Kā pārsteigt savu otro pusīti? Situācijas no Good Stay Dinaburg viesnīcas dzīves

Katru gadu aukstajā februāra mēnesī gaidāms kāds silts notikums – Svētā Valentīna diena. Kad ziema nav galā un vasaras smarža vēl nav tik jūtama, tikai mīlestība var sasildīt sirdi un ienest krāsas ikdienas dzīvē.  

Valentīndienā mīlētāji visā pasaulē tradicionāli dāvina viens otram saldumus, ziedus, mīkstās rotaļlietas, bet ir arī tādi, kas izvēlas ko neparastu.  Viesnīca ir tā vieta, uz kurieni  var aizbēgt no ikdienas un ļauties romantikai. Viesnīcā ''Good Stay Dinaburg'' vairāku gadu garumā ir bijušas daudzas atmiņā paliekošas situācijas saistībā ar šiem jaukiem svētkiem - Valentīna dienu.

Pirms pāris gadiem jauns vīrietis rezervēja vienlaicīgi četrus numurus. Ierodoties viesnīcā ar meiteni, viņai nebija ne mazākās nojausmas, ka viņu sagaida Valentīndienas pārsteigums. Kā ierasts, viesnīcas administratore piereģistrēja abus viesus, iepazīstināja ar iekšējās kārtības noteikumiem un iedeva četras atslēgas. Meitene bija neizpratnē par šo atslēgu kaudzi. Ienākot pirmajā numurā, meiteni sagaidīja masāžas meistare, otrajā numurā meiteni gaidīja frizieris, bet trešajā – manikīrs, pedikīrs un lielisks vakara meikaps. Pēc visām šīm lieliskām pārvērtībām laimīgo meiteni sagaidīja vēl viens pārsteigums -  vislabākajā un visplašākajā viesnīcas lukss numurā uz drēbju pakaramā viņu nepacietīgi gaidīja vakarkleita un lieliskas kurpes. Meitenei iznākot no numura, sāka skanēt saksafons.  Šajā brīdī vīrietis bildināja savu izredzēto. Jauns pāris pat nebija pamanījis, ka gaitenī bija arī skatītāji, pamodinātie kaimiņi no blakus esošiem numuriem.

Vēl kādā gadā, 14. februārī viesnīcas darbinieki un viesi kļuva par ļoti romantiska bildinājuma aculieciniekiem. Jauns cilvēks rezervēja numuru ar skatu uz autostāvvietu. Puisis iepriekš palūdza, lai uz kādu laiku autostāvvietā nebūtu mašīnas, piedāvājot viesiem citu stāvvietu. Puisis pavadīja meiteni uz numuru, bet pats nogāja lejā un autostāvvietā salika sarkanās rozes milzīgas sirds formā. Sazvanījis meiteni, lūdza, lai tā paskatās pa logu. Lejā stāvēja puisis ar plakātu, kur bija uzrakstīts: ''Mīlu TEVI! Kļūsti par manu sievu!''

Mēs ceram, ka arī šogad drosmīgi jaunie cilvēki izdomās, kā pārsteigt savu mīļoto un pateikt svarīgākos vārdus.

Savukārt viesnīca ''Good Stay Dinaburg'' piedāvā savu variantu šo brīnumaino brīžu pavadīšanai romantiskajā atmosfērā kopā ar savu otro pusīti.

Pēc Jūsu izvēles standarta vai paaugstinātas klases numurs tiks izdekorēts ar ziedlapiņam, iebraucot Jūs gaidīs atvēsināts dzirkstošais vīns un augļu plate. Jūs varēsiet pasūtīt romantiskās vakariņas numurā, vai arī apmeklēt mūsu restorānu. Nākamajā rītā jums tiks pasniegtas garšīgas brokastis. Piedāvājuma cena ir atkarīga no izvēlētas numura kategorijas:  standarta divvietīgais numurs - 65.00 eiro, pusluksa numurs – 90.00 eiro un luksa numurs – 115.00 eiro!

Kā teica Ļevs Tolstojs:  ''Mīlestība ir pati dzīve; bet nevis nesaprātīga, ciešanu pilna un bojā ejoša, bet gan svētlaimīga un bezgalīga dzīve, tāpēc dzīvosim svētlaimīgi un bezgalīgi...''


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 02.04.2024 - 20.03.2024 Māra Upmane – Holšteine un Goran Gora Valmieras TIC
19. aprīlī, 19:00 "Akustika" ielūdz uz unikālu un sirsnīgu tikšanos mūzikā ar Astro’n’out solisti Māru Upmani – Holšteini un viņas vīru, | Skatīt vairāk
Latvija 20 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 03.04.2024 - 24.04.2024 Muzeju darba laiku apkopojums 2024.gadam Bauskas TIC
Apskates objektu un muzeju darba laika un cenu apkopojums 2024.gadam. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.04.2024 - 25.04.2024 Latvijas nacionālā teātra izrāde TUKUMĀ Tukuma TIC
25. aprīlī, plkst.13:00 Tukuma pilsētas Kultūras namā izrāde pusaudžiem un viņu vecākiem. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 21.04.2024 Satiec savu meistaru Bauskā 20.un 21.04! Bauskas TIC
Ielūkojies, kādi pasākumi paredzēti Bauskā, pasākuma "Satiec savu meistaru" ietvaros! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.83825803sec.