Park Hotel Latgola: viesi ir sajūsmā par restorānu, Napoleona kūku salīdzina ar debesu gabaliņu

Augstākā vieta Daugavpilī, latgaliešu mūzikas vakari, gardi ēdieni (kādu desertu klienti salīdzina pat ar debesu gabaliņu)... Ar ko vēl ievērības cienīga ir viesnīca Park Hotel Latgola Daugavpilī, vairāk pastāstīs Park Hotel Latgola vadītāja Ruta Priede.

Atgādiniet Travelnews.lv lasītājiem par viesnīcu Park Hotel Latgola!

Ruta Priede: Ar lielāko prieku sagaidām katru viesi, kas ienāk mūsu viesmīlīgajā mājā. Atrodamies Daugavpilī un  pašā pilsētas centrā, pilsētas sirdī. Park Hotel Latgola ir lielākā viesnīca Latgales reģionā, kas piedāvā 118 labiekārtotus numurus, lielu konferenču zāli ar ietilpību līdz 180 personām un 4 mazākas semināru telpas. Protams, ja gadās būt Daugavpilī, noteikti iegriezieties viesnīcas restorānā PLAZA, kas atrodas 10. stāvā un paver brīnišķīgu skatu uz pilsētu, kas ir skaista visos gadalaikos. Tāpat arī piedāvājam atpūsties spēlējot biljardu vai relaksējoties saunā un džakuzī pēc spraigas dienas. Cenšamies, lai viesiem būtu pēc iespējas ērtāka atrašanās Daugavpilī, tādēļ viesnīcā ir savs tūrisma birojs, kas piedāvā sākot no ekspres ekskursijas pa pilsētu, līdz kārtīgam Latgales iepazīšanās braucienam. Protams, arī vīzas uz Krieviju un Baltkrieviju noformējam, piedāvājam apdrošināšanu, transporta nomas pakalpojumus un citus. Ja runājam par numuru cenām, tad tās ir ļoti demokrātiskas – vienvietīgais standarta numurs ar brokastīm maksā sākot no 25 Ls, bet divvietīgais sākot no 30 Ls.

Paēdis cilvēks ir laimīgs cilvēks. Kādus ēdamos priekus viesi var nogaršot Park Hotel Latgola restorānā? Ar ko restorāns ir īpašs?

Ruta Priede: Tā kā jau iepriekš minēju – restorāns PLAZA ir augstākā vieta Daugavpilī, no kuras var vērot pilsētu un arī garšīgi papusdienot vai paēst vakariņas. Darba dienās piedāvājam biznesa pusdienas, kuru cena ir tikai 2,50 Ls un tajās ietilpst garda zupiņa, otrais ēdiens ar piedevām un dzēriens. Katru dienu tiek piedāvāti divi varianti. Tāpat mūsu restorānā ir plaša ēdienu izvēle – pavāri tiešām ļoti garšīgi gatavo. Piedāvājam ļoti interesantus garšas salikumus – piemēram cūkgaļas fileja espresso mērcē ar karamelizētiem bumbieriem. Viesi ir patīkami pārsteigti un viennozīmīgi atceras šo ēdienu ilgi. No desertiem noteikti iesaku nogaršot Napoleona kūku, ko mēs cepam uz vietas – kūka pati kūst mutē. Par šo kūku esmu saņēmusi ļoti daudzas atsauksmes. Viena no interesantākajām bija: "Ēdot Napoleona kūku, šķita, ka ēdam mākoņu, debesu gabaliņu," tik gaisīga garša esot bijusi. Un viesmīļi apkalpo visaugstākajā līmenī – palīdzēs izvēlēties labākos vīnus atbilstoši izvēlētajam ēdienam, jo vīna karte ir daudzveidīga un izsmalcināta. Restorāns PLAZA ir iemīļots kāzu rīkošanai un dažādu svinību rīkošanai, tādēļ laipni aicinu kompāniju pārstāvjus svinēt, piemēram, savas Jaungada balles pie mums. Rudenī rīkojam arī dzīvās mūzikas vakarus – katru piektdienu un sestdienu spēlē grupa "Lardo". Patlaban strādājam pie Jaungada balles programmas, kas būs 31. decembrī.

Zināms, ka viesnīcā norisinās dažādi pasākumi, kur aicināts tiek ikviens. Kādi pasākumi drīzumā tiek plānoti viesnīcā?

Ruta Priede: 29. septembrī organizējam braucienu uz Līgatni – izbaudīt zeltaino Latvijas rudeni, bet 12. oktobrī aicinām doties uz  Viļņu "shoping" tūrē. Kopš viesnīcas atvēršanas mums ir tradīcija organizēt izstādes viesnīcas vestibilā, kur ekspozīcija mainās reizi divos, trijos mēnešos. Patlaban ir apskatāmas mākslinieka Andreja Gorgoca un viņa studijas dalībnieku gleznas, bet novembra sākumā tiks izstādītas gados jauna mākslinieka Valda Laurena fotogrāfijas. 18. oktobrī restorānā PLAZA viesosies grupa no Rīgas "Twins Peek" – solistei ir ļoti spēcīgs un skaists vokāls un pati ir šarmanta, harizmātiska sieviete. Oktobra beigās restorānā plānojam latgaliešu mūzikas vakaru, kur piedalīsies grupas "Dabasu Durovys" un "Bez PVN" – lustīgs vakars garantēts. Sadarbībā ar "Daugavpils Skrošu rūpnīcu" ir izveidots piedāvājums klientiem. Visiem, kas nakšņo viesnīcā Park Hotel Latgola, ir iespēja apmeklēt un iepazīt šo Daugavpils tūrisma objektu ar 25% atlaidi. Kuponus ar atlaidi atradīsiet savos numuros līdz septembra beigām. Par visiem pasākumiem un akcijām, ko piedāvājam saviem klientiem, ērti var uzzināt sociālajos portālos zem mūsu profila – facebook.com, twitter.com, draugiem.lv, tādēļ aicinu kļūt par mūsu draugiem arī virtuālajā vidē.

Kādas iespējas tiek piedāvātas slēgto pasākumu rīkošanai? Kāda ir maksimālā cilvēku ietilpība šādos pasākumos?

Ruta Priede: Jā, ar lielāko prieku palīdzam rīkot un piedāvājam mūsu telpas dažādiem pasākumiem. Sākot ar jubilejām, banketiem, kāzām un, protams, arī korporatīvie pasākumi, kompāniju dzimšanas dienu svinības, muzikāli konkursi ir laipni gaidīti viesnīcā Park Hotel Latgola un restorānā PLAZA. Šādiem nolūkiem varam piedāvāt vai nu lielo konferenču zāli ar ietilpību līdz 180 - 200 personām, vai restorāna telpas, kurā ērti atpūtīsies 100 -150 personas. Viss ir atkarīgs no pasākuma formāta. Saskaņosim gardu un pasākumam atbilstošu ēdienkarti, ja nepieciešams, ieteiksim telpu dekoratorus, vakara vadītājus, muzikālo noformējumu – centīsimies izdarīt pēc iespējas visu, lai pasākums izdotos neaizmirstams. Ja kompānija nav liela, tad vakaru "bez kaklasaitēm" brīnišķīgi var pavadīt VIP telpiņā ar saunas un džakuzi priekiem. Katrs pasākums ir īpašs, līdz ar to viss tiek personīgi saskaņots ar klientu, bet galdu ar karstajiem ēdieniem un aukstajām uzkodām piedāvājam saklāt sākot no 12 - 15 Ls vienai personai. Uzskatu, ka esam tiešām uzticami un profesionāli sadarbības partneri, jo astoņu viesnīcas pastāvēšanas gadu laikā esam ieguvuši daudzus brīnišķīgus un pastāvīgus klientus.

Novēlējums Travelnews.lv lasītājiem lieliskam Latgales apmeklējumam!

Ruta Priede: Man ļoti patīk Zentas Mauriņas teiktie vārdi: "Ceļot prot tas, kā sirds ir redzīga un kā acs prot apstāties. Ceļot prot tas, kas savu sirdi prot atraisīt. Kad acis, ausis un sirds atveras – dvēsele izpeldas skaistumā!" Tādēļ iesākumā emocionāli atveraties un esat gatavi sevi pārsteigt – Latgale ir brīnišķīga un tās galvenā bagātība ir viesmīlīgie un sirsnīgie cilvēki, kas Jūs uzņems kā savus senus draugus un radus!

Vairāk informācijas par Park Hotel Latgola piedavājumiem skatiet interneta vietnē www.hotellatgola.lv



KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.04.2024 - 28.04.2024 Dubultā virdžināla skanējums Bauskas pilī! Bauskas TIC
Esi aicināts uz Bauskas pili, lai bez maksas baudītu 17. gadsimta mūzikas instrumenta, dubultā virdžināla, skanējumu. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.04.2024 - 29.04.2024 Biznesa pusdienu piedāvājums Hercogs Mārupe
Restorāns Hercogs Mārupē, Vītiņu ielā 4A aicina jūs uz biznesa pusdienām darba dienās no plkst. 11:30-15:00! | Skatīt vairāk
Pavasara stādu tirgus Šlokenbekas muižā Tukuma TIC
4. maijā plkst. 10.00–15.00 Šlokenbekas muižā Stādu, amatnieku un mājražotāju gadatirgus. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.04.2024 - 26.04.2024 TALKA | Vīna darītavas "ABAVAS" teritorijā Tukuma TIC
Abavas vīna darītava aicina uz pavasara talku pie sevis Tukuma pusē 26.aprīlī no pulksten 9:00. Būs kopīga apkārtnes, ābeļdārza sakopšana, sidra | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.12253904sec.