KONKURSS. Piedalies un laimē ielūgumus uz unikālām Rīgas Melnā Balzama bārmeņu sacensībām

Piedalies konkursā un laimē divas viesa kartes, kas dos tev iespēju klātienē vērot unikālās "Rīgas Melnā Balzama" starptautiskā bārmeņu kausa -  "Riga Black Balsam Global Cocktail Challenge 2015" sacensības un piedalīties slēgtā kokteiļu vakarā 25. novembrī!

Pārmerīga alkohola lietošana ir kaitīga Jūsu veselībai!

KONKURSA UZVARĒTĀJS: Apsveicam Zinu Jekimovu!

KAS JĀDARA?

1) Esi "AS Latvijas balzams" Facebook.com lapas sekotājs
Ja neesi, spied "Like" ("Man patīk")
 

 
2) Kāda ir tava iecienīta "Rīgas Melnā Balzama" izmantošanas recepte? Pastāsti!
 


PAR BALVU:

"Rīgas Melnais Balzams" ir viens no pasaulē pazīstamākajiem Latvijā radītajiem produktiem un Latvijas iedzīvotāju aptaujā atzīts par unikālāko zīmolu Latvijā. Tas ir arī viens no senākajiem biteru jeb rūgto uzlējumu zīmoliem, kas joprojām tiek ražots un tirgots mūsdienās.

Par dzēriena brīnumainajām īpašībām vēsta arī leģendas – ar Balzamu esot izdziedināta Krievijas ķeizariene Katrīna Lielā, kas reiz viesojusies Rīgā. Tiek minēts, ka "Rīgas Melnā Balzama" cienītāju vidū ir arī tādas personības kā bijušais Francijas prezidents Šarls de Golls, Leonīds Brežņevs un Lielbritānijas karaliene Elizabete II. Savulaik Balzams esot iedvesmojis radīšanai Gēti, bet šodien tā cienītāju lokā ir tādas rokmūzikas leģendas kā Roberts Plānts ("Led Zeppelin") un Brajens Mejs ("Queen").

25. novembrī Rīgā pirmo reizi notiks starptautisks "Rīgas Melnā Balzama" bārmeņu konkurss "Riga Black Balsam Global Сocktail Challenge 2015", kas pulcēs 50 labākos bārmeņus no 11 pasaules valstīm. Miksoloģijas meistari gatavos kokteiļus pēc savas, unikālās receptes, izmantojot "Rīgas Melnā Balzama" līnijas dzērienus. Latvijai šī būs lieliska iespēja vēlreiz palepoties ar šo unikālo zīmolu, ber mūsu bārmeņiem – konkursa dalībniekiem - apliecināt savas prasmes diezgan sīvā konkurencē!


KONKURSA NOTEIKUMI:

1. Par konkursa dalībnieku var kļūt ikviens Latvijas iedzīvotājs ar savu privāto Facebook.com profilu.

2. Konkursa norises laiks: 16.11.2015. – 20.11.2015.

3. Konkursa uzvarētājs tiks noskaidrots izlozes kārtībā starp visiem Facebook.com lietotājiem, kuri būs pareizi izpildījuši visus konkursa noteikumus.

4. Konkursa balva tiks izlozēta 20.11.2015.

5. Konkursa uzvarētājs tiks paziņots Travelnews.lv portālā šajā rakstā.

6. Konkursa uzvarētājam līdz 24.11.2015 ir jāsazinās ar Travelnews.lv redakciju, nosūtot ziņojumu (Message) sociālajā tīklā Facebook.com norādot sava e-pasta adresi un tālruņa numuru. Travelnews.lv sazināsies ar uzvarētāju darba laikā no plkst. 10:00 līdz 17:00.

7. Ja uzvarētājs nesazinās ar Travelnews.lv noteiktajā laikā,viņš zaudē tiesības saņemt balvu.

8. Konkursa balvu nodrošina A/S Latvijas Balzams. Travelnews.lv nenes atbildību par balvu, tās kvalitāti un nogādāšanu uzvarētājam.


Piedaloties konkursā, Jūs piekrītat tā noteikumiem!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Skolēnu pavasara ceļvedis Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
Noderīgs materiāls skolēniem un ģimenēn plānojot pavasara atpūtu Jelgavas pusē. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 31.03.2024 Jautrās LIELDIENAS Kandavā Tukuma TIC
31.martā Kandavas Promenādē tiks svinētas Lieldienas ar muzikālu izrādi "Pasaku sargi" pulksten 12:00, pūkaino mīluļu parādi, putnu būrīšu | Skatīt vairāk
Grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” koncerts Valmieras TIC
12.aprīlī plkst.19.00 Valmieras Kultūras centrā norisināsies grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” akustiskais jubilejas koncerts kopā ar filmas | Skatīt vairāk
no 18 EUR
Pārgājiens Alūksnē Alūksnes TIC
Ieplāno 13.aprīli, lai trīs stundu aizraujošā pārgājienā uzzini viduslaiku mantojuma faktus, nostāstus un teikas! Dosimies Alūksnes viduslaiku pils | Skatīt vairāk
12 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.51268196sec.