Višķu estrāde un stadions – vieta ideālam pasākumam

Višķu estrāde un stadions atrodas Daugavpils novadā, Luknas ezera krastā. Šī vieta ir lieliski piemērota dažādu pasākumu organizēšanai, it īpaši vasaras sezonā, kad uzņēmumi plāno saviem darbiniekiem saliedēšanas pasākumus. Šajā multifunkcionālajā kompleksā tiek piedāvāta iespēja rīkot treniņus, korporatīvos pasākumus, sporta spēles, sacensības, svētkus, koncertus, festivālus, balles un daudzus citus pasākumus.

Šajā saspringtajā ārkārtas situācijas laikā,  kad ir svarīgi ievērot visus drošības noteikumus un pulcēšanās ierobežojumus, sekojot valdības norādījumiem un rekomendācijām, Višķu stadionam un estrādei ir liela priekšrocība – šeit var sportot un atpūsties distancējoties, jo šajā kompleksā ir pieejama ļoti plaša teritorija, kurā ir noritējuši pasākumi ar vairāk kā 3000 dalībniekiem.

Apmeklētāju ērtībai, Višķu estrādē ir pieejamas 1024 skatītāju sēdvietas, labiekārtotas sagatavošanās telpas māksliniekiem, ģērbtuves, dušas, tualete, atpūtas telpa, komunikācijas, ūdens, elektrības pieslēgums tirdzniecības vietām, apskaņošanas iespējas, norobežojama teritorija.

Višķu stadionā ir pieejams ļoti plašs piedāvājumu klāsts - futbola, volejbola, basketbola, tenisa laukumi un inventārs, skrejceliņi, vieglatlētikas sektori ar nepieciešamo inventāru (barjerskriešana, tāllēkšana, augstlēkšana, diska, vesera, šķēpa mešana, lodes grūšana), 300 Skatītāju sēdvietas tribīnēs, tiesnešu un komentētāju ēka, dušas un ģērbtuves.

Atbraucot uz Latgali, uz Višķu estrādi un stadionu Daugavpils novadā, var sarīkot ne tikai neaizmirstamu, jautru un patīkamu pasākumu, bet arī pilnā mērā izbaudīt Latgales viesmīlību un iepazīt lielisko Daugavpils un Daugavpils novada tūrisma piedāvājumu.

Blakus estrādei un stadionam atrodas labiekārtota Luknas ezera pludmale un laivu stacija. Laivu stacija piedāvā laivu, katamarānu, ūdens skipperu SUP dēļu nomu, kā arī ir pieejama licencēta makšķerēšana Luknas ezerā.

Ir iespēja nakšņot teltīs, jo ir pieejami vairāki telšu laukumi, kā arī var doties baudīt mājīgo Daugavpils novada viesu namu atmosfēru un ļauties pirts rituālam. Daugavpils novads piedāvā plašu tūrisma piedāvājumu klāstu. Šeit apskatāmi gan dažādi muzeji, gan kultūrvēsturiskais mantojums, interesanti dabas objekti, apskates saimniecības. Aktīvās atpūtas cienītājiem pieejami ūdens un velomaršruti, dažāda ūdens un sporta inventāra noma. Ir izveidoti vairāki ekskursiju maršruti, iespējams noorganizēt tematiskās programmas, meistarklases.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
"Baroka mūzikas ģēniji" Rundāles pilī Bauskas TIC
Esi aicināts uz Liepājas Simfoniskā orķestra koncertprogrammu Rundāles pilī! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 31.03.2024 Jautrās LIELDIENAS Kandavā Tukuma TIC
31.martā Kandavas Promenādē tiks svinētas Lieldienas ar muzikālu izrādi "Pasaku sargi" pulksten 12:00, pūkaino mīluļu parādi, putnu būrīšu | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 23.03.2024 - 29.03.2024 Ceļš uz sakārtotu ķermeni un prātu! Via Vitalité
Via Vitalité ir četru zvaigžņu svara korekcijas un labsajūtas centrs Aizputē. Piedāvājam programmas "Pamata","Exstra","Relax". Zvaniet +371 20 605 553 | Skatīt vairāk
no 145 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 01.04.2024 Lieldienas Tukuma novadā  Tukuma TIC
Lieldienas rītā, saulei lecot, jāmazgā mute, jo tad tiekot skaists. Nu, kad mute nomazgāta, var doties svinēt Lieldienas. Svini Tukuma novadā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.36496902sec.