Apmeklējot suņu izstādi Daugavpilī [1]

Šodien ceļošana ar saviem mājas mīluļiem ir sastopama diezgan bieži. Cilvēki kļuva dinamiskāki un drošāki par to, ka jebkurā pilsētā atradīs mājdzīvniekiem draudzīgu viesnīcu.

Katru gadu janvāra vidū Daugavpilī tiek organizēta starptautiskā suņu izstāde, kas pulcina dzīvnieku mīļotājus no visas Eiropas un Krievijas puses. Arī šogad 17. – 18. janvārī Daugavpils Olimpiskajā centrā notiks īstie suņu šķirņu demonstrēšanas svētki.

Viesnīca ''Good Stay Dinaburg'' ir viena no tām, kas šajā laikā pārvēršas par īstu suņu pasauli, jo tieši šeit var sastapt tādus populāru sugu pārstāvjus, kā aitu suņi, labradori, šnauceri un takši, kā arī eksotiskāki suņi – amerikāņu akita, leonbergers un citi.

Pirms ierašanās viesi vienmēr precizē, ka paliks viesnīcā ar suņiem, parasti precizē arī suņu šķirni un izmēru, kas norāda uz to, cik tālredzīgi ir suņu saimnieki. Viesnīcas darbiniekiem ir svarīgi pārzināt visu informāciju, lai būtu iespējams pierezervēt maksimāli piemērotu numuru. Administratoram ir jāņem vērā, vai viesis atbrauks ar vienu vai ar vairākiem suņiem; tas ir liels, vidējs, vai mazs sunītis; vai šis suns bieži ir jāizved ārā; vai tas ir gludspalvains vai garspalvains un vēl daudz citu detaļu.

Atrodoties viesnīcas telpās sunim obligāti ir jābūt pavadā. Izstādes dalībnieku suņi parasti ir dresēti un labi audzināti, tādējādi, viesnīcā netiek sagādātas nekādas neērtības.

Dotajai viesnīcas apmēklētāju mērķauditorijai ir būtiski, lai pie viesnīcas būtu parks vai cita zaļā zona, lai būtu iespējams izvest suni ārā, paspēlēties ar viņu, vidēja un lielāka izmēra suņiem ir nepieciešams arī noskriet noteiktu attālumu.

''Good Stay Dinaburg'' viesnīca ir lieliski piemērota palikšanai ar mājdzīvniekiem, jo: pirmkārt, tā atrodas pilsētas klusajā rajonā ar ērtu satiksmi līdz centram; otrkārt, viesnīcā ir restorāns, līdz kuram nav tālu jāiet, jo tas atrodas viesnīcas pirmajā stāvā; treškārt, ir labiekārtots atpūtas komplekss, kas iekļauj baseinu ar pretstraumi, burbuļvannu, saunu, tvaika pirti, ko var izmantot atpūtai pēc ilga ceļa vai nogurdinošas, izstādē pavadītas, dienas; ceturtkārt, pie viesnīcas ir pieejama bezmaksas autostāvvieta viesu vieglajām automašīnām un autobusiem; piektkārt, tikai izstādes dalībniekiem ar mājdzīvniekiem mūsu viesnīca piedāvā īpaši draudzīgas cenas!


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

1 Agnese 01/13/2015 08:20 Suga ir suns, un sugas dalās šķirnēs - Vācu aitu suns, labradors, šnaucers utt. Piezīme raksta autoram....

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 26.04.2024 UFO stāstīs jokus Tukumā Tukuma TIC
Ja meklē iespēju aizmirst ikdienas rūpes, nāc 26.aprīlī pulksten 19:00 uz Tukuma pilsētas Kultūras namu! | Skatīt vairāk
Latvija
Laivojiens pa Gauju 25.maijā Gulbenes novada TIC
25.maijā norisināsies jau otrais aktīvās atpūtas pasākumu cikla “Normāls notikums” posms – laivojiens pa Gauju no Lejasciema līdz Pukstiem. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 21.04.2024 Satiec savu meistaru Bauskā 20.un 21.04! Bauskas TIC
Ielūkojies, kādi pasākumi paredzēti Bauskā, pasākuma "Satiec savu meistaru" ietvaros! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.32807708sec.