Daugavpilī atklās papildu 75 bezmaksas WiFi punktus

Otrdien, 2013. gada 13. augustā, pulksten 12.00 Mihaila ielā 3, pie Daugavpils Marka Rotko mākslas centra Daugavpils pilsētas dome sadarbībā ar Lattelecom atklās bezmaksas WiFi teritoriju Daugavpilī. Pasākumu vadīs TV seja un Daugavpils Oranžā kora vadītājs Atis Auzāns.

Pasākumā piedalīsies Daugavpils pilsētas domes priekšsēdētājs Jānis Lāčplēsis, Lattelecom Valdes priekšsēdētājs un galvenais izpilddirektors Juris Gulbis, kas pastāstīs par bezmaksas WiFi pieejamību Daugavpilī. Pasākumu pagodinās Nacionālo bruņoto spēku ansamblis.

Pasākuma laikā tiks atklāti 6 labiekārtotie Lattelecom WiFi soliņi ērtākai datora un interneta lietošanai, kā arī notiks bezmaksas WiFi izmēģināšana. Būs iespēja uzzināt, kā un kur ērtāk lietot internetu, kā arī – kādi tehnoloģiju un telekomunikāciju jaunumi gaidāmi pilsētā jau šogad.

Uz pasākumu aicināti visi interesenti – gan Daugavpils iedzīvotāji, gan viesi. Pasākuma laikā paredzēti patīkami pārsteigumi gan pieaugušajiem, gan bērniem.

Par bezvadu internetu

WiFi jeb bezvadu internets nodrošina tādu pašu piekļuvi tīmeklim, kā to veic tradicionālais internets. Tas ir ērts risinājums telefonu, klēpjdatoru un citu viedierīču lietotājiem - signāla pārraidīšana notiek pa gaisu bez fiziskas savienošanās ar vadiem. Tagad iespējams zvanīt ārzemju draugiem vai atbildēt uz e-pastiem, sēžot parkā uz soliņa!

Ekspertu atzinums liecina, ka WiFi datu pārraides ātrums uzskatāms par stabilāku, nekā tas ir mobilajam internetam. Pie viena piekļuves punkta vienlaicīgi var pieslēgties līdz pat 50 aktīvo interneta lietotāju. Kopumā Lattelecom nodrošina vairāk nekā 2000  WiFi punktus visā Latvijā, vairāk nekā 70 no tiem pieejami Daugavpilī.


 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
27. aprīlī - lielais Stādu tirgus Madonā Madonas TIC
Stādu tirgus Madonā jau ir kļuvis par nozīmīgu pavasara tradīciju plašā apkārtnē. Tas ir īstais starts uzsākt praktiskus pavasara darbus dārzos un | Skatīt vairāk
Latvija
Gūsti pavasarīgu iedvesmu izstādēs Tukumā Tukuma TIC
Aprīlis uzņem apgriezienus. Mostas daba. Mostas krāsas. Atsprāgst pumpuri, un dzīvība zied. Ļauj iedvesmai ieplūst tevī caur mākslu Tukumā un | Skatīt vairāk
Latvijas Kapoeiras kauss 2024 Tukumā Tukuma TIC
Latvijas Kapoeiras kauss ir kapoeiras sacensības, kuras notiks Latvijā pirmo reizi. Tās notiks 27.aprīlī pulksten 11:00 Tukuma Raiņa Valsts ģimnāzijā. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.04.2024 - 20.04.2024 Radi Tukku Magi TALKA TUKUMĀ Tukuma TIC
20. aprīlī aktīvie tukumnieki un viesi aicināti uz Tukku Magi pagalma sakopšanas talku no pulksten 9:00 Pasta ielā 26. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.55529404sec.