Daugavpilī pirmo reizi norisināsies Pirts rallijs

Pirmo reizi Daugavpils novadā 29. aprīlī visus interesentus aicina "PIRTS RALLIJS 2017" – jautras sacensības starp komandām, apmeklējot un izmēģinot visdažādākās pirtis: saunas, melnās pirtis, slapjās pirtis visā novada teritorijā. 

Tā  būs savdabīga "atvērto durvju diena",  kuras laikā apmeklētājiem būs ne tikai iespēja bez maksas izmēģināt 15 Daugavpils novada tūrisma jomas uzņēmēju piedāvātās pirtis, bet arī piedalīties balsošanā par labāko pirti un sacensties komandu konkurencē par lielisku balvu – apmaksātu atpūtu ar savu komandu pirtī, kas būs pasākuma noslēgumā saņēmusi nomināciju „LABĀKĀ PIRTS DAUGAVPILS NOVADĀ  2017"! Pasākumu organizē Daugavpils novada pašvaldības aģentūra "TAKA".

Pasākuma mērķis ir popularizēt Daugavpils novadā pieejamās plašās un daudzveidīgās atpūtas iespējas, līdz ar to atbalstīt vietējos tūrisma uzņēmējus, atzīmēt un apbalvot labākās pirtis novadā, kā arī veicināt veselīgu dzīvesveidu.

„PIRTS RALLIJĀ 2017" komandām būs jāpaviesojas visās pirtīs, kas piedalās konkursā (maršruta kopējais garums ap 200 km, starts plkst. 11.00 viesu mājā „Stārķis", maršruta noslēgums – kempings "Ozianna"), un katrā no tām visiem komandas dalībniekiem (2-4 dalībnieki) vismaz 3 minūtes jāatrodas pirts „ietērpā" karstajā telpā. Noteikts arī maksimālais atrašanās laiks pirtī – 5 min karsētavā, un 10 min pirtī kopā ar pārģērbšanos. Uzvarēs un galveno balvu – apmaksātu vakaru "Labākajā Daugavpils novada pirtī 2017" saņems komanda, kas paspēs apmeklēt visas pirtis visātrāk, bet pirmās trīs vietas balvā saņems pa kastei „Latgales alus". Brīdinām, ka komandas, kas, pārvietojoties starp pirtīm, pārkāps ceļu satiksmes noteikumus, tiks diskvalificētas. Dāvanas dažādās nominācijās piedāvās arī citi atbalstītāji – "Pabeerzner" alus un ZS "Ziediņi".

Labāko pirti Daugavpils novadā 2017. gadā noteiks komandu balsojums pēc tam, kad būs apmeklētas visas pirtis. Papildu balvu saņems pirts, kas uzvarēs balsojumā  Daugavpils novada pašvaldības aģentūras „TAKA" sociālā tīkla Facebook vietnē, bet starp balsotājiem tiks izlozēta balva – pirts piederumi 20 EUR vērtībā!

Dalību "PIRTS RALLIJĀ 2017" komandām jāpiesaka līdz 25. aprīlim pa e-pastu [email protected] vai tālruni 65476748, 29431360, paziņojot komandas nosaukumu, dalībnieku skaitu, tālruņa numuru un e-pastu.


Uz tikšanos Daugavpils novadā!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atklājam Turcijas sezonu! CelojumuBode.lv
Piedāvājumā mazcenas viesnīcas ar izlidošanu no Rīgas un Viļņas kā arī LUX viesnīcas ar vilinošām sezonas sākuma cenām... | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.03.2024 - 31.03.2024 Liepājas restorānu nedēļa Liepājas reģiona TIB
Liepājas restorānu nedēļa norisināsies desmit dienas, divas nedēļas nogales – no 12. līdz 21. aprīlim un tajā piedalīsies 23 Liepājas | Skatīt vairāk
Publiskā ekskursija ar gidu Zeltiņos Alūksnes TIC
6.aprīlī pulksten 11:00 atvērtā ekskursija Kodolraķešu bāzē Zeltiņos ar gidu. | Skatīt vairāk
no 2.00 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.03.2024 - 31.03.2024 Pastaigas vecpilsētā gida pavadībā Liepājas reģiona TIB
Katru sestdienu un svētdienu plkst. 12.00, gids ar zaļi sarkano Liepājas karodziņu rokās gaidīs pie koncertzāles “Lielais dzintars”. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.16248608sec.