Autofotoorientēšanās «Kreisais krasts 2015» notiks jau 14.martā

Kādēļ brīvdienās sēdēt mājās? Nāc, izkusties un izmēģini priekš sevis, iespējams, jaunu aktīvās atpūtas veidu – autofotoorientēšanos!Un tas nav garlaicīgi un neinteresanti! Tā nav mašīnas laušana un benzīna bezjēdzīga pārvārīšana!

Autofotoorientēšanās ir orientēšanās prasmju un kartes ''lasīšanas'' apgūšana, fotografēšanās, skriešana un iešana, meklēšana, smiešanās un izmisums, gandarījuma sajūta par paveikto un labi pavadītu dienu kopā ar draugiem, ģimeni, kolēģiem un pārējiem dalībniekiem. Tā ir arī kolosāla veselīga adrenalīna deva 7 stundu garumā.

Autofotoorientēšanās nav ātruma sacensības. Tā ir komandas stratēģijas spēle, kurā katrs komandas dalībnieks var izpaust savas prasmes, spējas un atjautību. Tas viss, protams, kopā ar orientēšanos kartē un dabā.

Šī spēle parādīs Tev arī visneiedomajamākās vietas Latvijā – interesantus tūrisma apskates objektus, vietas dabā un pilsētās, par kuru eksistenci daudzi pat nenojauš. Piedalīšanās autofotoorientēšanās braucienos ir arī lielisks veids kā papildināt savu iecienītāko atpūtas un apskates vietu sarakstu, kuras droši var ieteikt arī citiem.

Par visiem mūsu solījumiem varēsi pārliecināties, piedaloties 14.marta autofotoorientēšanās braucienā ''Kreisais krasts 2015'', kas norisināsies Ķekavas, Olaines un Jūrmalas apkārtnē

Tu uzskati, ka zini pilnīgi visas interesantākās vietas un apskates vērtos objektus šajā apkārtnē un Jūrmalā ziemā vispār nav ko redzēt? Mēs pierādīsim pretējo!

Autofotoorientēšanās braucienā ''Kreisais krasts 2015'' orientējoties un fotografējoties uzzināsiet: ko sevī slēpj pierīgas meži; kuras Latvijas pilsētas ģerbonī ir attēlota zelta varde, un kādēļ ir vērts aizbraukt uz Jūrmalu arī ziemā. Iespējams, varēsi nogaršot slaveno Ķemeru sērūdeni un nopirkt mājāspalicējiem Ragaciema kūpinātās zivis.

Noteikti būs jāatsvaidzina arī skolas matemātikas zināšanas, aprēķinot slēpto kontrolpunktu, jākomunicē ar vietējiem iedzīvotājiem, jāpiedalās ''Labajos darbos'' un jāizpilda t/c ''Liiba'' sagatavotos uzdevumus.

Starts un finišs – t/c ''Liiba'' Ķekavā, kur par vēderpriekiem parūpēsies ekspresrestorāns ''Ņamma''.

Brauciena norise:

Sestdiena, 14.marts

8:00 – 08:40 reģistrācija

08:45 dalībnieku sapulce

09:00 pirmā auto starts

16:00 pirmā auto finišs

Otrdiena, 17.marts

18:00 neoficiālo rezultātu publicēšana interneta portālā www.autofotoorientesanas.lv

Trešdiena, 18.marts

12:00 oficiālo rezultātu publicēšana interneta portālā www.autofotoorientesanas.lv

Piedalīšanās ''atribūti'' – komanda no vismaz 2 cilvēkiem, vieglais automobilis (derēs arī vieglais pasažieru mikroautobuss ar ''B'' kategorijas tiesībām), reģiona karte (jo izsniegtā būs bez mēroga), digitālais fotoaparāts (telefons nederēs), ērti apavi un ļoti labs garastāvoklis.

Komandas tiks sadalītas 2 klasēs – A+ (tā teikt profesionāļu klase) un A (uz goda pjedestāla var tikt pat iesācējs).

Dalības maksa 65 EUR no automobiļa, neatkarīgi no cilvēku skaita tajā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” koncerts Valmieras TIC
12.aprīlī plkst.19.00 Valmieras Kultūras centrā norisināsies grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” akustiskais jubilejas koncerts kopā ar filmas | Skatīt vairāk
Latvija no 18 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.03.2024 - 31.03.2024 Lieldienas Tukuma Pilsētas parkā Tukuma TIC
Tradicionālo svētku svinības jau atkal Tukuma pilsētā! Lieldienu izdarības, radošās darbnīcas, spēles, rotaļas, trušu māja un kazlēni, muzikālā | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 01.04.2024 Lieldienas Tukuma novadā  Tukuma TIC
Lieldienas rītā, saulei lecot, jāmazgā mute, jo tad tiekot skaists. Nu, kad mute nomazgāta, var doties svinēt Lieldienas. Svini Tukuma novadā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 31.03.2024 Jautrās LIELDIENAS Kandavā Tukuma TIC
31.martā Kandavas Promenādē tiks svinētas Lieldienas ar muzikālu izrādi "Pasaku sargi" pulksten 12:00, pūkaino mīluļu parādi, putnu būrīšu | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.52801418sec.