«Rallijs Latvija» ātrumposmi šogad notiks trīs pilsētās: Jūrmalā, Tukumā un Rīgā

Septiņās dažādās tirdzniecības vietās Jūrmalā, Tukumā, Rīgā, Liepājā, Saldū un Jelgavā iespējams iegādāties ieejas kartes uz Latvijas Rallija čempionāta 2015. gada sezonas noslēdzošo posmu Rallijs Latvija, kas notiks jau nākamajā nedēļas nogalē, 17. un 18 oktobrī.

Rallijs Latvija sportiskās aktivitātes sāksies jau piektdien, 16. oktobrī, kad Biķernieku kompleksajā sporta bāzē (BKSB) no plkst. 19:00 norisināsies testa posms. Dienu vēlāk plkst. 15:00 turpat Biķerniekos tiks dots Rallija Latvija ceremoniālais starts, pēc kura atjaunotajā Biķernieku autotrasē notiks pirmie četri rallija ātrumposmi. Pēc ātrumposmu veikšanas BKSB trasē, sportisti dosies uz Jūrmalu, kur divas reizes veiks paredzēto pilsētas ātrumposmu. Rallijs Latvija pirmās dienas izskaņā dalībnieki atgriezīsies Biķerniekos, kur plkst. 20:25 norisināsies paralēlais ātrumposms.

Rallijs Latvija otrā diena svētdien, 18. oktobrī, sāksies plkst. 10:30 Tukuma pusē, kur notiks četri grunts ātrumposmi. Pēc šo ātrumposmu veikšanas rallija meistari atgriezīsies Jūrmalā, lai plkst. 15:40 startētu ne tikai Rallija Latvija, bet arī visas rallija sezonas noslēdzošajā ātrumposmā SS12 WD-40, kas būs izveidots Ķemeros. Rallijs Latvija svinīgā apbalvošanas ceremonija paredzēta plkst. 20:00 Møller Auto Lidosta Audi telpās, Rīgā.

Lai klātienē vērotu rallija norises, no šodienas tirdzniecībā pieejams Rallijs Latvija skatītāja komplekts, kurā iekļautas divas ieejas kartes uz visiem rallija ātrumposmiem, ceļvedis ar ātrumposmu kartēm un skatpunktu aprakstiem, kā arī automašīnas uzlīme iebraukšanai īpaši izveidotajos stāvlaukumos, kuru atrašanās vieta norādīta ceļvedī. Rallijs Latvija skatītāja komplekta cena noteikta EUR 15,00.

Rallijs Latvija norises laikā, 17. un 18. oktobrī, tirdzniecībā būs pieejams arī skatītāja komplekts vienai personai. Šajā komplektā iekļauta viena ieejas karte uz visiem rallija ātrumposmiem un skatītāja ceļvedis. Komplekts maksās EUR 8,00 un to varēs iegādāties divās tirdzniecības vietās – Rallijs Latvija rallija centrā, kas atradīsies Møller Auto Lidosta Audi telpās (16., 17. un 18. oktobrī), un BKSB biļešu kasēs (17. oktobrī).

Nozīmīga loma Rallijs Latvija programmā atvēlēta Biķernieku kompleksajai sporta bāzei, kurā norisināsies pieci ātrumposmi, un startēs gan vēsturiskie automobiļi, gan minirallija, gan arī rallija ekipāžas. Ieejas biļete uz vienu Biķerniekos paredzēto ātrumposmu maksās EUR 4,00, bet uz visiem pieciem – EUR 8,00. Abu veidu ieejas biļetes varēs iegādāties BKSB biļešu kasēs.

Ieejas kartes uz Rallijs Latvija iespējams iegādāties šādās tirdzniecības vietās:

•    Tukumā, Hydroscand veikala telpās Zemītes ielā 2A

•    Jelgavā, Hydroscand veikala telpās Rūpniecības ielā 39

•    Liepājā, Hydroscand veikala telpās Zemnieku ielā 60

•    Saldū, Hydroscand veikala telpās Apvedceļš 6

•    Rīgā, Hydroscand veikala telpās Katlakalna ielā 6A

•    Rīgā, Hydroscand veikala telpās Daugavgrīvas ielā 114

•    Rīgā, Hydroscand veikala telpās Ganību Dambī 24A

•    Rīgā, Møller Auto Lidosta Audi telpās Kalnciema ielā 170A (16.-18.okt.)

•    Rīgā, Biķernieku kompleksajā sporta bāzē Sergeja Eizenšteina ielā 2 (17.okt.)

Atgādināsim, ka Rallijs Latvija laikā skatītāji varēs vērot autosportistu cīņas par ieskaites punktiem sešu dažādu sacensību – Latvijas rallija čempionāta, Latvijas atklātā rallijsprinta čempionāta, Latvijas minirallija kausa izcīņas, Rallija supersprinta čempionāta, kā arī vēsturisko automobiļu regularitātes rallija – ieskaitēs. Turklāt, sacensībām Rallijs Latvija šogad būs gods uzņemt arī FIA Ziemeļeiropas zonas (NEZ) čempionāta finālposmu, piešķirot sacensībām arī starptautisku skanējumu. Šāda plaša un daudzveidīga programma skatītājiem sacensību divu dienu laikā dos lielisku iespēju novērtēt, cik dažādām tehniskajām prasībām atbilstoši tiek sagatavoti sporta automobiļi.

Plašāka informācija par Rallijs Latvija atradīsies interneta mājaslapā http://autorally.lv, kā arī sociālo tīklu kontos Twitter, facebook, draugi

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Brauc ar skolēniem uz Bauskas novadu! Bauskas TIC
Izzini Bauskas novadu, brauc pavasara ekskursijā kopā ar klasi! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.03.2024 - 29.03.2024 Senioru vīru kora “Baltie bērzi” koncerts Valmieras TIC
28.martā plkst.19.00 Valmieras Kultūras centrā senioru vīru kora “Baltie bērzi” 30 gadu jubilejas koncerts. Īpašais viesis: Zigfrīds Muktupāvels. | Skatīt vairāk
5 EUR
Putnu dienas pārgājiens Dzērbenē Cēsu TIC
Kopā ar LOB Cēsu putnu grupas pārstāvjiem Agnesi Gaili un Mārtiņu Plataci dosimies dabā, vērosim dažādas putnu sugas un atpazīsim to balsis! | Skatīt vairāk
Medus nokrāsās Bauskas novadā Bauskas TIC
Iepazīsti medu un atklāj tā daudzveidīgās īpašības radošajās meistarklasēs! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.39903498sec.