk spēris kāju uz šīs salas, ir pārliecinājies – Tobāgo iedvesmo! Nelielā sala Karību jūras dienvidu daļā ir vilinošs galamērķis ikvienam ceļotājam. Pasakainas piekrastes ieskautā dabas daudzveidība vien ir tā vērta, lai kaut reizi mūžā apmeklētu Trinidādas mazo māsu. Kalnainas lietusmežu ainavas, savrupas lagūnas ar kristāldzidru ūdeni, smilšainas pludmales – Tobāgo vēlīgi lutina ar savām dabas veltēm ikvienu viesi.

Mazo Antiļu salu grupā iekļautā Tobāgo ir lieliska atelpas vieta dažāda vecuma cilvēkiem - gan romantiķiem, gan sportistiem, turklāt tā ir izcili piemērota arī atpūtai ģimenes lokā. Salu ieskaujošie rifi sagādās neaizmirstamus mirkļus niršanas un snorkelēšanas cienītājiem, savukārt vindsērfinga entuziasti, kaitotāji un burātāji noteikti šeit noķers īsto vilni. Pārgājienu un kalnu riteņbraukšanas cienītājiem ir pieejami plašie meži un piekrastes zonas. Daudzveidīgais viesnīcu piedāvājums iepriecinās gan kāzu rīkotājus, gan svinību kņadas nogurdinātus jaunlaulātos. Sala ar tās mūžzaļo floru ir tropu gara iemiesojums ar tam raksturīgajiem lietusmežiem, plašajām bambusu audzēm, cukurniedru plantācijām un neaprakstāmi bagātīgo augu pasauli. Klimats ir silts un mitrs, tāpēc ik uz soļa var ieraudzīt kādu ūdenskritumu vai nelielu upīti un nopeldēties teju katrā ūdenstilpē. Tobāgo, kur mitinās vairāk nekā 200 putnu sugu, ir īstena paradīze ikvienam kaismīgam spārnoto lidotāju vērotājam. Interesenti var apmeklēt arī par Bruņurupuču liedagu saukto pludmali un vietējā uzrauga pavadībā aplūkot reti sastopamos ādmuguras bruņurupučus.

Tobāgo virtuvē ir jūtamas spēcīgas āfrikāņu vēsmas, praktiski visos restorānos par saprātīgu cenu ir iespējams nobaudīt vietējos ēdienus. Lielā cieņā te ir arī nelieli uzkodu kioski, ko salas apmeklētāji atradīs teju katrā pludmalē.

Saistoši un izklaidējoši sporta un kultūras pasākumi un festivāli tiek rīkoti visa gada garumā, jo salas iedzīvotāji ir raduši baudīt un svinēt dzīvi, un, būdami bezgala viesmīlīgi, dalīties šajā priekā ar citiem.

Tobago Tūrisma Ministrija aicina arī Tevi apciemot autentisko un iedvesmojošo Karību salu. Piedalies Facebook akcijā no 10.novembra līdz 02.decembrim un laimē brīvdienas Tobago salā!

Par Tobago Tūrisma Ministriju
Tobago Tūrisma Ministrija reklamē skaisto Tobago salu visā pasaulē, lai edvesmotu ceļotājus apmeklēt visautentiskāko Karību salu. Vairāk informācijas: www.visittobago.gov.tt


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 31.03.2024 Lieldienas Jaunmoku pilī un parkā Tukuma TIC
Pirmajās Lieldienās, 31. martā, Jaunmoku pils aicina visus uz aizraujošu svinību dienu pils parkā. Šīs dienas laikā norisināsies aktivitātes visai | Skatīt vairāk
Latvija
Lubānas mitrāja putnu vērošanas pastaiga Madonas TIC
Lubāna mitrājs un tā apkārtne var lepoties ar dažādām putniem un citām pievilcīgām dzīvotnēm. Aicinām braucienā uz Īdeņas un Kvāpānu zivju | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 01.04.2024 Svini Lieldienas Bauskas novadā! Bauskas TIC
Esam apkopojuši Lieldienu svinību norises vietas Bauskas novadā! Foto:N.Veiss | Skatīt vairāk
Skolēnu pavasara ceļvedis Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
Noderīgs materiāls skolēniem un ģimenēn plānojot pavasara atpūtu Jelgavas pusē. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.80548716sec.