Daugavpils cietoksnī norisināsies foto-orientēšanās spēle «Pa Hekeļa pēdām»

2020. gada 22. augustā Daugavpils cietoksnī tiks atzīmēta cietokšņa plāna apstiprināšanas 210. gadadiena. Pasākuma ietvaros tiks organizēta foto-orientēšanās spēle "Pa Hekeļa pēdām" pa Daugavpils cietoksni.

Foto-orientēšanās spēles laikā dalībniekiem būs jāmeklē kartē un attēlos norādītos objektus un jānofotografējas tajos, ka arī jāpilda dažādus atraktīvus uzdevumus. Šoreiz dalībnieki varēs iepazīties ar inženiera – pulkveža J. Hekeļa mantojumu, kurš apstiprināja Dinaburgas cietokšņa celtniecības plānu 1810. gadā.

Spēle sāksies pēc svinīgās Nikolaja vārtu atvēršanas ceremonijas plkst. 11.30 un pusdienlaika lielgabala šāviena plkst.12.00.

No plkst. 12.30 līdz 15.00 1.krasta lunetes kordegardes ēkā (Daugavas iela 34) spēles dalībnieki varēs saņemt speciāli sagatavotu orientēšanās karti un startēt spēlē.

Spēlei var pieteikties komandas (līdz 5 cilvēkiem). Dalībnieku skaits komandās būs ierobežots, maksimāli 5 cilvēki, taču spēlei droši var pieteikties arī viens vai divi dalībnieki, šajā gadījumā būs iespējama komandu apvienošana.

Lai piedalītos spēlē, komandai būs nepieciešams vismaz viens mobilais telefons (uzlādēts) ar fotografēšanas funkciju un interneta pieslēgumu, ērti apavi un pastaigām piemērots apģērbs. Labs noskaņojums un vēlme iepazīt Daugavpils cietokšņa plāna un nocietinājumu tapšanas vēsturi.       

Pieteikties spēlei iespējams tiešsaistē līdz līdz 20. augusta plkst. 12.00, aizpildot pieteikuma formu.

Pieteikšanās spēlei var tikt slēgta arī agrāk, ja tiks sasniegts maksimālais dalībnieku skaits – 150 dalībnieki.

Pieteikumā jānorāda komandas nosaukums, dalībnieku skaits, dalībnieku vārds, uzvārds un  vecums (dalībniekiem līdz 12 gadu vecumam obligāti jāierodas ar vecākiem), telefona numurs, kā arī vēlamais starta laiks. Dalībnieku skaits komandās būs ierobežots, maksimāli 5 cilvēki. Spēlei droši var pieteikties arī viens vai divi dalībnieki, šajā gadījumā būs iespējama komandu apvienošana.

Spēles laikā komandas krās punktus un lielāko punktu ieguvēji varēs tikt pie dāvanām no Daugavpils pilsētas tūrisma objektiem.

Vairāk informācijas par dalību foto-orientēšanās spēlē: zvanot pa tālr. +371 65424043, + 371 26444810, vai rakstot uz [email protected].  

Dalība spēlē ir bez maksas.

Spēli organizē Daugavpils cietokšņa Kultūras un informācijas centrs sadarbībā ar Daugavpils pilsētas orientēšanās klubu "Stiga".  

Pasākums tiks filmēts un fotografēts, pasākuma laikā iegūtie video un foto materiāli tiks izmantoti publicitātes vajadzībām.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Heršela grupas izstāde “Ciano mistērijas” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 5. marta līdz 14. aprīlim Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma Heršela grupas darbu izstāde cianotipijas tehnikā. | Skatīt vairāk
Latvija
Labi būt pavasarī - Bauskas novadā! Bauskas TIC
Izdots jaunais kultūras un tūrisma ceļvedis „Labi būt Bauskas novadā” - aplūko un iedvesmojies brīvdienām! | Skatīt vairāk
Brauc ar skolēniem uz Bauskas novadu! Bauskas TIC
Izzini Bauskas novadu, brauc pavasara ekskursijā kopā ar klasi! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.03.2024 - 05.04.2024 Pavasaris Lubānas mitrājā Madonas TIC
Aicinām sajust un sadzirdēt īstu pavasari 6. aprīļa putnu dienās pie Lubāna ezera | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.52413177sec.