Notiks orientēšanās festivāls Daugavpilī

2015. gada 12.septembrī Daugavpils būs jau ceturtā Latvijas pilsēta, kura uzņems orientēšanās festivālu jeb O!Festivālu. Pasākuma ietvaros pilsētas iedzīvotājiem un viesiem tiks piedāvāts izmēģināt spēkus četrās dažādās orientēšanās disciplīnās.

O!Festivālu rīko Latvijas Orientēšanās federācija sadarbībā ar Orientēšanās klubu "Stiga" un Daugavpils Sporta pārvaldi. Pasākums norisināsies Eiropas Sporta nedēļas ietvaros. O!Festivāls ir orientēšanās diena, kuras garumā visiem interesentiem ir iespēja iepazīties ar orientēšanās sporta pamatiem, izmēģinot vienu vai vairākas orientēšanās disciplīnās. Tā kā orientēšanās sports iekļauj aktīvu pārvietošanos, šī ir arī lieliska iespēja iepazīt O!Festivāla norises pilsētu. Līdz šim līdzīga veida pasākumi notikuši Ventspilī, Siguldā un Smiltenē.

Daugavpilī būs iespējams izmēģināt foto orientēšanos, sprinta orientēšanos, orientēšanos labirintā un foto leģendu. Būs iespējams startēt gan tikai vienā no veidiem, vai izmēģināt visus. Pateicoties Daugavpils pašvaldības atbalstam, ik vienam dalība būs bez maksas.

O!Festivāla galvenais organizators Matīss Ratnieks stāsta: "Ja esat gribējuši izmēģināt orientēšanās sportu, bet ir bail apmaldīties mežā vai ir sarežģīti nokļūt līdz orientēšanās sacensību norises vietām, tad O!Festivāls, kas norisināsies pilsētas centrā, ir lieliska iespēja iepazīt orientēšanās sportu pazīstamos un drošos apstākļos. Aicinu visus izmēģināt, kā tas ir - atrast pašam savu ceļu!"

O!Festivāla sacensību centrs atradīsies Daugavpilī, Vienības laukumā un 12. septembrī būs atvērts no 11.00 līdz 16.00. Tur būs iespējams startēt visos pieminētajos orientēšanās veidos, kā arī instruktoru pavadībā apgūt orientēšanās pamatiemaņas.

Vairāk informācijas par O!Festivālu var atrast mājaslapā www.ofestivals.lv


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
6 populārākie brīvdienu galamērķi šogad airBaltic
Dodies neaizmirstamos piedzīvojumos un baudi Balkānu pasakainos skatus, vēsturiskās vietas un neskarto dabu. | Skatīt vairāk
Latvija 79 EUR
Pavasaris Lubānas mitrājā Madonas TIC
Aicinām sajust un sadzirdēt īstu pavasari 6. aprīļa putnu dienās pie Lubāna ezera | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.03.2024 - 29.03.2024 Lielās piektdienas pārgājiens Līgatnē! Cēsu TIC
Aicinām pieteikties atraktīvajam Lielās piektdienas pārgājienam caur Līgatnes mežiem! Gaidāmi pārsteigumi un atrakcijas! | Skatīt vairāk
3 EUR
Aicina uz putnu vērošanas ekskursiju Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
7.aprīlī, pulksten 9.30 no Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa pagalma sāksies velo ekskursija “Braucam vērot putnus”. Pieteikšanās 63005447 | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.46026301sec.