Darbu sācis atjaunotais Daugavpils tūrisma portāls

No 13. novembra ikviens interesents var iepazīties ar tūrisma portāla www.visitdaugavpils.lv jauno versiju, kas sniedz visaptverošu informāciju par tūrisma un atpūtas iespējām Daugavpilī un Daugavpils novadā latviešu, krievu un angļu valodā.

Vietne tagad ieguvusi jaunu un mūsdienīgu dizainu, kā arī  sniedz izsmeļošu informāciju par tūrisma apskates objektiem, naktsmītnēm, ēdināšanas vietām, aktīvās atpūtas iespējām, pirtīm un SPA piedāvājumu, pasākumiem,  jaunumiem un maršrutiem.

Te ir iespēja izvēlēties ne vien jau izstrādātus tūrisma maršrutus, bet arī tos pašiem  plānot un modelēt, atrast populārākos tūrisma objektus un idejas aizraujošiem ceļojumiem, uzzināt jaunumus un aktuālo informāciju par pasākumiem. Portālā darbojas interaktīvā karte, un ir izstrādāta arī tā mobilā versija.

Portāla lietotājiem on-line režīmā ir iespējams vērot Vienības laukumu, aplūkot foto, video, 360° panorāmu galerijas, kā arī tiešsaistē sazināties ar Daugavpils tūrisma informācijas centra darbiniekiem un čatā uzdot tiem interesējošos jautājumus.

Portāla mērķauditorija ir gan tūristi, gan potenciālie ceļotāji, gan arī vietējie iedzīvotāji.  Veidojot portāla saturu, akcents tiek likts uz regulāru ziņu, jaunumu un aktualitāšu papildināšanu un atjaunināšanu, lai mājas lapas apmeklētāji vienmēr būtu informēti par tūrisma aktualitātēm  Daugavpilī un Daugavpils novadā.

Nākotnē plānots, ka informācija mājas lapā būs pieejama lietuviešu un vācu valodā.

Darbu pie mājas lapas atjaunošanas veica Daugavpils pilsētas pašvaldības tūrisma attīstības un informācijas aģentūras un Daugavpils novada pašvaldības aģentūras „TAKA” darbinieki.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Publiskā ekskursija ar gidu Zeltiņos Alūksnes TIC
6.aprīlī pulksten 11:00 atvērtā ekskursija Kodolraķešu bāzē Zeltiņos ar gidu. | Skatīt vairāk
no 2.00 EUR
ZIEDOŠĀ HOLANDE! Vēl 10 vietas! Latvia Tours
🌷🌷🌷VISSKAISTĀKAIS PAVASARIS IR TUR, KUR IR ZIEDI! Hildesheima, Amsterdama, Keukenhofas ziedu dārzs, Volendama | Skatīt vairāk
no 350 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.03.2024 - 30.03.2024 Lieldienu brīvdienas outlet ciematā ViaJurmala
Lieldienu atrakcijas visai ģimenei ar animatoriem. Pasākuma vadītājs - Lieldienu zaķis. Putnu būrīšu meistarklase. Olu krāsošanas darbnīca. | Skatīt vairāk
Ostrava. Hokeja čempionāts Estravel Latvia
Aviobiļetes un viesnīca. // Nenokavējiet aviobiļešu iegādi uz Otavu - Hokeja Pasaules čempionāts jau drīz! Vietu skaits ierobežots | Skatīt vairāk
no 545 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.14618397sec.