Vecpilī – Latvijas autokrosa čempionāta priekšpēdējais posms

2015. gada 1.augustā Vecpils trasē risināsies Latvijas autokrosa čempionāta priekšpēdējais posms. Kā čempionāta līdere B600 bagiju klasē uz sacensībām dodas "LMT Autosporta Akadēmijas" pārstāve Beate Klipa. To, vai viņai izdosies līderpozīciju nosargāt, varēsim vērot arī tiešraidē LMT Straumē no pl. 16:00.

Atraktīvās un avārijām bagātās autokrosa sacensības, kuras pagājušomēnes vairāki tūkstoši skatītāju vēroja gan klātienē, gan savās viedierīcēs, atgriezīsies sarežģītajā Vecpils trasē. Lielākā atšķirība, salīdzinot ar 28. jūnija sacīkstēm, būs, ka sportisti trasē dosies pretējā virzienā. Arī šoreiz autokrosa sacensību pārraide vietnē straume.lmt.lv un viedierīču lietotnē LMT Straume sāksies pl. 16:00 ar dienas interesantāko notikumu apkopojumu un intervijām, bet pēc tam tiešraidē varēs vērot sacensību izšķirošos – fināla – braucienus.

Kopā sacensībām ir pieteikušies 53 sportisti. Visvairāk – 12 – pārstāvēs žiguļu VAZ Klasika klasi, bet 10 startēs priekšpiedziņas Super 2000 klasē. Bagiju B600 grupā Beatei Klipai būs vēl astoņi konkurenti, bet jaudīgajā Open klasē un priekšpiedziņas 1600 kategorijā startēs pa astoņiem braucējiem. Mini bagijos, kuros sacenšas bērni, uzvarētājs tiks noskaidrots sešu sportistu cīņā.

Latvijas čempionāta kopvērtējumā B600 klasē līdere ir "LMT Autosporta Akadēmijas" sportiste Beate Klipa, taču tikai divus punktus atpaliek Kaspars Meņģelis.

"Pagājušā nedēļa man bija diezgan traka. Vēl piektdienas rītā trenējos Vecpils krosa trasē, bet jau pēcpusdienā biju vairāk nekā 300 kilometru attālajā Jēkabpilī uz VAZ kausa treniņiem. Ja Vecpils treniņos viss gāja labi un ātri atradu labu braukšanas tempu, tad ar žigulīti visas nedēļas nogales laikā tā arī nesanāca atrast kopēju valodu. Tomēr vienmēr jāskatās uz lietām pozitīvi – šī bija milzīga pieredze! Mani galvenie šī gada starti tomēr ir autokross, tāpēc esmu maksimāli koncentrējusies labam startam šajā nedēļas nogalē Vecpilī. Sportisti saka, ka izcīnīt čempiontitulu ir vieglāk nekā to nosargāt, un es sāku viņiem piekrist. Īpašu pateicību esmu parādā komandai, kura šogad man sarūpējusi perfektu tehniku, lai varu koncentrēties tikai un vienīgi uz braukšanu. Tāpat liels paldies visiem maniem konkurentiem, kuri šogad ir ļoti spēcīgi un sagādā gan skatītājiem, gan man pašai daudz pozitīvu emociju ar skaistām cīņā trasē," stāsta allaž pozitīvā Beate Klipa, kura Vecpils sacensību laikā aicina visus fanus pie komandas telts – katram būs iespējas saņemt Beates autogrāfu kartiņas, kā arī nofotografēties ar 2014. gada Latvijas autokrosa čempioni. "Fani mani pozitīvi uzlādē, tāpēc jo vairāk smaidīgu cilvēku ir man apkārt, jo labāk man veicas sacensībās! Visi laipni lūgti mani atbalstīt – es to no visas sirds novērtēju!"

Visaktuālāko informāciju par komandu var iegūt LMT Autosporta Akadēmijas sociālo tīklu kontos – Twitter kontā @Auto_Akademija, Instagram: Auto_Akademija, facebook.com/AutosportaAkademija un youtube.com/LMTAutosportaAkademija. Plašāka informācija par komandu un tās dalībniekiem – www.autoakademija.lv.

"LMT Autosporta Akadēmijas" ģenerālsponsors jau piekto gadu ir "Latvijas Mobilais Telefons". Sporta automašīnas apdrošina "If Apdrošināšana". Visi komandas piloti kā savu viedtālruni izvēlējušies jauno "Samsung Galaxy S6". Rallija automašīnām sporta riepas piegādā "Pirelli", bet ar eļļām un smērvielām komandu apgādā "Motul". Autosporta apģērbus piegādā "P1" pārstāvis Latvijā SIA "Baltic Motorsport Promotion". Sabiedrisko attiecību atbalstu un mediju apmācības nodrošina "Baltijas Komunikāciju Centrs". Mediju sadarbības partneri - "Go4Speed" un "Ātruma Cilts".

 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
"Baroka mūzikas ģēniji" Rundāles pilī Bauskas TIC
Esi aicināts uz Liepājas Simfoniskā orķestra koncertprogrammu Rundāles pilī! | Skatīt vairāk
Latvija
Grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” koncerts Valmieras TIC
12.aprīlī plkst.19.00 Valmieras Kultūras centrā norisināsies grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” akustiskais jubilejas koncerts kopā ar filmas | Skatīt vairāk
no 18 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.03.2024 - 29.03.2024 Lielās piektdienas pārgājiens Līgatnē! Cēsu TIC
Aicinām pieteikties atraktīvajam Lielās piektdienas pārgājienam caur Līgatnes mežiem! Gaidāmi pārsteigumi un atrakcijas! | Skatīt vairāk
3 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.03.2024 - 29.03.2024 Senioru vīru kora “Baltie bērzi” koncerts Valmieras TIC
28.martā plkst.19.00 Valmieras Kultūras centrā senioru vīru kora “Baltie bērzi” 30 gadu jubilejas koncerts. Īpašais viesis: Zigfrīds Muktupāvels. | Skatīt vairāk
5 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.55406213sec.