Sieviešu rallijā Jūrmalā uzstādīs Ginesa pasaules rekordu

Augustā Jūrmalā un tās apkārtnē norisināsies "Sieviešu rallijs Jūrmala 2014". Rallija organizatori un Jūrmalas pilsētas dome aicina ikvienu daiļā dzimuma pārstāvi piedalīties rallijā, lai kopā uzstādītu Ginesa pasaules rekordu.

Pirmajā sieviešu rallijā Jūrmalā 23. augustā plānots uzstādīt Ginesa pasaules rekordu – visvairāk dalībnieces sievietes motoru sporta pasākumā. Šobrīd šis rekords pieder Indijai, kur februārī "Lavasa Women’s Drive" pasākumā piedalījās 467 ekipāžas un kopā 934 sievietes. Atskatoties uz iepriekšējā sieviešu rallija rezultātiem, Latvija šo rezultātu jau ir pārspējusi – šogad mūsu sieviešu rallijā bija pieteiktas 556 ekipāžas un kopā 2000 dāmas.

Ginesa rekords pieder Latvijas sievietēm. Tādēļ pasākuma organizatori un Jūrmalas pilsētas dome aicina piedalīties "Sieviešu rallijā Jūrmala 2014", lai parādītu pasaulei, ka Latvijas dāmām šī rekorda uzstādīšana ir nieks.

Sieviešu rallijs Jūrmalā būs unikāls, jautrs autobraukšanas piedzīvojums tikai dāmām, kurā valdīs vasarīga gaisotne, īpašas sajūtas un neizsīkstošais dāmu azarts, dodoties trasē meklēt kontrolpunktus. Pasākuma dalībniecēm noteiktā maršrutā jāapmeklē kontrolpunkti, kuros jāizpilda uzdevumi. Lai to paveiktu, dāmām noderēs sievišķā intuīcija, atjautība un radošais gars.

Sacensības norisināsies Jūrmalā un tās apkārtnē 23. augustā. Reģistrēšanās, starts un finišs būs kempingā "Nemo". Pēc visu kontrolpunktu atrašanas norādītajā secībā un veiksmīga finiša, dalībnieces gaidīs koša un vasarīga ballīte kempingā "Nemo". Par jautru gaisotni un lielisku atmosfēru gādās pasākuma vadītājs, vadot interesantas atrakcijas, rotaļas un DJ sagatavotie muzikālie priekšnesumi.

Vakara noslēgumā neizpaliks arī uzvarētāju sumināšana un veicināšanas balvu pasniegšana vairākās nominācijās. Tāpat visām dalībniecēm pēc rekorda apstiprināšanas tiks dāvināts sertifikāts par piedalīšanos jauna Ginesa pasaules rekorda uzstādīšanā.

Īpaši izdevīgas cenas un draudzīgas atlaides dalības maksai iepriekšējo gadu ralliju dalībniecēm. 

Pieteikties dalībai "Sieviešu rallijs Jūrmala 2014" var mājas lapā www.rekordrallijs.lv vai vietnē www.sacensibas.lv. Sīkāka informācija par pasākuma norisi un noteikumiem: www.rekordrallijs.lv.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.04.2024 - 27.04.2024 Latvijas Kapoeiras kauss 2024 Tukumā Tukuma TIC
Latvijas Kapoeiras kauss ir kapoeiras sacensības, kuras notiks Latvijā pirmo reizi. Tās notiks 27.aprīlī pulksten 11:00 Tukuma Raiņa Valsts ģimnāzijā. | Skatīt vairāk
Latvija
Gūsti pavasarīgu iedvesmu izstādēs Tukumā Tukuma TIC
Aprīlis uzņem apgriezienus. Mostas daba. Mostas krāsas. Atsprāgst pumpuri, un dzīvība zied. Ļauj iedvesmai ieplūst tevī caur mākslu Tukumā un | Skatīt vairāk
Rīko konferences un seminārus Bauskā! Bauskas TIC
Iepazīsties ar Bauskas novada konferenču un semināra telpu piedāvājumu! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 02.04.2024 - 20.03.2024 Māra Upmane – Holšteine un Goran Gora Valmieras TIC
19. aprīlī, 19:00 "Akustika" ielūdz uz unikālu un sirsnīgu tikšanos mūzikā ar Astro’n’out solisti Māru Upmani – Holšteini un viņas vīru, | Skatīt vairāk
20 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.95904207sec.