LMT nodrošinās tiešraides no rallija «Kurzeme 2014»

Šajā nedēļas nogalē, 29. un 30. augustā, Liepājā un tās apkārtnē norisināsies Latvijas rallija čempionāta 7. posms - Ātruma festivāls rallijs "Kurzeme 2014". Lai rallijam varētu sekot līdzi arī tie, kuriem nav iespēja vērot to klātienē, "Latvijas Mobilais Telefons" (LMT) nodrošinās sacensību tiešraides.

Pirmo reizi šo sacensību vēsturē ikviens sporta cienītājs visā Latvijā, ne tikai klātesošie Liepājā, mobilajā portālā "m.lmt.lv" un LMT lietotnē savos viedtālruņos un planšetēs varēs tiešraidēs sekot līdzi atsevišķiem rallija posmiem. Interesantākie tramplīni, asākie līkumi, intervijas ar sportistiem – tas viss jau šajā nedēļas nogalē reālajā laikā būs aplūkojams m.lmt.lv/rallijs. Tāpat sporta entuziasti varēs noskatīties dienas labākos momentus jeb highlights.

Rallija tiešraides translēs piektdien, 29. augustā pulksten 15:45 (SS1 un SS2) un sestdien, 30. augustā pulksten 15:55 (SS11). Informācija par precīziem translāciju laikiem būs redzama m.lmt.lv  jau piektdien no rīta.

Par saviem faniem īpaši padomājusi arī "LMT Autosporta Akadēmija" – pirms rallija visiem interesentiem būs iespēja piedalīties konkursā sociālajos tīklos un laimēt divas biļetes uz ralliju "Kurzeme 2014". Rallija norises dienās Liepājā atradīsies LMT promo komanda un "Samsung" planšetēs ar 4G mobilā interneta pieslēgumu piedāvās tiešraidē skatīties notiekošo citās rallija norises vietās, kā arī sniegs iespēju braukt virtuālajā rallijā. Ārākais braucējs saņems pārsteiguma balvas no "LMT Autosporta Akadēmijas”, kā arī īpašo balvu no "Samsung" – viedpulksteni "Samsung Gear 2". Tāpat LMT promo komanda piedāvās rallija faniem īpašos LMT lietus mēteļus, lai lietus un vējš nespētu sabojāt rallija skatītāju prieku atrasties pilsētas ātrumposmā un baudīt sacīkstes. Mazākie rallija apmeklētāji varēs saņemt pārsteigumus "LMT Autosporta Akadēmijas" servisa zonā.

Rallijā "Kurzeme 2014" "LMT Autosporta Akadēmija" startēs ar jaunu sastāvu - līdzās jau iepriekš zināmajai rallija komandas ekipāžai Ralfam Sirmacim/Mārim Kulšam zem "LMT Autosporta Akadēmijas" karoga pirmo reizi startēs komandas jaunpienācēji Emīls Blūms/Reinis Vilsons.

Jau šajā rallijā esošais Latvijas rallija čempionāta (LRČ) R2 klases līderis R. Sirmacis var kļūt par trīskārtēju Latvijas rallija čempionu – lai priekšlaicīgi tiktu pasludināts par LRČ 2014. gada čempionu, viņam jāfinišē vismaz 4.vietā R2 klasē un jāizcīna 8 punkti. Šobrīd R. Sirmaci var apsteigt tikai otrs "LMT Autosporta Akadēmijas" pilots E. Blūms, kurš LRČ kopvērtējumā ieņem 2.vietu R2 klasē.

Kopumā rallijā "Kurzeme 2014" "LMT Autosporta Akadēmijas" sportistiem konkurenci R2 klasē sastādīs 15 ekipāžas, tajā skaitā arī ātrie igauņu sportisti Sanders Pērns, Rasmuss Ūstulnds, Sanders Siniorgs un citi.

 "LMT Autosporta Akadēmijas" pilots R. Sirmacis: "Apziņa, ka jau šajās sacīkstēs varu izcīnīt čempiona titulu, rada papildu atbildību un liek vairāk nervozēt. No rallija sagaidu ļoti spraigu cīņu - mans komandas biedrs E. Blūms ir ievērojami progresējis un kļuvis ļoti ātrs - viņš arī ir vienīgais, kurš var mani apsteigt LRČ kopvērtējumā. Tāpat šajā rallijā startēs arī Sanders Pērns - pēc Polijas WRC man ar viņu ir palikuši "nenokārtoti parādi". Kurzemē gribu pacīnīties un noskaidrot, kurš ir labāks braucējs," ar smaidu komentē R. Sirmacis.

Augstu mērķi rallijā "Kurzeme 2014" uzstādījis "LMT Autosporta Akadēmijas" jaunpienācējs E. Blūms: "Sacensībās vienmēr izvirzu sev kādu mērķi, jo vienkārši braukt un piedalīties ar domu "kā būs tā būs", nav jēgas. Šajā rallijā mans mērķis ir uzvara! Visās sacensībās man ir svarīgi apgūt jaunas lietas, pilnveidot savu braukšanu un izanalizēt kļūdas, jo tas viss veido manu kopējo ātrumu - arī šo ralliju aizvadīšu, lai sevi attīstītu. Fakts, ka šajās sacīkstēs ir spēcīgi konkurenti, tajā skaitā arī igaunis S. Pērns, kurš startē pasaules līmenī, dod papildu motivāciju ieguldīt ļoti daudz darba, lai es būtu pienācīgi sagatavojies.".

Rallija "Kurzeme 2014" ceremoniālais starts paredzēts 29. augustā pulksten 16:15, Liepājā. Pirmā sporta automašīna pirmajā sacīkšu ātrumposmā dosies pulksten 16:30. "LMT Autosporta Akadēmijas" braucējiem R.Sirmacim/M.Kulšam piešķirts 24. starta numurs, bet E.Blūms/R.Vilsons startēs ar 26. numuru.

"LMT Autosporta Akadēmijas" ģenerālsponsors ir "Latvijas Mobilais Telefons". Projektu atbalsta arī "If Apdrošināšana" un "Samsung". Sporta riepas piegādā "Pirelli". Sporta mašīnas ar eļļu un smērvielām apgādā "Motul". Tehnisko atbalstu nodrošina "AMP Motorsport" un "Chiptuning.lv". Fiziskās sagatavotības treniņus sportisti veic "Vingruma Klubā". PR atbalstu un mediju apmācības nodrošina "Baltijas Komunikāciju Centrs". Mediju sadarbības partneri - "Go4Speed" un "Ātruma Cilts".

 


 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 03.04.2024 “Mājas kafejnīcu dienas 2024”. Piesakies! Tukuma TIC
Aicinām Tukuma novada aktīvos ļaudis, kam patīk gatavot un uzņemt viesus iesaistīties arī šogad akcijā "Mājas kafejnīcu dienas 2024"! | Skatīt vairāk
Latvija
Brauc ar skolēniem uz Bauskas novadu! Bauskas TIC
Izzini Bauskas novadu, brauc pavasara ekskursijā kopā ar klasi! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.03.2024 - 29.03.2024 Lielās piektdienas pārgājiens Līgatnē! Cēsu TIC
Aicinām pieteikties atraktīvajam Lielās piektdienas pārgājienam caur Līgatnes mežiem! Gaidāmi pārsteigumi un atrakcijas! | Skatīt vairāk
3 EUR
Zemgales pastalu izstāde Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 19. marta līdz 30. aprīlim Dzīvesziņas un arodu sētā, Vecpilsētas ielā 2 skatāma Zemgales pastalu izstāde. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.68120193sec.