Stokholmas taksometros rīko psihoterapijas seansus

Kāds Zviedrijas taksometru uzņēmums nesen startējis unikālu projektu, kura ietvaros Stokholmas taksometru aizmugurējos sēdekļos interesentus konsultēs psihoterapeiti.

Lai gan garāku braucienu laikā taksometru klienti mēdz ieslīgt garās sarunās ar pašiem taksistiem, nu kompānija "Taxi Stockholm" uzsākusi sadarbību ar trīs kvalificētām speciālistēm, lai palīdzētu Stokholmas iedzīvotājiem pārvarēt ziemas depresiju.

Stokholmieši var jau iepriekš pieteikties terapijas seansam taksometrā, lai nesteidzīgā braucienā pa pilsētu izklāstītu savas rūpes un raizes. Turklāt klienti var būt droši, ka taksisti dzirdēto neizklāstīs plašākai publikai – viņi visi piekrituši konfidencialitātes nolīgumam.

Kā atzīst viena no projektā iesaistītām psihoterapeitēm Mia Folena, pat 10 minūšu brauciens var būt pietiekams, lai klients apjaustu ko tādu, kas viņa turpmāko ikdienu var padarīt krietni vien gaišāku. Vēl jo vairāk – seanss taksometrā var izmaksāt ievērojami mazāk nekā ierastā vizīte pie speciālista, jo Folenas klientiem stundu ilga saruna parasti izmaksā līdz pat 1 200 Zviedrijas kronām (aptuveni 130 eiro).

"Ārkārtīgi liela daļa Stokholmas iedzīvotāju ir vientuļi," skaidro Folena. "Turklāt daudzi ārzemnieki man stāsta, ka viņi īsti neizprot zviedrus. Viņi atzīst, ka ir grūti uzsākt sarunu, jo mēs mēdzam būt ļoti klusi un noslēgti."

Tikmēr "Taxi Stockholm" norāda, ka ideja dzimusi, pateicoties nesen veiktai klientu aptaujai. "Aptuveni 70 procenti cilvēku atzina, ka brauciens taksometrā ir ideāli piemērots, lai uz mirkli pārdomātu savu ikdienu. Viņi arī atklāja, ka brauciena laikā bieži mēdz domās aizklīst gluži vai citā pasaulē," atzinusi uzņēmuma pārstāve Natālija Santosa. Viņa piebildusi, ka šis, visticamāk, ir pasaulē pirmais šāda veida projekts.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 03.04.2024 LIELDIENU IZPĀRDOŠANA Novatours
Ķer savu ceļojumu ar izdevīgu cenu! Ceļo ar ģimeni vai draugiem un saņem atlaidi! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.03.2024 - 05.04.2024 Pieteikšanās MKD Augšdaugavas novadā TAKA
‘’Mājas kafejnīcu dienas 2024’’ Augšdaugavas novadā šogad notiks 27.- 28.jūlijā | Skatīt vairāk
ZIEDOŠĀ HOLANDE! Vēl 10 vietas! Latvia Tours
🌷🌷🌷VISSKAISTĀKAIS PAVASARIS IR TUR, KUR IR ZIEDI! Hildesheima, Amsterdama, Keukenhofas ziedu dārzs, Volendama | Skatīt vairāk
no 350 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.03.2024 - 30.03.2024 Ottes Lieldienas Alūksnes TIC
30. martā, 11:00 aicināti uz OTTES LIELDIENAS, – Viktora Ķirpa muzejā “Vidzemes lauku sēta”. Olas nodrošina Alūksnes Putnu fabrika | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.52909207sec.