Lielākais Latvijas piedzīvojumu seriāls xRace Daugavpilī turpina neaizmirstamo sezonu

5. jūlijā Daugavpils pilsētā un tās apkārtnē notiks jau trešais xRace piedzīvojumu sacensību 2014. gada sezonas posms. Šogad ir jau piektā Latvijā populārāko piedzīvojumu sacensību sezona pēc kārtas, taču Daugavpilī sacensības notiks pirmo reizi. Starts neaizmirstajam posmam tiks dots pulksten 22.00 vakarā pie Daugavpils olimpiskā centra. Dalībniekus sagaidīs velobraukšana, orientēšanās un braukšana ar laivām, kā arī dažādi speciālie uzdevumi, kas būs jāveic vakarā un pa nakti, finišējot ar pirmajiem saullēkta stariem.

xRace ir gan izaicinošas profesionāliem sportistiem, gan arī piemērotas piedzīvojumu meklētājiem, uzņēmumu kolektīviem, aktīvās atpūtas mīļotājiem, ģimenēm, draugiem un citiem aktīvistiem, kam patīk aktīvi pavadīt nedēļas nogali.

Uzdevumi prasīs dalībnieku spēju stratēģiski domāt, ātri pieņemt lēmums, uzņemties atbildību, būt gataviem riskēt, arī pārvarēt bailes un risināt uzdevumus gan komandā, gan individuāli. xRace ir vienas dienas piedzīvojumu sacensības - komandu pavadītais laiks trasē atkarībā no izvēlētās distances ir no 1,5 - 8 stundām.

Visiem dalībniekiem tiek nodrošināts augstas kvalitātes serviss: ūdensdrošas kartes, veloserviss, sporta dzērieni un ēdināšanas punkti distancē, speciālo uzdevumu ekipējums, fotografēšana un filmēšana, dzēriens finišā, silta duša un pusdienas pēc sacensībām.

Ja patīk skriet, braukt ar velo, orientēties, nodarboties ar izturības sporta veidiem vai vienkārši gūt jaunus piedzīvojumus – xRace piedzīvojumu sacensības ir tieši tas, kas vajadzīgs. Individuālo piedzīvojumu meklētāju un uzņēmumu interese piedalīties spraigajās sacensībās ar katru gadu pieaug. Šogad no 26. aprīļa līdz 20. septembrim pieci sacensību posmi norisināsies ievērojamu, skaistu un gleznainu pilsētu apkaimēs – Ādažos, Saldū, Daugavpilī, Rīgā un Ērgļos.

Reģistrēties sacensībām iespējams līdz 5. jūlijam mājas lapā www.xrace.lv, kur ikviens varēs izvēlēties distanci pēc savām spējām: Mini klasē aicināti piedalīties piedzīvojumu sacensību iesācēji, bet jo īpaši ģimenes ar bērniem, Tautas klasi ieteicams izvēlēties ikvienam ar orientēšanās pamatzināšanām, kam patīk aktīvas nodarbes pie dabas, bet Sporta klase piedāvās sacensties ar labākajiem piedzīvojumu meklētājiem un pārbaudīs ikviena dalībnieka fizisko sagatavotību.

Sacensības atbalsta – Isostar, Sportland, Garmin, Vitamax, Vichy, VivaSport, Fazer, RedBull, 1188, Daugavpils pilsētas dome. Sīkāka informācija pieejama xRace mājas lapā www.xrace.lv.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Aicina uz putnu vērošanas ekskursiju Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
7.aprīlī, pulksten 9.30 no Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa pagalma sāksies velo ekskursija “Braucam vērot putnus”. Pieteikšanās 63005447 | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.03.2024 - 29.03.2024 Senioru vīru kora “Baltie bērzi” koncerts Valmieras TIC
28.martā plkst.19.00 Valmieras Kultūras centrā senioru vīru kora “Baltie bērzi” 30 gadu jubilejas koncerts. Īpašais viesis: Zigfrīds Muktupāvels. | Skatīt vairāk
5 EUR
Putnu dienas pārgājiens Dzērbenē Cēsu TIC
Kopā ar LOB Cēsu putnu grupas pārstāvjiem Agnesi Gaili un Mārtiņu Plataci dosimies dabā, vērosim dažādas putnu sugas un atpazīsim to balsis! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.03.2024 - 01.04.2024 Kokmuižā “Kocēnu pavasaris 2024” Valmieras TIC
31. martā no plkst.10.00-15.00 Kokmuižā “Kocēnu pavasaris 2024”. No plkst.11.00 svētku koncerts kopā ar pašdarbības kolektīviem. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.54843783sec.