Baltijas autošosejas čempionāta otrais posms tiks aizvadīts Lietuvā

Otrais Baltijas autošosejas čempionāta posms (BaTCC) norisināsies 2015. gada 6. un 7. jūnijā Lietuvā, Kauņas trasē ''Nemuno Žiedas''. Šis būs pirmais no diviem čempionāta posmiem, kas tiks aizvadīti Lietuvā. Paralēli Baltijas un Lietuvas čempionātiem, slavenajā Kačergines trasē tiks aizvadīts arī Latvijas autošosejas čempionāta otrais posms Kumho Challenge Nacionālajā klasē.

Kopā ar Baltijas auto šosejas čempionātu, Kauņā uz starta stāsies arī Baltijas 4 stundu izturībasčempionāta (BEC 4H) otrā posma dalībnieki, kā arī tiks aizvadītas sacensības Lietuvas ''Mini Žiedas'' čempionātā.

Čempionāta oficiālajā mājaslapā www.batcc.eu sākusies dalībnieku reģistrācija otrajam čempionāta posmam. Līdz 1. Jūnijam dalībniekiem iriespēja reģistrēties par samazinātu dalības maksu.

Pēc pirmā aizvadītā posma Pērnavā, divās no čempionāta ieskaites klasēm vadībā atrodas latviešu sportisti – Kumho Challenge Super 1600 klasē Kristaps Mietulis, savukārt Kumho Challenge Nacionālajā klasē – Garijs Rožkalns. Tikmēr prestižakājā no klasē – Baltic Touring Cars – vadības groži ir igauņu un lietuviešu rokās. BTC 1 klases līderis pēc pirmā posma ir lietuviešu sportists Jūlijs Skirtmantas (Julius Skirmantas), BTC 2 klasesvadībā atrodas igaunis Tonu Sommers (Tonu Soomer), GTO klasē – Martins Griška (MartynasGriška), savukārt Baltic Open klasē – Dainius Matijošaitis.

Pirmais Baltijas autošosejas čempionāta posms Latvijā un trešais čempionātā tiks aizvadīts uzreiz pēc Biķernieku trases vērienīgajiem rekonstrukcijas darbiem jūlija sākumā. Iepriekš izziņotajos sacensību datumos ir veiktas nelielas izmaiņas. 4. un 5. Jūlija vietā Latvijas posms norisināsies no 3. līdz 4. jūlijam. Šajā posmā skatītājiem pirmo reizi šogad trasē būs iespēja redzēt ''Baltic Legends'' klases automašīnas kuplā skaitā no Latvijas, Somijas, Gruzijas, Krievijas un citām valstīm.

Čempionāta jaunumiem var sekot līdzi Facebook lapā ''Baltic Touring Car Championship''.

Baltijas autošosejas čempionāta 2015. gada sezonas kalendārs:

2.posms – 6.-7. jūnijs, Kauņa, Lietuva

3.posms – 3. – 4. jūlijs, Rīga, Biķerniekutrase

4.posms – 22. – 23. augusts, Rīga, Biķernieku trase (Riga Summer Race)

5.posms – 26. – 27. septembris, Kauņa, Lietuva

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Zemgales pastalu izstāde Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 19. marta līdz 30. aprīlim Dzīvesziņas un arodu sētā, Vecpilsētas ielā 2 skatāma Zemgales pastalu izstāde. | Skatīt vairāk
Latvija
Laivojiens pa Gauju 25.maijā Gulbenes novada TIC
25.maijā norisināsies jau otrais aktīvās atpūtas pasākumu cikla “Normāls notikums” posms – laivojiens pa Gauju no Lejasciema līdz Pukstiem. | Skatīt vairāk
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI - KARNEVĀLS Tukuma TIC
No 24. līdz 25. maijam tiekamies Kandavas pilsētas svētkos "Karnevāls Kandavā"! Būs gan pilsētas modināšana, gan svētku gājiens, amatnieku | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 21.04.2024 Satiec savu meistaru Bauskā 20.un 21.04! Bauskas TIC
Ielūkojies, kādi pasākumi paredzēti Bauskā, pasākuma "Satiec savu meistaru" ietvaros! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.89123797sec.