Jaudīgākās Baltijas, Somijas un Ukrainas automašīnas pulcēsies Ventspilī

Nākošās nedēļas nogalē, 2. - 3. augustā, Ventspilī, pilsētas svētku ietvaros, norisināsies grandiozākais dragreisa sezonas pasākums Latvijā: "Shine Expert Dragrace Championship'' 4. posms. Šis sacensību posms būs iespaidīgākais šajā dragreisa sezonā- Latvijas dalībnieku pulkam piebiedrojušies vērienīgs skaits Unlimited klases autobraucēji no Lietuvas, Igaunijas, Somijas un Ukrainas, kas mērosies ar spēkiem ar Latvijas autobraucējiem. Ikviens skatītājs klātienē varēs apskatīt īstus dragreisa auto, kas 402 metru distanci veic laika posmā 7,0-8,0 sekundes!

''Ar pasākuma sponsoru un Ventspils pilsētas domes finansiālu atbalstu, rūpīgi gatavojamies sacensībām- pasākuma laikā skatītājiem būs iespēja sacensības vērot no tribīnēm, dalībnieku rezultātus pēc katra brauciena aplūkot displejos. Esam patīkami pārsteigti par lielo interesi no ārvalstu dalībnieku puses par šīm sacensībām, kas liecina par šī sporta veida izaugsmi,'' komentē sacensību organizatore Jolanta Jermacāne.

Jau pašlaik sacensībās dalību pieteikuši Lietuvas ātrākie Unlimited klases braucēji- Aivaras Štikelis, Giedrius Jurevicius un Jezij Chmelevskij. Sacensību trešajā posmā Ventspilī,  Jezij Chmelevskij uzstādīja jaunu Latvijas ātruma rekordu- 8,20 sekundes! Šo rezultātu sacensībās plāno labot Latvijas Unlimited klases dalībnieki- Ilmārs Zausajevs, Māris Ozoliņš un Normunds Lācis, kuriem konkurenci  sastādīs  dalībnieks no Igaunijas Mati Pold. Dalību pieteicis autobraucējs no Somijas Juhani Kautto, kas ieradīsies pirmo reizi Ventspilī mēroties spēkiem ar Baltijas dragreisa līderiem. Juhani Kautto ''Finland Nitro Nationals'' sacensībās 402 metru distancē uzstādījis jaunu ātruma rekordu: 7.51 sekundes, 292 kilometri stundā! Tādējādi var secināt, ka Ventspilī varēs vērot īstenas dragreisa milžu cīņas!

Organizatori informē, ka pasākuma ietvaros skatītājus priecēs vērienīgi šovi-  nano automazgātavas ''Shine Expert Show'', auto modelīšu izaicinājuma braucieni ar dragreisa līderiem, par lielisku noskaņojumu un mūziku parūpēsies Dj Albatros un grupa Rafcrew, kā arī klātienē varēs aplūkot jaunākos Subaru Outback un Subaru Forester auto no autosalona T/c Motors.

''Ikviens Ventspils iedzīvotājs, Ventspils pilsētas svētku apmeklētājs un dragreisa fans, ir laipni aicināts apmeklēt sacensības! Par lielisku garastāvokli, kārtīgu adrenalīna devu un neaizmirstamām emocijām parūpēsimies! Klātienē skatītāji varēs apskatīt jaudīgākās dragreisa automašīnas un iepazīties ar dalībniekiem, jo dalībnieku parks būs atvērts visiem apmeklētājiem,'' informē sacensību direktors Eduards Leņenkovs.

Sacensību organizatori parūpējušies par iespaidīgu balvu fondu dalībniekiem ,ko nodrošinās pasākuma atbalstītāji: enerģijas dzēriens ''Battery’'', ''Best Lizings'', ''Karcher'', ''Motul'', ''Valpro'', ''Pprotuning'' un ''Progym'', ''Alcosan''.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Iedvesmojies laivot Bauskas novadā! Bauskas TIC
Ieskaties, kādas ir laivošanas iespējas Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 02.04.2024 - 20.03.2024 Māra Upmane – Holšteine un Goran Gora Valmieras TIC
19. aprīlī, 19:00 "Akustika" ielūdz uz unikālu un sirsnīgu tikšanos mūzikā ar Astro’n’out solisti Māru Upmani – Holšteini un viņas vīru, | Skatīt vairāk
20 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.54156184sec.