Aģentūra TAKA izveido jaunus piedāvājumus Višķu estrādē un stadionā

Daugavpils novada pašvaldības aģentūra TAKA (www.visku-estrade-stadions.lv) izveido jaunus piedāvājumus korporatīvo un sporta pasākumiem.

Sākoties pavasara/vasaras sezonai, aģentūra TAKA piedāvā korporatīvo un sporta pasākumu organizēšanu kompleksā ''Višķu estrāde un stadions''. Aģentūras piedāvātais piedāvājums ir plašs, kas priecēs daudzus klientus un sportot gribētājus.

Kompleksā ''Višķu estrāde un stadions'', Višķu pagastā, Daugavpils novadā tiek piedāvāta treniņu un sacensību vieta vieglatlētikas stadionā, futbola laukumā. Kompleksā ir estrāde, kurā tiek rīkoti koncerti, balles, festivāli, dziesmu un deju svētki, korporatīvie pasākumi kolektīviem, kā arī sporta svētki kolektīviem.

Gleznainās ainavas kompleksā, kas atrodas Luknas ezera krastā Višķu pagastā, aģentūra TAKA informē, ka kompleksā atrodas vieglatlētikas stadions ar 300 skatītāju vietām, vieglatlētikas sektori ar visi nepieciešamo inventāru (tāllēkšana, augstlēkšana, diska mešana, šķēpa mešana, lodes grūšana), futbola laukums, volejbola un basketbola laukumi, telšu laukums, estrāde ar 1000 skatītāju vietām, laivu stacija un pludmale.

Par Višķu vieglatlētikas stadionu

Višķu stadions novadā patlaban ir vienīgais, kurš izveidots atbilstoši IAAF (Starptautiskās Vieglatlētikas federāciju asociācijas) standartu prasībām, kas dod iespēju organizēt augsta līmeņa vieglatlētikas sacensības. IAAF sertifikācijas standartiem atbilst arī jaunais uzsmidzināmais sintētiskā poliuretāna skrejceliņu un vieglatlētikas sektoru segums. Stadionā ierīkotas arī jaunas un ērtas skatītāju tribīnes, kā arī rekonstruēta un ar nepieciešamajām iekārtām aprīkota komentētāju ēka.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 01.05.2024 Rīko konferences un seminārus Bauskā! Bauskas TIC
Iepazīsties ar Bauskas novada konferenču un semināra telpu piedāvājumu! | Skatīt vairāk
Latvija
Golfa diena Madonā Madonas TIC
Pļavu golfa laukums "Kalnozoli" atklāj jauno sezonu ar Vislatvijas golfa dienu. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.04.2024 - 27.04.2024 Latvijas Kapoeiras kauss 2024 Tukumā Tukuma TIC
Latvijas Kapoeiras kauss ir kapoeiras sacensības, kuras notiks Latvijā pirmo reizi. Tās notiks 27.aprīlī pulksten 11:00 Tukuma Raiņa Valsts ģimnāzijā. | Skatīt vairāk
Pavasara stādu tirgus Šlokenbekas muižā Tukuma TIC
4. maijā plkst. 10.00–15.00 Šlokenbekas muižā Stādu, amatnieku un mājražotāju gadatirgus. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.92852902sec.