Radisson Blu Daugava piedāvā laimēt vērtīgas balvas «Lielajās Olu medībās»

Atlikusi vairs tikai nedēļa līdz Lieldienu brīvdienām, kurās varēsim nodoties interesantām un jautrām svētku tradīcijām un spēlēm.  Katrā ģimenē tiek ievērota vismaz viena no jestrajām Lieldienu tradīcijām. Mantojumā esam ieguvuši tādas tradīcijas, kā olu krāsošanu sīpolu mizās, šūpošanos augstu jo augstu, olu ripināšanu un to slēpšanu piemājas dārzā, olu kaujas, kā arī daudzas citas tradīcijas. Bet nav svarīgi kādas Lieldienu izdarības tiek piekoptas tavās mājās, galvenais ir kopā būšanas laiks un pārsteigumi, ko sagādājam viens otram.

Arī viesnīca Radisson Blu Daugava kopā ar sadarbības partneriem šajā Lieldienu gaidīšanas laikā vēlas Tevi pārsteigt, uzsākot jaunu tradīciju/konkursu - ''Lielās olu medības 2015'' - kurā vari piedalīties arī Tu, un laimēt iespēju pavadīt nakti viesnīcas Biznesa numurā ar 70 EUR dāvanu karti vakariņām restorānā, kā arī vairākas citas vērtīgas balvas! Lai piedalītos tajā, Tev ir jāatrod kāda no 11  koka olām, kas paslēptas dažādās Rīgas vietās, un bilde ar to jāiesūta [email protected]! Aptuvenas atrašanās vietas un citus pavedienus atradīsi šajā kartē uzklikšķinot uz zaļajiem punktiem: www.google.com/maps/d/viewer?mid=z-LysH3mIUdk.kSGAk7Md_EiE

Dodoties olu meklējumos, pamanīsi, ka olas paslēpušās pie vairākiem viesnīcas Radisson Blu Daugava draugiem, un kas zina, varbūt meklējumos viņi Tevi sagaidīs ar kādu īpašu pārsteigumu! Tādēļ nesteidzies un izbaudi šo olu meklēšanas ''trakumu''.

Noteikumi:

Iegaumē! Viens spēles dalībnieks drīkst paņemt tikai vienu olu. 

•    Akcija spēkā no 27.03.-04.04.2015.

•    Olas jāmeklē pēc kartē norādītajām atrašanās vietām (lai tiktu pie olas, Tev iespējams būs jāuzrāda karte savā viedtālrunī, planšetdatorā vai drukātā veidā).

•    Ņem vērā, ja ola kartē ir atzīmēta sarkanā krāsā, tad kāds cits jau to ir atradis pirms Tevis!

•    Ja Tev izdodas būt pirmajam, kas atrod olu, tad uztaisi atraktīvu bildi ar šo olu un kopā ar saviem kontaktiem nosūti uz [email protected], lai piedalītos galvenās balvas izlozē!

•     Ja vēlies dabūt papildus Lieldienu gardumiņu no Radisson Blu Daugava viesnīcas konditorijas, atnes atrasto koka olu pie mums uz Kuģu ielu 24, un mēs to samainīsim pret kaut ko ļoti garšīgu!

•    11 laimīgie, kas būs atraduši koka olas un iesūtījuši bildes, piedalīsies galvenās balvas izlozē – Nakts 2 personām Biznesa klases numurā ar 70 EUR dāvanu karti vakariņām viesnīcas restorānā.

Vēlam veiksmi visiem olu medniekiem!

Papildus informācija: kartē www.google.com/maps/ un Radisson Blu Daugava Facebook.com lapā www.facebook.com/radissonbludaugava.

Radisson Blu Daugava draugi: Riija Latvijas Dizains un Dzīves Stils, Saules Muzejs, ESPA Rīga, Gandrs Velosipēdi, Lido Atpūtas Centrs, "Escape Room" Slepenā Istaba, Vīna Bārs Garage, Mākslas Muzejs "Rīgas Birža", Rīgas Zooloģiskais Dārzs, "Ātruma Cilts" Kartinga Halle, Kūkotava, restorāms "Burkāns".


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 01.04.2024 Svini Lieldienas Bauskas novadā! Bauskas TIC
Esam apkopojuši Lieldienu svinību norises vietas Bauskas novadā! Foto:N.Veiss | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.03.2024 - 29.03.2024 Lielās Piektdienas tirdziņš  Engurē Tukuma TIC
Visu Lieldienu svētku galdam nepieciešamo, kā arī kaut ko sevis un savu mīļo palutināšanai varēs atrast Lielās Piektdienas tirdziņā Engurē 29 | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.03.2024 - 29.03.2024 Lieldienas Rīgas Motormuzejā Motormuzejs
Aicinām apmeklēt Rīgas Motormuzeju Lieldienu brīvdienās! 29. martā būs iespēja piedalīties Lieldienu aktivitātēs - olu meklēšanā muzeja | Skatīt vairāk
6 populārākie brīvdienu galamērķi šogad airBaltic
Dodies neaizmirstamos piedzīvojumos un baudi Balkānu pasakainos skatus, vēsturiskās vietas un neskarto dabu. | Skatīt vairāk
79 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.42961621sec.