Kā pavadīt mandarīnu un piparkūku laiku Daugavpilī?

Ziemassvētki ir laiks, ko katrs gaida ar nepacietību, jo tieši šie svētki asociējas ar brīnumiem, dāvanām un vēlmju piepildīšanos. Kārdinoša karstvīna smarža, pašceptas piparkūkas, mandarīni – ir tās pazīmes, kas ļauj noticēt, ka Ziemassvētki ir klāt.

Daugavpilī Ziemassvētku gaisotne ir novērojama sākot ar 5.decembri, kad centrālajā laukumā tika atklāts Rūķu namiņš, kur līdz 2015. gada 7. janvārim tiks piedāvātas radošās darbnīcas, uzsāka savu darbību Ziemassvētku tirdziņš, atrakcijas bērniem un tika iededzināta pilsētas egle.

Sākot ar 16. decembri Daugavpils Vienības laukumā pirmo reizi darbu sāka ledus slidotava, kur Jūs vienmēr varēsiet jautri un aktīvi pavadīt laiku kopā ar sev tuviem cilvēkiem.

20.decembrī Daugavpils Marka Rotko mākslas centrā tiks atklātas 2 jaunas izstādes: Riho Tomras (Igaunija) tekstildarbu izstāde ''No diega līdz mākslai'' un Aleksandras Šļahovas akvareļu izstāde  ''Pārejas'', kā arī ir apskatāmas:  izstāde ''LIETUVAS MĀKSLAS TELPA''; Vaidotas Janulis ''ATMIŅU KRĀTUVE''; izstāde no Latvijas Nacionālā Mākslas Muzeja kolekcijas ''BORISS BĒRZIŅŠ'' un līdz 2015. gada 11. janvārim apskatāma Aleksandra Vasiljeva izstāde "20.GS. 60. GADU MODE MĀKSLĀ''.

Visa decembra garumā pilsētā notiek Ziemassvētkiem veltīti koncerti un viesizrādes, visapkārt valda brīnumu un vēlmju piepildīšanas atmosfēra.

Ziemassvētku laiks ir īpašs, ne tikai ar sveču gaismām un skaistām dziesmām, bet arī ar to, ka cilvēki sagādā kādu patīkamu un priecīgu notikumu.

Vienā no labākajām Daugavpils viesnīcām ''Good Stay Dinaburg'' Jūs gaidīs Ziemassvētku pārsteigumi, iespēja ieskatīties savā nākotnē  un ienirt Ziemassvētku atmosfērā. Mēs Jums piedāvājam izmitināšanu standarta vai paaugstinātās klases numurā, sātīgas brokastis no rīta, īpašu Ziemassvētku karsto dzērienu un desertu ''Ziemassvētku pasaka'' no restorāna pavāriem. Jums būs iespēja apmeklēt arī mūsu atpūtas kompleksu, kas ietver peldbaseinu, džakuzī, saunu un turku pirti. Tas viss tikai par 60 EUR divām personām!



















KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.04.2024 - 27.04.2024 Latvijas Kapoeiras kauss 2024 Tukumā Tukuma TIC
Latvijas Kapoeiras kauss ir kapoeiras sacensības, kuras notiks Latvijā pirmo reizi. Tās notiks 27.aprīlī pulksten 11:00 Tukuma Raiņa Valsts ģimnāzijā. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.04.2024 - 29.04.2024 Biznesa pusdienu piedāvājums Hercogs Mārupe
Restorāns Hercogs Mārupē, Vītiņu ielā 4A aicina jūs uz biznesa pusdienām darba dienās no plkst. 11:30-15:00! | Skatīt vairāk
Uz Tukumu pēc literatūras! Tukuma TIC
Pagājušajā gadā Tukums tika iekļauts UNESCO radošo pilsētu tīklā kā literatūras pilsēta. Esam lepni par iegūto statusu un aicinām uz pasākumiem. | Skatīt vairāk
Karogu brauciens | Tukumā Tukuma TIC
Visi auto entuziasti, pasākumu apmeklētāji un aktīvās atpūtas cienītāji, sarosāmies! Tiekamies Tukumā 12.maijā plkst 12:00 Pauzera pļavā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.51446295sec.