Sestdien, 26. jūlijā, sporta kompleksā 333 notiek NEZ rallijkrosa cīņas

Sporta kompleksā 333 sestdien, 26. jūlijā, norisināsies 2014. gada Ziemeļeiropas zonas (NEZ) rallijkrosa čempionāta izšķirošais posms, kurā tiks noskaidroti čempioni četrās ieskaites grupās, kā arī komandu vērtējumā. Paralēli rallijkrosa sacensībām, trasē vienlaikus varēs redzēt arī Haraldu Šlēgelmilhu, Reini Nitišu, Andi Neikšānu, Ivaru Vasaraudzi un Konstantīnu Calko, kuri ar līdzvērtīgām VAZ markas automašīnām cīnīsies par Autoeksperts Zvaigžņu Kausu.

NEZ rallijkrosa čempionāta izšķirošais posms 1200 metrus garajā sporta kompleksa 333 rallijkrosa trasē sāksies pulksten 10.00, kad dalībnieki veiks treniņbraucienus. Sacensību oficiālā atklāšana paredzēta pulksten 12.00, pēc kuras sekos trīs kvalifikācijas kārtas, visu klašu dalībniekiem startējot vienkopus. Pēc kvalifikācijas kārtu veikšanas tiks noskaidroti ātrākie dalībnieki, kuri no pulksten 16.40 startēs finālbraucienos. Tikmēr Autoeksperts Zvaigžņu Kauss dalībnieki visas dienas laikā savus braucienus veiks pamatsacensību pārtraukumos, tādējādi padarot krāšņāku šo ātruma piepildīto sestdienu.

Jau šobrīd sacensībām pieteicies 31 dalībnieks, starp kuriem ir teju visu ieskaišu grupu līderi, tomēr dalībnieku reģistrācija NEZ rallijkrosa čempionāta izšķirošajam posmam turpināsies līdz pat sestdienas rītam. Gan NEZ rallijkrosa čempionāta, gan Autoeksperts Zvaigžņu Kausa dalībnieki visas sacensību dienas laikā atradīsies sporta kompleksā 333, dodot klātesošajiem skatītājiem iespēju ar tiem satikties, aprunāties un nofotografēties.

Skatītāji ieejas biļetes uz NEZ rallijkrosa čempionāta izšķirošo posmu varēs iegādāties pie ieejas sporta kompleksā 333, un tās maksās 5.00 EUR. Bērniem un pusaudžiem līdz 16 gadu vecumam, uzrādot skolēna apliecību, ieeja bez maksas.

''Trases segums ir sagatavots, un trase gaida autosportistus, lai sestdien tie  līdzvērtīgos apstākļos piedalītos čempionu noskaidrošanā. Šodien un rīt trasē vēl veiksim pēdējos labiekārtošanas darbus, lai viss būtu visaugstākajā līmenī. Vēlos atgādināt, ka sacensības norisinās zem klajas debess un ir pakļautas tiešai laika apstākļu ietekmei, tāpēc lūgums visiem parūpēties par atbilstošu apģērbu,'' tā sacensību rīkotāju pārstāvis Haralds Šlēgelmilhs.

''Trase izdevusies ar raksturu. No malas var šķist, ka līkumi ir vienkārši, bet tā nebūt nav, trase ir ātra, un sportistiem būs smagi jāstrādā, parādot savas labākās prasmes, lai finišā sasniegtu augstāko rezultātu.  Būtiski, ka trase ir pilnīgi jauna, un tajā neviens no dalībniekiem vēl nav braucis. Arī pats ar lielu interesi vērošu, cik ātri dalībnieki spēj pielāgoties un apgūt jaunas trases nianses,'' FIA pasaules rallijkrosa čempionāta un Autoeksperts Zvaigžņu Kauss dalībnieks Reinis Nitišs.

Sacensību oficiālā ballīte norisināsies naktsklubā Mai Tai, Rīgā, Raiņa bulvārī 15, kur uzstāsies DJ EddyCube un Ed De Dano. NEZ rallijkrosa čempionāta izšķirošā posma norises vietā, sporta kompleksā 333, visas dienas garumā būs arī Mai Tai pārstāves, kuras klātesošajiem sacensību skatītājiem dalīs reklāmas flaijerus, ar kuriem vakarā varēs saņemt bezmaksas dzērienu Mai Tai. Norādām, ieeja naktsklubā Mai Tai no 21 gadu vecuma.

Par dalībnieku labsajūtu un piemiņas balvām rūpēsies Autoeksperts, Red Bull un Ziedu Fabrika.

Par aktualitātēm un gatavošanos sacensībām varat uzzināt interneta mājaslapā www.333.lv, kā arī sociālajos tīklos Twitter @333LV un Facebook /sportakomplekss333 un draugiem.lv /www.333.lv. Par FIA NEZ rallijkrosa čempionātu plašāka informācija pieejama interneta mājaslapā www.nez-rallycross.eu.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 27.04.2024 27. aprīlī - lielais Stādu tirgus Madonā Madonas TIC
Stādu tirgus Madonā jau ir kļuvis par nozīmīgu pavasara tradīciju plašā apkārtnē. Tas ir īstais starts uzsākt praktiskus pavasara darbus dārzos un | Skatīt vairāk
Latvija
Iepazīsti Bausku no skatu torņu augstumiem Bauskas TIC
Tūrisma Informācijas Centrs ir apkopojis apmeklētājiem pieejamos skatu torņus Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Glika dienas Alūksnē Alūksnes TIC
Godinot Bībeles tulkotāju Ernstu Gliku 370. gadskārtā un svinot Bībeles tulkojumam 330 gadus, Alūksne aicina uz “Glika dienām”! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.04.2024 - 26.04.2024 Jauna dabas taka Ērgļos.  Madonas TIC
Atklāšanas pasākums Ērgļu "Dabas Spēka Takai" ar izzinošiem elementiem un uzdevumiem. 20.aprīlī (sestdiena) 10.00 iesim PĀRGĀJIENĀ! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.00357199sec.