Aicina nobaudīt Daugavpils gardēžu Pavasara dekādes piedāvājumus

No 10. līdz 20. martam Daugavpils restorāni un kafejnīcas aicina nobaudīt Daugavpils gardēžu Pavasara dekādes piedāvājumus.

Daugavpils gardēžu dekādes tēma ir “Pavasara notis”. Pavasaris ir gadalaiks, kuru visi ļoti gaida. Pavasara nākšana rada lielas pārmaiņas dabā un arī cilvēki sāk izstarot prieku un laimi. Gardēžu dekādes dalībnieku piedāvātajos ēdienos dominē košas krāsas un pavasara akcenti.

Pavasara Daugavpils gardēžu dekādes dalībnieki – Daugavpils pilsētas un novada restorāni un kafejnīcas: restorāns “ART HUB”, gastrobārs “Vēsma”, restorāns “Plaza”,  meksikāņu restorāns “Tex Mex”, “Orange Bowling & Pica ДА”, “Sventes muiža” un “IRISH DUBLIN PUB”, kas aicina apmeklētājus nogaršot jaunos ēdienus, kas līdz šim vēl nav bijuši ēdienkartēs.

Interesenti ar ēdienu piedāvājumu var iepazīties bukletā “Daugavpils gardēžu Pavasara dekāde. 10. – 20. marts”. Bukletā iekļauta arī informācija par nozīmīgākajiem pasākumiem, kas gardēžu dekādes laikā norisināsies Daugavpilī. Bukleta elektroniskā versija ir pieejama pasākuma rīkotāju mājas lapās, kā arī www.visitdaugavpils.lv un www.daugavpils.lv.

Interesenti tiek aicināti sekot līdzi arī informācijai sociālajos tīklos. Daugavpils gardēžu dekādes mērķis ir ieinteresēt cilvēkus ieturēt maltīti ārpus mājas un iepazīt daudzveidīgu virtuvi. To organizē HORECA SADARBENCE (sadarbība konkurences apstākļos). Pavasara Gardēžu dekādi atbalsta Daugavpils pilsētas dome.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.04.2024 - 19.04.2024 Ar vilcienu uz Gulbeni Gulbenes novada TIC
Kāpiet vilcienā un dodieties uz Vidzemes ziemeļaustrumiem– uz Gulbeni, kur sagaidīs aizrautīgi tūrisma speciālisti un uzņēmēji, ļaujot izbaudīt | Skatīt vairāk
Latvija
Golfa diena Madonā Madonas TIC
Pļavu golfa laukums "Kalnozoli" atklāj jauno sezonu ar Vislatvijas golfa dienu. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 03.04.2024 - 24.04.2024 Muzeju darba laiku apkopojums 2024.gadam Bauskas TIC
Apskates objektu un muzeju darba laika un cenu apkopojums 2024.gadam. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.47064996sec.