«LMT Autosporta akadēmija» startēs jubilejas rallijā «Kurzeme»

Šajā nedēļas nogalē, 2015. gada 29. un 30. augustā, Liepājā un tās apkārtnē jau 50. reizi risināsies autorallijs "Kurzeme". Jubilejas sacensībās piedalīsies arī trīs "LMT Autosporta Akadēmijas" ekipāžas – Emīls Blūms / Reinis Vilsons, Toms Lielkājis / Toms Pirktiņš un Mārtiņš Sesks / Māris Kulšs. Visas ekipāžas trasē dosies ar Ford Fiesta R2 automašīnām.

Jau ierasts, ka Latvijas rallija čempionātā vissīvākās cīņas notiek priekšpiedziņas LRC3 klasē, un rallijs "Kurzeme" nebūs izņēmums. Startam pieteikušās 13 ekipāžas no četrām valstīm. Ar 24. starta numuru trasē dosies Emīla Blūma ekipāža, 25. numurs piešķirts Tomam Lielkājim, bet Mārtiņš Sesks savu mājas ralliju aizvadīs ar 35. numuru.

Latvijas čempionāta kopvērtējumā pēc aizvadītajiem pieciem (no astoņiem) posmiem Emīls Blūms / Reinis Vilsons ieņem trešo vietu, bet joprojām pretendē arī uz zelta medaļām. Pirms rallija "Kurzeme" ekipāža aizvadījusi divu dienu garu testu sesiju, un jūtas gatavi ātrajiem Liepājas apkārtnes ceļiem.

Treniņus aizvadījuši arī Toms Lielkājis / Toms Pirktiņš, kuri pēc Peugeot 208 izmēģināšanas pirms trim nedēļām "300 Lakes Rally", atkal atgriezušies pie ierastās Ford Fiesta. Latvijas čempionāta kopvērtējumā Tomu ekipāža šobrīd ir piektā, bet ar ļoti labām cerībām pacelties uz ceturto vietu.

Savukārt Mārtiņam Seskam / Mārim Kulšam šis būs īpašs rallijs. 15 gadus vecā "LMT Autosporta Akadēmijas" pilota vectēvs – arī Mārtiņš Sesks - pirms 50 gadiem uzņēmās rallija "Kurzeme" rīkošanu, un kopš tiem laikiem sacīkstēs piedalās jau trešā Sesku paaudze. Pirms gadiem 30 rallijā sāka startēt Uldis Sesks, bet tagad lielajā "Kurzemes" rallijā pienācis laiks debitēt arī Mārtiņam junioram. Pats Sesks juniors gan atzīst, ka nav uzstādījis par mērķi cīnīties par uzvaru: "Šis man būs pirmais īstais "Kurzemes" rallijs, tādēļ brīnumus no manis negaidiet. Gan komandas, gan mans personīgais uzstādījums šim gadam ir iegūt pieredzi un finišēt maksimāli daudz rallijos. Tomēr mājas rallijā finišēt allaž ir pats grūtākais dēļ papildus psiholoģiskās slodzes. Centīšos nepievilt ne sevi, ne atbalstītājus!"

"Kurzemes" rallijā "LMT Autosporta Akadēmija" arī nolēmusi īpaši parūpēties par saviem faniem, rīkojot atraktīvu konkursu. Konkursa galvenā galva būs Samsung Galaxy S6 viedtālrunis, bet vēl divi konkursa dalībnieki tiks pie "LMT Autosporta Akadēmijas" fanu atribūtikas un vizināšanās rallija mašīnā. Konkursa noteikumi apskatāmi komandas FaceBook profilā – www.facebook.com/AutosportaAkademija.

Visaktuālāko informāciju par komandu var iegūt LMT Autosporta Akadēmijas sociālo tīklu kontos – Twitter kontā @Auto_Akademija, Instagram: Auto_Akademija, facebook.com/AutosportaAkademija un youtube.com/LMTAutosportaAkademija. Plašāka informācija par komandu un tās dalībniekiem – www.autoakademija.lv.

"LMT Autosporta Akadēmijas" ģenerālsponsors jau piekto gadu ir "Latvijas Mobilais Telefons". Sporta automašīnas apdrošina "If Apdrošināšana". Visi komandas piloti kā savu viedtālruni izvēlējušies jauno "Samsung Galaxy S6". Rallija automašīnām sporta riepas piegādā "Pirelli", bet ar eļļām un smērvielām komandu apgādā "Motul". Autosporta apģērbus piegādā "P1" pārstāvis Latvijā SIA "Baltic Motorsport Promotion". Sabiedrisko attiecību atbalstu un mediju apmācības nodrošina "Baltijas Komunikāciju Centrs". Mediju sadarbības partneri - "Go4Speed" un "Ātruma Cilts".

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 27.04.2024 27. aprīlī - lielais Stādu tirgus Madonā Madonas TIC
Stādu tirgus Madonā jau ir kļuvis par nozīmīgu pavasara tradīciju plašā apkārtnē. Tas ir īstais starts uzsākt praktiskus pavasara darbus dārzos un | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.04.2024 - 01.05.2024 Esi aicināts V.Plūdoņa muzejā Lejeniekos! Bauskas TIC
Lejenieku muzeja atvēršanas svētki jau 1.maijā! | Skatīt vairāk
Golfa diena Madonā Madonas TIC
Pļavu golfa laukums "Kalnozoli" atklāj jauno sezonu ar Vislatvijas golfa dienu. | Skatīt vairāk
Putnu draugu skola 2024 Bauskas TIC
Pavadi brīvdienas izglītojošās sarunās par putniem! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.61854386sec.